» »

EON Smart Box noče naložiti programe.

EON Smart Box noče naložiti programe.

hasyc ::

Danes sem dobil še en EON Smart Box od telemacha za televizijo v spalnici. Tehnik je prišel in kao vse naštimal. Rekel je da počakam eno uro da se vsi programi naložijo. Jaz sem se vrnil nazaj po 2 urah in resetiral Smart Box (tako kot mi je tehnik rekel) in mi dela samo SLO 2. Nič več. Skos piše "No signal". Sm jih poklical že trikrat in vsi pravijo da počam. Noč je prišla jaz še vedno nimam programov. In so mi rekli da bodo vse uredili.
UTP in antenski kabl sta vredu ker sm jih že prej uporabljal.

Zanima me ali je še nekdo imel take ali podobne težave?

MadMen ::

Poskusi prižgati TV in ko se pojavi slika pritisni srebni gumb na eon daljincu in povej če se ti pojavi meni al ti javi ni signala? Če se ti pojavi meni in če lahko premikaš kanale, potem je bil tehnik šalabajzer in pokliči da pošlejo tehnika še enkrat nazaj(prej še mogoče preveri kontakt koaksialnega kabla pri eon STB)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MadMen ()

Maticc011 ::

Programi se na eon boxu ne "nalagajo" vse bi moglo delat iz prve. Preveri če si na pravem hdmi izhodu, drugače kliči naj pridejo popravit. Načeloma bi tehnik moral preden ti da podpisat nalog preverit da vse deluje (so nekatere izjeme).

hasyc ::

Vse sem preveril in so kabli vredu. Lahko uprabljam Smart Box tudi aplikacije. Vse lahko uporabljam razen EON-a.

Itak da sem na pravem HDMi izhodu če dobim sliko. Kar se tiče "nalaganja" programov, jaz govorim to kar mi je tehnik rekel.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hasyc ()

Maticc011 ::

Sem samo preverjal če si slučajno na analognih programih na tv. Kot zgleda je nekaj narobe z eon boxom. Snami coax kabel in poglej če zgleda vredu konektor. Stisni tipko OK ter probaj pognati ogled nazaj da vidiš če utp povezava štima. Jutri pokliči na telemach naj pridejo popravit ker v glavnem ko se eon box na začetku posodobi bi po kakih 10min morala zadeva laufat gladko če je vse ok z kabli in boxom.

hasyc ::

Živjo. Včeri sem še enkrat šel pogledat koaksalni kabl in sem ugotovil da je naroben postavljen. Očitno tehnik nima pojma ker je narobe postavil koaksalni kabl. Vglavnem, hvala folk. :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
341136990 (8781) zitrus
»

Telemach EON TV

Oddelek: Omrežja in internet
3310986 (5378) Daniel
»

Težave Telemach-a EON na Telekomovi optiki

Oddelek: Omrežja in internet
2411294 (6819) Sunflare
»

Telemach D3 CAM (Conax) ali D3 sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
198306 (7850) Nazz

Več podobnih tem