Forum » Zvok in slika » zajem videa z r9000
zajem videa z r9000
Frenky ::
Imam Radeona 9000Pro, torej vivo.
Imam pa en problem. Pri snemanju videa preko videa in, mi program lepo snema, potem pa ko hočem po končanem snemanju pogledati datoteko mi je noben program noče odpreti, (ne Windows media player, ki brezciljno išče kodeke, niti bsplayer...) niti Ati-jev FilePlayer
Ko snemam recimo v DVD kvaliteti (Type MPEG-2, Video 720x576 PAL(625), 7.20 M Bit/second, Audio 44.100 KHz, 16 bit, stereo).
VirtualDub mi vrže takšen error;
MPEG Import Filter:pack synchronization error
Torej predvidevam da nimam izbranega pravega formata pri zajemanju videa ) , oz. nekaj ni v redu s kodeki.
Možnosti je pa je v Ati-jevem originalnem programu VideoIN za snemanje zelo veliko, edino VCD mi pa dela, kar pa je preslaba kvaliteta.
V bistvu bi rad zajemal video preko vida in (iz VCR in SAT) jih kompreseral v divx ter pekel na CD..
Že vnaprej hvala za nasvete!
Ključne besede:
vivo zajem capture kodek codec
Imam pa en problem. Pri snemanju videa preko videa in, mi program lepo snema, potem pa ko hočem po končanem snemanju pogledati datoteko mi je noben program noče odpreti, (ne Windows media player, ki brezciljno išče kodeke, niti bsplayer...) niti Ati-jev FilePlayer
Ko snemam recimo v DVD kvaliteti (Type MPEG-2, Video 720x576 PAL(625), 7.20 M Bit/second, Audio 44.100 KHz, 16 bit, stereo).
VirtualDub mi vrže takšen error;
MPEG Import Filter:pack synchronization error
Torej predvidevam da nimam izbranega pravega formata pri zajemanju videa ) , oz. nekaj ni v redu s kodeki.
Možnosti je pa je v Ati-jevem originalnem programu VideoIN za snemanje zelo veliko, edino VCD mi pa dela, kar pa je preslaba kvaliteta.
V bistvu bi rad zajemal video preko vida in (iz VCR in SAT) jih kompreseral v divx ter pekel na CD..
Že vnaprej hvala za nasvete!
Ključne besede:
vivo zajem capture kodek codec
- spremenil: CaqKa ()
CaqKa ::
za predvajanje mpeg2 filov uporabi kakšen softverski dvd player.. recimo powerdvd ali pa windvd
vdub ne odpira mpeg2 samo mpg1
pri zajemu si nastavi mislim da tisti neki ativcr kodek... upam da popnuja boljšo kvaliteto kot vcd.
vdub ne odpira mpeg2 samo mpg1
pri zajemu si nastavi mislim da tisti neki ativcr kodek... upam da popnuja boljšo kvaliteto kot vcd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19418 (12458) | Izi |
» | iz hi8 (analog) ali vhs na pc z VIVO karticoOddelek: Zvok in slika | 1811 (1603) | lalan |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2287 (2216) | kurjač |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2222 (1583) | zdravc |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2482 (1869) | marS |