» »

Android box [Poceni, brez Android TV]

Android box [Poceni, brez Android TV]

Temo vidijo: vsi
««
4 / 16
»»

polde66 ::

Tvoje želje so velike in to seveda podraži zadeve. Že navaden KG king ti bo vse naredil enako kot King pro ali kak drug. Fajn je imeti 922 procesor ker se res ne greje, sam android nima veze kater je gor 9 ali 10, če mene vprašaš je bolje 9 ker je bolj dodelan. Android 10 za telefon mogoče prinese kako razliko za box pa prav nobene. Pomemno je da ti firma nudi podporo firmwareju ne pa androidu. Beelink podporo nudi vendar tudi včasih zataji, pa tudi nekaj nezadovojljnih uporabnikov se najde tako kot povsod.
Box ima file server, tako da lahko vštekaš nanj zunanji disk (sicer je fajn pogledat do kakšne velikosti ti ga zazna) in ga lepo šeraš naokoli. Zadeva je zelo preprosta in učinkovita.
Zelo dodelana mašina z največ nastavitvami in zelo dobro podporo tako s strani proizvajalca kot posameznikov intuziastov je Ugoos: https://www.geekbuying.com/item/UGOOS-A...
tudi ta ima file server in res ogrmno nastavitev. Hud. Po moji osebni oceni najboljši box.
Tega imam jaz: https://www.banggood.com/X3-Pro-Amlogic...
sicer x3 izvedba ampak se ne greje. Dober wifi, še vedno drag ampak ogromno nastavitev in veliko možnosti, 1gb lan....
Za tvoje potrebe je sicer najboljši beelinkov GS, če hočeš to vse spraviti v eno škatlo. Pa tudi cena malce čez 200 eur ni slaba ko je box pač dostopen, ampak zgleda so jih precej prodali.

Jaz imam to sicer narejeno malce drugače. V četrtek sem skup vrgel https://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskM... 1x 2tb 2.5 hdd, 1x 1tb ssd 2,5 in 1x nvme ssd m.2 512 gb, pa še plac je za en m2 disk. Torej placa čez glavo. Primarni pc, ki se uporablja 24/7. Torenti se vlečejo nanj in ga sheram na SMB varianto preko mreže. Torej gledam ga s kodijem, ker ima kodi veliko možnosti, drugače pa simpl z VLC playerjem. Na X300 sem zmontiral 2x8 gb ddr4 ram, amd ryzen 5 PRO 4560 in njihov ventilator, pa eno wifi m.2 kartico z antenami. Vse skup brez diskov in rama me je prišlo cca 300 eur. Diske in ram pa sem pospravil iz omar in jih zmontiral. Seveda se lahko uporabi kak NUC in rabiš samo ram in diske.
V takem primeru je potem čisto vseeno kakšen box vzameš ( seveda nekaj da bo ok) Recimo en Mecool KM2 če bi rad ATV in vse certifikate za malce nad 50 eur. Recimo.
polde

koto ::

Hvala Polde za tvojo pomoč, bom preučil in ni hudič, da nabavim nekaj od tvojih priporočil. Še 1X HVALA!

lp, Aleš

polde66 ::

Seveda lahko uporabištudi svoj obstoječi PC če ga imaš in ga šeraš v mreži.
polde

Linko ::

Linko je izjavil:

Pozna kdo ta model?


Kupil tega in ga že poslal nazaj.
- wifi je slab. pride komaj do 5Mbps pri 300Mbps optiki. Vmes je samo ena stena.
- sama verzija androida je čudna. namestil sem vanced yt, in sploh ni šlo prekinit appa, tako da je v ozadju vedno igralo. Spodaj ni bilo "ikon" kot na telefonu. Nazaj, domov in zadnji appi. Minix ima to super.
- na namizje nisi mogel dati svojih bližnjic ( razen na osnovnem launcherju) Namestil sem razliščne launcherje,nova, apex...

