Forum » Zvok in slika » Android box [Poceni, brez Android TV]
Android box [Poceni, brez Android TV]
Temo vidijo: vsi

-JM- ::
KODI je aplikacija ki jo naložiš na predvajalnik, potem pa je potrebno namestiti še dodatek za KODI, ki "simulira" EON mobilno aplikacijo

rogerg ::
KODI je aplikacija ki jo naložiš na predvajalnik, potem pa je potrebno namestiti še dodatek za KODI, ki "simulira" EON mobilno aplikacijo
Hvala za obrazložitev. Se pravi, teoretično bi lahko KODI app naložil na Google Chromecast 4K in potem uporabil preko njega mobilno aplikacijo za EON (ne televizijsko)?
lp

Naložiš KODI, v KODI-ju nato naložiš dodatek za KODI https://www.kodinerds.net/thread/77069-...
V tem dodatku pa potem vneseš up. ime in geslo za EON, tako da ne rabiš instalirati EON aplikacije...
V tem dodatku pa potem vneseš up. ime in geslo za EON, tako da ne rabiš instalirati EON aplikacije...

Naložiš KODI, v KODI-ju nato naložiš dodatek za KODI https://www.kodinerds.net/thread/77069-...
Hvala -JM- !
lp

tin01 ::
Meni preverjeno KODI addon ne dela na dveh boxih. Je pa veliko takšnih, ki jim dela ok.
T
T
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tin01 ()

Po moje ni problem box ampak je nekaj v zvezi z EON računom.
Si pobrisal naprave v Moj Telemach?
Si pobrisal naprave v Moj Telemach?

Jaz ga sicer ne bom imel na tv boxu ampak na Google Chromecast 4K. Kako naložim dodatek na Chromecast? Ker ni direkt aplikacija ampak dodatek...?! A, da deluje med aktivni napravami ne smem imeti nobene aktivne?

tin01 ::

Jaz ga sicer ne bom imel na tv boxu ampak na Google Chromecast 4K. Kako naložim dodatek na Chromecast? Ker ni direkt aplikacija ampak dodatek...?! A, da deluje med aktivni napravami ne smem imeti nobene aktivne?
Kot sem že omenil najprej instaliraj KODI iz Google trgovine. Nato pa v KODI-ju namesti EON addon (.zip). Če še nisi uporabljal KODIJA je malo zakomplicirano, pomagaj si z videi na netu ali: https://dimkroon.net/en/guides/install-...
Nato moraš še vnesti nastavitve v dodatku (up. ime, geslo, WEB...)

Kot sem že omenil najprej instaliraj KODI iz Google trgovine. Nato pa v KODI-ju namesti EON addon (.zip). Če še nisi uporabljal KODIJA je malo zakomplicirano, pomagaj si z videi na netu ali: https://dimkroon.net/en/guides/install-...
Nato moraš še vnesti nastavitve v dodatku (up. ime, geslo, WEB...)
Hvala še 1x za tvoj trud.
Po teh navodilih, bi bilo OK (ok, ne diggiz ampak, kar si prilepil)....ampak princip je to to?

To je OK, s tem da je tu še navodilo za instalacijo Wizzard-a in Skin-a. Tega ti ne rabiš...

@-JM-: samo še to, kateri add on oz kaj vpišem v Kodi add.on za EON? rabim kaj downloadat ali samo vpišem in sam Kodi naredi ostalo?
hvala, lp
hvala, lp

Na tisti strani zgoraj si prenesi dodatek na box https://www.kodinerds.net/wcf/attachmen...
Potem pa v KODI-ju namesti ta dodatek (addons -install from zip...)
Potem pa v KODI-ju namesti ta dodatek (addons -install from zip...)

Yanez ::
Ta EON Kodi meni super deluje! Je pa tudi res, da sem si že leto nazaj s precej truda povsem prilagodil Kodijev vmesnik in sedaj lahko lepo z navadnim daljincem (brez Air mouse) v odlični kvaliteti gledam EON programe na mojem TV boxu. Možen je tudi ogled za nazaj za en teden. Pa še samo eno licenco (od 5) sem za to porabil. EON Kodi sem si tako prilagodil, da je ločen od glavne Kodi aplikacije in se zato ta aplikacija naloži v le nekaj sekundah in prične predvajati zadnji predvajani kanal. Start te EON Kodi aplikacije, kot jo imenujem, je zato hitrejši, kot je start namenske aplikacije EON in nobenega nastavljanja več ni potrebno. Lepo deluje tudi EPG, ki se naloži v ozadju. Edina slabost je, da ne moreš previjati gledane oddaje naprej-nazaj, ampak jo lahko gledaš v živo, ali pa od začetka, če gledaš za nazaj.
Prilagam nekaj zajemov zaslona...
Omnia mea mecum porto

misek ::

Ta EON Kodi meni super deluje! Je pa tudi res, da sem si že leto nazaj s precej truda povsem prilagodil Kodijev vmesnik in sedaj lahko lepo z navadnim daljincem (brez Air mouse) v odlični kvaliteti gledam EON programe na mojem TV boxu. Možen je tudi ogled za nazaj za en teden. Pa še samo eno licenco (od 5) sem za to porabil. EON Kodi sem si tako prilagodil, da je ločen od glavne Kodi aplikacije in se zato ta aplikacija naloži v le nekaj sekundah in prične predvajati zadnji predvajani kanal. Start te EON Kodi aplikacije, kot jo imenujem, je zato hitrejši, kot je start namenske aplikacije EON in nobenega nastavljanja več ni potrebno. Lepo deluje tudi EPG, ki se naloži v ozadju. Edina slabost je, da ne moreš previjati gledane oddaje naprej-nazaj, ampak jo lahko gledaš v živo, ali pa od začetka, če gledaš za nazaj.
Zanimivo, to je to kar bom jaz potreboval. kater add-on si pa naložil? Tiste, ki ga je -JM- prilepil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 289065 (1058) | mag3 |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 67183 (3435) | Nixxon |
» | Xiaomi Mi TV StickOddelek: Zvok in slika | 4416 (2991) | rejven |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1224074 (484081) | Mavrik |