» »

Planica 2020 - vstopnice

Planica 2020 - vstopnice

Zanima_me111 ::

Pozdravljeni,

Zanima me ali je že kdo menjal ali dobil vrnjen denar za letošnje vstopnice za Planico. Sam ne morem nikakor priti v kontakt z Eventimom. Preko Maila ne odgovorijo že več kot mesec dni, kljub temu, da jih opomnim vsake 14 dni. Vse poslovalnice imajo zaprte, tako da se osebno ne moreš oglasiti. Telefonske linije pa so urejene na ''jebi se'' sistem, torej za več info. obišči spletno stran ali napiši Mail in počakaj na odgovor. Sprašujem zato, da vidim ali ima še kdo podobno izkušnjo ali se morda po določenem času vseeno odzovejo. Ni problem počakati, ampak rok za menjavo bo kmalu tu, odgovora pa nobenega. V kontakt pa lahko prideš le preko Maila... Ne bi rad scenarija, da dobim odgovor en ali dva dni po preteku roka: ''Na žalost je bil rok za menjavo samo do konca Septembra. Hvala za razumevanje.'', saj imam za zamenjati več kart. Vem, da je bilo odpovedanih ogromno prireditev, ampak 5 tednov za kratek odgovor oz. usmeritev je z moje strani enostavno preveč.

Hvala za vse odgovore in lep pozdrav.

kkjr90 ::

Pozdravljen,

tudi sama sem jim že po navodilih poslala mail za menjavo vstopnice za Planico 2020, a zaenkrat še zmeraj čakam odgovor....
Me zanima ali je komu od vas že uspelo uspešno izpeljati zamenjavo vstopnic oz. povračilo denarja?

Lep dan in hvala vsem za informacije že vnaprej!

_Sajmon_ ::

Traja tudi do več dni, da ti odgovorijo na e-mail. Jaz sem tako zaprosil za vračilo kupnine za Bocellija (nakup preko spleta), pa so mi odgovor dali po 7 dneh, denar pa so mi vrnili preko paypala in na koncu na n26 banko v vsega skupaj dobrih treh tednih.

Ne vem, kako je za Planico, ampak za omenjen koncert so dali rok 1.-15.8., če želiš vrnitev kupnine, sicer karte ostanejo veljavne za nov datum.

Po mojem je samo važno, da uloviš rok za zahtevo po vračilu. Verjamem pa, da imajo precej gužve s temi vračili, upam, da ni še kaj drugega...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22757070 (5257) Groot
»

Poštnina pri vračilu Amazon.de

Oddelek: Omrežja in internet
318690 (1248) tikitoki
»

Nakup slovenske zastave

Oddelek: Kaj kupiti
92851 (1075) harvey
»

Čevlji-stvarna napaka?

Oddelek: Loža
365256 (1856) bajsibajsi
»

Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
528970 (6392) St235

Več podobnih tem