Drugače samo delovanje je solidno, brez zatikanja. Ampak zgleda da je potrebno dati 100EUR+ da imaš neko solidno zadevo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Linko ()

Robert ::

Zanima me kako (korak po koraku), če je možno uporabljati vse kar lahko gledam na MulticastTV (računalnik, Telekom Siol playlista) na Nvidia Shield TV Pro ali je pač potrebno kupiti kak drug Android Box - mogoče vprašanje za Poldeta66, ki vidim da obvlada zadevo.

polde66 ::

Aplikacija za navigaciske vrstice:

X96 max+ stane35 eur s poštnino. Ima 1gb lan katerega drugi boxi v tem rangu nimajo, ima bluetooth in dvojni wifi. Precej boxov ima težave z 2,4 ghz wifi na 5ghz pa dela kar solidno. Meni preko 2 sten na razdalji 8 m deluje 5ghz z 200 od 300Mbps, na 2,4 ghz pa mi komaj najde signal in čer ga mi na isti razdalji vleče 10/10. Moja brzina neta je 300/50. Luncher je tipičen za X96 in X95. Za tak denar je to treba vzeti v zakup. V benchmarku dobi povprečnih 57000 točk, ima vse vhode in izhode(AV, optika...) Se pa precej greje povprečje 76°, v bistvu tak je tipičen povprečen X3 procesor - vroč ampak zmogljiv. Priloženi daljinec je slab je.. ga malce odzivnost zato je zaželjeno imeti kako drugo varianto z mišjo. Pa zopet je to pri vseh mojih boxih tako.
Je pa dejstvo za kaj ga bo uporabnik imel. Sprobal sem tudi vancet YT in dela ok, je treba ko hočeš ven korak nazaj in potem spodaj odixat in se zadeva lepo ugasne. Launcherji pa na tem boxu ne delujejo tako kot treba. Ampak ponovno 35 eur za box je to to.
polde

Valvoline ::

Linko je izjavil:

Linko je izjavil:

Pozna kdo ta model?


Kupil tega in ga že poslal nazaj.
- wifi je slab. pride komaj do 5Mbps pri 300Mbps optiki. Vmes je samo ena stena.
- sama verzija androida je čudna. namestil sem vanced yt, in sploh ni šlo prekinit appa, tako da je v ozadju vedno igralo. Spodaj ni bilo "ikon" kot na telefonu. Nazaj, domov in zadnji appi. Minix ima to super.
- na namizje nisi mogel dati svojih bližnjic ( razen na osnovnem launcherju) Namestil sem razliščne launcherje,nova, apex...

Drugače samo delovanje je solidno, brez zatikanja. Ampak zgleda da je potrebno dati 100EUR+ da imaš neko solidno zadevo

Mam x96 max+ cc 1 leto, men dela odlicno. Wifi lovi z 30-40mbps kljub temu da je ruter kr oddaljen cez 2 stene. Seveda lahko das svoje bljiznice na namizje. Ni potrebe po nekih launcherjih, saj je v osnovi zelo preprost ter enostaven za uporabo. BP laufajo hackani eon (tv ter mobilni), xploretv in podobno, za mobilne potrebujes airmouse. Tudi iptv smarters+ pirat iptv laufa u nulo. Predvaja tudi igrce, lahko kot psx emulator (epsxe) itn. Skratka zame tip top skatlica, zaenkrat brez pripomb.

Zgodovina sprememb…

polde66 ::

@Robert žal mi je ampak ta tema je za navadne boxe piše poceni brez android tv. Se boš moral obrniti na NVIDIA Shield
Tudi izkušenj nimam z nvidia shildom prav tako ne z multicastTV

poslano
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

-JM- ::

Da malo oživim temo, če kdo želi lahko sproba tole aplikacijo https://mp4balkan.club/download/Mp4Balk... .Free je mislim da do 23.10. Geslo in pass. je balkan. Čisto OK deluje tudi na Android TV platformi.

