Forum » Zvok in slika » Težave z zvokom
Težave z zvokom
cash1970 ::
Pozdravljeni!
Imam začetniške probleme s compom pa bi jih rad delil z vami.
Ko posnamem kakšen video iz Tv-ja v MPEG-2 formatu mi pri predvajanju tega video posnetka ne dela zvok.Pregledal sem že vse (vsaj mislim)nastavitve,vendar mi zmanjka znanja.
Hvala
Imam začetniške probleme s compom pa bi jih rad delil z vami.
Ko posnamem kakšen video iz Tv-ja v MPEG-2 formatu mi pri predvajanju tega video posnetka ne dela zvok.Pregledal sem že vse (vsaj mislim)nastavitve,vendar mi zmanjka znanja.
Hvala
Ja se mi je zdelo......zajemam z WINDVR ali pa z AverTV go,sb Creative Audigy....a še kaj manjka?
CaqKa ::
kakšno stitskanje zvoka?
maš na programu naštelano zajemanja zvoka?
iz katerega vira se pobira zvok? če iz linein na sbju potem si zaženi mixer in poglej da imaš v recording nareto line in na glasno.
maš na programu naštelano zajemanja zvoka?
iz katerega vira se pobira zvok? če iz linein na sbju potem si zaženi mixer in poglej da imaš v recording nareto line in na glasno.
Ja bom poskusil to najti,čeprav mi v WINDVR-ju niso nastavitve čist jasne,na sb bom pa preveril,hvala za namig ,se beremo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava grafične -> slabša slika pri TV kartici ???Oddelek: Zvok in slika | 1650 (1443) | RC14 |
» | TV Tuner Cinergy 400 ( zajemanje )?Oddelek: Zvok in slika | 1216 (1050) | rap3r |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1094 (991) | All |
» | Tv-karticaOddelek: Kaj kupiti | 1889 (1471) | AngelOfDeath |
» | Cinergy 400 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (918) | buhica1 |