Forum » Zvok in slika » Windows media player 12 zmrzne po sekundi predvajanja
Windows media player 12 zmrzne po sekundi predvajanja
nokia6310 ::
Pozdravljeni kaj takega se mi še ni zgodilo. Windows media player 12 včasih predvaja več včasih samo sekundo pa javi napako Windows media player ne deluje več zaradi težave. Res je da sem pred tem uporabil Auslogics BoostSpeed. Tudi pred tem se mi je napaka pojavljala ampak bolj poredko. Kaj sem poskusil? Izklop in ponovni vklop funkcije Windows media player. Po restartu računalnika je zadeva začela delovati ampak ne za dolgo. Kmalu je nehala delovati oziroma se je dogajalo enako po cca sekundi predvajanja katerekoli mp3 datoteke program zmrzne. Bom probal še z drugim programom počistit register. Mogoče pa bo pomagalo.
Highlag ::
Uporabi kak foobar2000 če predvajaš samo muziko...
Never trust a computer you can't throw out a window
nokia6310 ::
Sem uspel rešit težavo. S programom AVS Registry Cleaner sem še enkrat sčistil registre in ne boste verjeli potem mi je Windows media player začel predvajat datoteke normalno brez javljanja napake. NIsem si mislil da bo pomagalo, ampak očitno je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atikmpag.sys BSoDOddelek: Pomoč in nasveti | 3047 (2795) | zupanman |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59288 (14436) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17399 (10284) | GrimReaper |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8456 (7537) | HitriPepe |