Linko ::

Kje se da trenutno dobiti najugodneje Beelink GT-King v EU warehouse?

stara mama ::

stratosD ::

https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX...

X96 Max+ - je to še vedno dober deal?
Rabim pretežno za x265 HEVC 10bit in vse ostale formate serij/filmov vrtet, pa da ima optical out in da se ne greje in zmrzuje...
Netflix HD 1080p je tukaj?

polde66 ::

Kot je razvidno na njihovi strani ga še vedno ni na zalogi, poleg tega se zadeva greje tudi preko 90 stopinj v originalu, tretja stvar pa je da notri ni več realteckovega čipa za wifi bluetooth in lan in če boš nalagal kak drug rom ti ne to ne bo več delalo. Tudi firmware na njihovi strani pod boxom ni namenjen temu boxu. Načeloma je potem boljši deal a95X F4 ki pa že ima android 11 ko ga nadgradiš. Meni sicer najbolj leži android 9, ker ima v nastavitvah več opcij in ima vsaj spodnjo orodno vrstico dočim v 11 ni nič, še možnost izbire kaj gumb za ugasnit naredi ni. Se pa tudi lepo greje tako, da je priročno imeti pri roki kak ventilator na usb. Na 11 androidu novejša verzija youtube tv ne deluje deluje pa starejša verzija, seveda pa deluje brez problema youtube next. Nasploh pa kakšnih pametnih opcij glede izbire boxov ni. Obstaja še cenovno ugoden Mecool km2 ki ima veliko stvari a le 2 gb ram in 8 gb placa. A še vedno dovolj za normalno uporabo.
polde

polde66 ::

No Geekbuying tehnična pomoč zrihta tudi firmware za najnovejši X96 max+ 2AJ.
polde

Kodrnusa ::

A to pomeni, da trenutno ni boxa za okoli 50€, ki bi delal normalno in se ne bo pregreval?

polde66 ::

trenutno pomeni ravno to, razen če se stegneš še za 10 eur gor pa vzameš Mecool km2, ki je približek dobremu boxu le da ima 2 gb ram in 8 gb placa, je pa od vseh ostalih v rangu 50 eur boljši. Z kakšno akcino ga dobiš tudi spod 55 eur. Seveda le če je na zalogi pa še to samo germany ker ima manjšo poštnino. Precej se je vse skup podražilo. X96 in ostalih jajc z x4 procesorjem na android 11 niti ne glej ker so nedodelani romi in boš precej omejen tako v nastavitvah kot na google play storu- zaenkrat - pa precej topli so. A95x F4 gre pogojno čez seveda je zaželjeno imeti usb ventilator.
polde

stratosD ::

hvala polde66 :)

hmja - pri Chigzu je tale KM2 na 4.mestu...sam ta wannabe #apple#90s design mi ni lih, pa še 70 ojrov...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/...

zdej probavam coreElec s SDja na Nexbox A95X (Amlogic S905X 2G/8G - kok je teh verzij za preimenovat v dtb.img:8) - pr enih daljinc ne dela, pri drugih pa sploh ne zažene CE...:(

Pa še enega MX III Amlogic S802 2G/8G mam - pa mi x265 HEVC šteka - tega se tud ne da nadgradit zgleda

Pol pa itak uporabljam WD TV že 10 let na 1080p in x264 vsebine heh...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: stratosD ()

Kodrnusa ::

Hvala Polde za info. Prosim da updataš temo, ko pride kaj novega na trg in da je tudi uporabno. Ne morem verjeti da leta 2022 rabis zunanji ventilator da ohladiš čipe... Kaz sem s svojim mislim da a95 zelo zadovoljen ze dolgo.. Po tvojem nasvetu :)

hojnikb ::

je kdo sprobaval ze s905w2 boxe? Ima očitno tudi av1 podporo in dokaj nizko porabo (12nm)
#brezpodpisa

polde66 ::

S905W2 pri nas oz v naši okolici še ni ravno dobavljiv. to da ima majhno porabo pomeni, da deluje na nižjih frekvencah, kar pomeni, da ne bo ravno blestel še najmanj pri igrah. Je pa od vsake firme posebej odvisno kakšen hladilni sistem dajo v tip boxa, tako da tudi pri teh boxih sega temperatura preko 80°. Gre bolj za šlamparijo kot pa kaj drugega. Lahko bi na procesor nalimal malce večji hladilnik pa je zadeva rešena. Pri X98 s905W2 modelu je šlamparija še večja ker je sistem hlajenja obrnjen navzdol tako da toplota nima kam uhajati kot nazaj na procesor. Zanimiv bo pa vsekakor A95x F3 II ali pa tanix TX3 mini +, ko bosta dobavljiva v eu skladiščih. Ni pa še nobenega testa. Je pa treba biti previden pri nakupu poceni boxov, ker se hitro lahko nategneš. Pravilo je, da se ne kupuje kar ni preizkušeno, vsak model boxa pa pregledat na youtube rewieve. Kar se tiče chigz techa so njegovi testi povprečni, najbolj v detajle gre Technozon in Tv box stop. Vasily Shevchuk pa je možak, ki je iz povprečnih boxov s svojimi modifikacijami firmwerja naredil dostojne škatle. Od ATV romov do modeficiranih navadnih, za osnovo pa uporablja zdaleč najboljši ugoosovo osnovo. Ugoos je pa firma z najbolj dodelanim firmwerjem, rednimi popravki, dobrimi boxi in kvalitetno izdelavo. Je pa res, da so njihove škatle malce dražje od ostalih, ampak z veseljem daš več ker dobiš veliko veliko več kot povprečni box. Beelinka pa ni nikjer več, se je vrgel na mini PC-je. Tudi njihova podpora je zaspala. Škoda. Zadnji izdelki so 2 leti in več stari kingi.
Je pa treba biti previden tudi pri novejših boxih tako kot npr x96 max+, kateri ta ki ga prodajajo na geeku nima istega čipovja za lan. Tu gre za lastne izkušnje. Zadevo sem začasno rešil z 100 mb lan usb podaljškom nisem pa nikjer dobil original roma za ta box, dokler nisem na geek podporo napisal situacijo. Zrihrali so mi ga v 2 dneh. Verjetno tudi sami niso vedli da prodajajo drugačen izdelek.

Kdor pa ne potrebuje usb vhodov je pa Fire tv stick 4K ali 4k max čudovita zadeva. V akcijah se je dobil 4k starejši za 26 eur kar je noro poceni, 4kmax pa za 36. Žal pa ni dobavljiv v SLO. Torej strici, tete in drugi gastarbajterji pridejo v teh primerih prav za prepošiljanje robe. Iz lastnih izkušenj se obnese 4k navaden še najbolje. Tudi lite varianta obstaja spod 20 eur ampak ni vreden tega(je vreden, vendar za malo denarja več dobiš občutno boljši fire tv 4k). Max 4k ima pa podobno težavo kot lite varianta. Naložiš aplikacijo pa ikona ni berljiva. Tako imaš npr 4 prazne ikone in ne moreš ugotoviti katera aplikacija je katera. Smotano. Seveda se zadeva reši z kakim drugačnim launcherjem samo je original le original. Je pa samo nalaganje aplikacij na Fire tv stick avantura zase, prav tako tudi branje filmov iz usb enote, uporabe usb miši... Se pa vse da.
polde

Ales ::

polde66 je izjavil:

S905W2 ... to da ima majhno porabo pomeni, da deluje na nižjih frekvencah,

Zmanjšanje porabe se lahko doseže tudi na druge načine. S905W2 je dejansko izdelan v 12nm tehnologiji, medtem ko je npr. S905X v 20nm, in to je eden od načinov, kako doseči manjšo porabo.

No, nisem pa bral testov hitrosti, tako da ne morem reči, ali je kaj počasnejši ali hitrejši, kot bi človek pričakoval...

Škoda, da je trenutno situacija z boxi taka, kot je. Pred parimi leti je bilo precej bolj zanimivo, kar se je lepo poznalo tudi v gorečih debatah na Slo-techu. :D

Edit: sem ravnokar pogledal še za S905X2 in je tudi 12nm. Tako da če ima S905W2 še manjšo porabo, potem je verjetno res tudi manj zmogljiv. Posplošujem sicer, a v praksi je najbrž tako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ales ()

hojnikb ::

W2 ma A35 jedra, tako da bo res varčen. Performance zna bit pa na nivoju starih A53 based skatlah.
#brezpodpisa

polde66 ::

Ma pomoje niti ni tako slab če bo namenjen samo medijski vsebini. Ima vse od 2,4 do 5 ghz, eni 4 v bluetooth drugi 5, sicer noben nima usb 3.0 ampak ajd ni neka huda pomanjkljivost. Eno kar pa ne razumem je pa WTF bi moral biti tak box varčen????? Edino če se reče slabši zmogljivosti po novem varčnost. Drugač za drugi in tretji box bo ok. Komaj čakam kak resen rewiev od Tanixa in A95x. Frekvenca procesorjev je na 1800, benchmark skoraj na 70 000 točk le še od posameznega boxa kako imajo rešeno hlajenje.
polde

scipascapa ::

polde666: amazon sticki so dobavljivi pri nas, pač z drugo ceno :)

ELKOTEX.

polde66 ::

@scipascapa aja? men še ni ratal da mi nebi zavrnilo pošiljke kadar sem dal moj naslov za prevzem. Kako pa to storiš?
polde

scipascapa ::

https://b2b.elkotex.si/amaki-fire-tv-4k...

naročiš preko mene pa je :)

polde66 ::

Tale zadeva za 70 eur mi res nič ne diši, splača se ga vzet samo ko je v akciji. Tega pa pri tebi verjetno ne bo.
polde

polde66 ::

Za ta denar je definitivno boljša odločitev Mecool KM2.
polde

hojnikb ::

polde66 je izjavil:

Ma pomoje niti ni tako slab če bo namenjen samo medijski vsebini. Ima vse od 2,4 do 5 ghz, eni 4 v bluetooth drugi 5, sicer noben nima usb 3.0 ampak ajd ni neka huda pomanjkljivost. Eno kar pa ne razumem je pa WTF bi moral biti tak box varčen????? Edino če se reče slabši zmogljivosti po novem varčnost. Drugač za drugi in tretji box bo ok. Komaj čakam kak resen rewiev od Tanixa in A95x. Frekvenca procesorjev je na 1800, benchmark skoraj na 70 000 točk le še od posameznega boxa kako imajo rešeno hlajenje.

zaradi hlajenja. Bolj kot je varčen SoC, manj toplote da od sebe in se bo tut manj pregreval. SImpl.
#brezpodpisa

polde66 ::

@hojnikb načeloma to drži, če bi vsi uporabljali isto rešitev za hlajenje, gre pa v teh novejših verzijah boxov za slabši sistem hlajenja. Potem si pa načeloma na istem. 80°je 80° pa če je varčen ali ne. Zato me pa zanima še a95x kakšen sistem hlajenja uporablja. Tanix in X98 uporabljata isti sistem, takšnega uporablja tudi moj H96 max+ kateri prileze tudi preko 90°, no je prilezel dokler mu nisem zamenjal gobice za eno malce širše hladilno rebro. Pri tem je pri tanixu vprid vsaj to, da je pravilno obrnjen in ne kot x98 da je procesor in hlajenje na spodnji strani in toplota nima kam iti razen nazaj v procesor.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

hojnikb ::

No, če SoC papca 2W v obremenitvni je precej bolš k 5 al pa 10W. V takem primeru skor ne rabiš heatsinka.
#brezpodpisa

polde66 ::

Ja ampak še vedno je 80° čisto nepotrebnih.
polde

hojnikb ::

dokler se ne throttla, je pac 80C samo stevilka na papirju in nic druga.
#brezpodpisa

stratosD ::

ehhmm - back to poor man's droids:)

1.Kaj je bistvena razlika med airmouse od VONTAR-ja
-G10S Pro BT ima BT 5.0
-G10S Pro Voice RC - ta ga nima? al ima BT 4.1?
Unga z BTjem majo samo v Čajni,Pro Voice RC pa tudi na francoskem lagerju...
imam pa poor boxe S905X in naročil še S905W jao meni(Coreelec naj bi laufal tud na slednjemu smooth)
Ima BT smisel ali zadošča IR 2,4G?

2.Je kdo kaj probal Aidan rome, Android TV in navadne Android - naj bi kao podpiral tud te poor boxe..
Kje vidim katero verzijo wlan čipa imam?
https://androidfilehost.com/?w=files&fl...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: stratosD ()

scipascapa ::

polde66 ::

Vezano zopet na Nemčijo, škoda. Lite varianta je res samo izhod v sili, je švoh, ikone določenih aplikacij so prazne, ni 4k spljoh variante tako da 10 eur gor pa imaš 4k ki je odličen v vseh pogledih.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

stratosD ::

amazon.it ima isto ponudbo, amazon hub locker 50m od meje na Škofijah, za Primorce odlično - samo palčko bo treba dat v nos po četrtku 16.12. pravijo Taljanci
34E Fire 4K, 24E navadna Fire (ne lite)
https://www.amazon.it/gp/product/B08XW4...
Krauterji booooooo.......

scipascapa ::

pa imaš kak tak kastelc? :P

Aramis ::

ali lahko na te sticke nalagaš android apps?

stratosD ::

@scipascapa
ne, dvignem v trgovini Centro Discount kjer itak nabavljam sire, Rio Mare in oljčno olje:)
uporabiš svoj amazon acc in določiš svo naslov za prejemanje pod Spedizione GRATUITA (Zastonj dostava) tako da vtipkaš CAP (poštno št.) tvoje najbližje zamejske lokacije - v mojem primeru Milje (Muggia) 34015 in na zemljevidu izbereš hub - v mojem primeru hub Almerigo (takoj ko je mejna črta na avtocesti Koper-Trst zaviješ desno in si tam). Prideš z osebno in dvigneš paket.


@Aramis
to bo polde66 vedu boljš - da se da z OTG kablom...

polde66 ::

Nalaganje aplikacij za android (aplikacije so iste za stick kot za android) na fire tv stick gre recimo direktno z dowlanderjem, lahko seveda tudi kar je v njihovem storu, tam pa ni HBOgo pa še kakšnih zadev. Da se pa tudi z kakim ključkom sformatiranim v FAT32 preko OTG kabla. Na ta način preko OTG se lahko montira tudi kakšen daljinec, USB z mrežno kartico. Preko FX mangerja se lahko tudi gleda filme gleda z zunanjega diska, ki je seveda sformatiran v FAT32 formatu, nisem ziher ampak mislim da se preko kodija tudi vidi disk. Ampak vse to je utrujajoče početje brez veze, ker je je stick namenjen internetnemu strimu. Se pa vse da seveda na koncu imaš fire tv stick kot novoletno jelko.
Tole sem si jaz naročil in deluje čisto ok https://www.aliexpress.com/item/4000450...
pa gumijast ovitek za daljinca zaradi zaščite.
Aplikacije z najmanj truda je torej najbolje naložiti z usb ključka preko OTG kabla. Dodatno zraven uporabljam še en bluetooth daljinec z mišjo. Je pa na koncu za razmislit ali se ne zafrkavaš z vsemi temi dodatki pa kupiš en Meccol KM2, ki ima vse to že iz škatle, z usb režami, internetnim lan priključkom podporo NTFS na usb.... konec koncev za isto ceno kadar sticki niso v akciji. Za mene je drugače, ker rad expirimintiram, imam vse pretvornike doma, z otg kabli, lan interneti na usb diski, ključki... in voljo. Brez volje pa ne gre.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

scipascapa ::

stratosD: krompir imaš velik hehe.

stratosD ::

ma niti ni tako velik ta krompir...


so barabe bezosove napisale da bo šele v soboto - potem so pa že danes dostavile v hub :))

polde66 ::

Prejel sem Vontar X3 android tv box z navadnim androidom. Malce sem bil skeptičen glede firmwerja pa so ga zgleda poštimali. Kup nastavitev, 1 gb lan vhod, 5,8 wifi dela dobro 2.4 pa solidno. Torej vse kar rabim je tu. Predvsem zato, ker se ukinja tvin z 1.2. 2022. Neo deluje na navadnih boxih free za android tv pa je potrebno plačilo in priključek na njihovem omrežju. Torej to ne pride v poštev, razen če se bo zopet kdo našel, ki bo Neo skrekal v tv verzijo, v kar pa dvomim. Tv se gleda na 70°kar je čisto ok sploh za x3 procesor.
https://www.aliexpress.com/item/4000434...
Ni slab izdelek. Pa na njega paše kup ATV verzij. Je priljubljen med izdelovalci romov, ker na njem uporabljajo Ugoos firmware, kateri je pa absolutno najbolj dodelana zadeva. Moj je bil iz Belgije, kjer je bila poštnina še dodaten eur cenejša, vendar so jih zgleda pokupil. Evo če komu pride prav namig.
polde

Pezdicek ::

Kateri androdi box priporočate za ok 100€ max 120€? Pa da ni Androit TV?
gledal sem beelink gt king ampak ga ni v eu nikjer za dobiti?
Se dobi kaj solidnega?
Gledal sem MINIX NEO U9 H za 110€?

polde66 ::

Beelinka že kar nekaj časa ni oz je varianta King pro in pa ugoos AM6 pro plus. To so hudi boxi, zelo dobri vendar jim je cena zadnje čase zrasla za cca 20 eur. Kaj drugega pametnega pa niti ni. Tale minix je pa precej stara zadeva tako da ne kupovat sploh pa ne za tak denar.
polde

Pezdicek ::

Se najde kaj drugega?
Važno je da se ne pregreva in da ne šteka
Pa da ima čim novejši android, ker bi naložil NEO app

polde66 ::

Neo free varianta gre samo na android boxe, za android tv je pa plačljiva verzija in še pogoj da si v domačem omrežju. Vontar x3 na aliexpresu je še najboljši priblišek temu kar potrebuješ, Seveda če pa želiš neo za android tv potem pa mecool KM2.
polde

Pezdicek ::

Saj android box bi imel...
Android TV že imam na nvdia shildu in mi ni dobra zadeva... ker sem navajen na miško in na shildu ne deluje back funkcija..
drugače imam enega noname kitajca, kateri ima kitkat androida, na katerem pa neo ne deluje. Oz mora biti minimalno android 7.

polde66 ::

Zgoraj ne daleč nazaj je link do aliexpresa, lahko pa vzameš karkoli z android 11 in x4 procesorjem pa nek ventilator na usb pa si zmagal.
polde
««
4 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
341136983 (8774) zitrus
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828143168 (7497) ruski76
»

Xiaomi Mi TV Stick

Oddelek: Zvok in slika
153624 (2199) rejven

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561078835 (338842) Mavrik

Več podobnih tem