Forum » Loža » Arriva
Arriva
filip007 ::
Bivši Kam-Bus, v glavnem me zanima, če še sprejemajo gotovino, ali moraš imeti karto?
Grem vsake toliko časa v Domžale s Prevoj, če nimam prevoza in grem z avtobusom...
Grem vsake toliko časa v Domžale s Prevoj, če nimam prevoza in grem z avtobusom...
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
- spremenil: filip007 ()
Hvala, masko bom pa sabo vzel.
Še v lokalnem baru jo imam sabo, so rekli da je kazen, če pride inšpektor.
Še v lokalnem baru jo imam sabo, so rekli da je kazen, če pride inšpektor.
D3m ::
Bivši Kam-Bus, v glavnem me zanima, če še sprejemajo gotovino, ali moraš imeti karto?
Fuck še soseda sva al kva. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
wajdouc ::
D3m, ja se mi je zdelo, da bo to ali Rafolče, pa brez zamere. Malo si predaleč, ne hodim nič v Moravče.
wajdouc, kelnarca je rekla, da kazen plačata oba, gost in lastnik.
wajdouc, kelnarca je rekla, da kazen plačata oba, gost in lastnik.
D3m si mogoče na FB, pa te dodam, zbiram samo prijatelje, ki jih poznam.
GrimReaper3 ::
Včeraj mi šofer sika, da bi bilo dobro če bi prej kupil karto, ker je bilo pač veliko tujcev in da gre tako hitreje. Čeprav danes ko pa sem imel karto, nisem imel občutka da bi šlo kaj hitreje, ker je gledal tisto karto 15s.
No danes grem pa kupit karto na postaji, mi najprej ni bilo jasno zakaj 5,50EUR namesto običajnih 4,90EUR. Pogledam na račun, prodajna storitev 0,60EUR. Uf, to me je pa kar pogrelo, sploh če bi se vozil vsak dan. Storitev za kaj točno, da mi je povedala kateri peron je in ob kateri uri gre, kar sem pogledal že prej na arriva.si.
Da ne govorim o šoferjih, še ta edini, ki je naš, relacija LJ - Jesenice, ima vedno neke pripombe, da piše spredaj na tabli kam gre avtobus in take. Ta spodnji so pa itak rezultat teh oglasov, ki so bili sedaj povsod po radiu, seveda morajo potem obvezno poslušati svojo glasbo. To je kot bi prišel jaz v Srbijo in začel navijat Avsenike, ne gre ane. Sicer pa povsod kamor grem je naš jezik proti taspodnjim samo še ene 50:50.
No danes grem pa kupit karto na postaji, mi najprej ni bilo jasno zakaj 5,50EUR namesto običajnih 4,90EUR. Pogledam na račun, prodajna storitev 0,60EUR. Uf, to me je pa kar pogrelo, sploh če bi se vozil vsak dan. Storitev za kaj točno, da mi je povedala kateri peron je in ob kateri uri gre, kar sem pogledal že prej na arriva.si.
Da ne govorim o šoferjih, še ta edini, ki je naš, relacija LJ - Jesenice, ima vedno neke pripombe, da piše spredaj na tabli kam gre avtobus in take. Ta spodnji so pa itak rezultat teh oglasov, ki so bili sedaj povsod po radiu, seveda morajo potem obvezno poslušati svojo glasbo. To je kot bi prišel jaz v Srbijo in začel navijat Avsenike, ne gre ane. Sicer pa povsod kamor grem je naš jezik proti taspodnjim samo še ene 50:50.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()
VelkBla ::
Postavno storitev zaračunava AP Ljubljana in ne Arriva. Zakaj, ne vem. Glede voznika pa napiši pritožbo, če so razmere nevzdržne. Itak sta pa Nomago in Arriva vse zrinila ven.
https://www.ap-ljubljana.si/enotne-vozo... ; nekatere vrste vozovnic so lahko predmet postajne storitve.
https://www.ap-ljubljana.si/enotne-vozo... ; nekatere vrste vozovnic so lahko predmet postajne storitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VelkBla ()
starfotr ::
Kupujte na busu in se ne sekirajte kaj preveč. Bojkotirajte AP Ljubljana s takimi forami.
jest10 ::
GrimReaper3 je izjavil:
Včeraj mi šofer sika, da bi bilo dobro če bi prej kupil karto, ker je bilo pač veliko tujcev in da gre tako hitreje. Čeprav danes ko pa sem imel karto, nisem imel občutka da bi šlo kaj hitreje, ker je gledal tisto karto 15s.
Si zapeljal svojo gajbo v robide?
miha98 ::
Nasekal se ga je . Vedno , ko gre dam se ga naseka ko mina... pravi gorenc... po možnosti s cvičkom...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miha98 ()
GrimReaper3 ::
Ledvice so mi sle in se zadnji cas kar precej vozim v UKC. Imam pa ze od nekdaj pravilo, da se v LJ in na Bled ne vozim z avtom. Precej manj problemov, ce gres na bus.
val46 ::
Pa zaupaš šoferjem avtobusov? Dober si...Lahko bi od tam kako prigodo iz naših cest povedal, verjamem da s svojim intelegentnim opazovanjem prometa, uspeš najti kaj pametnega za napisat tu gor :)
Drugače pa, ker se z zdravjem ne hecam, ti želim da se pozdraviš.
Drugače pa, ker se z zdravjem ne hecam, ti želim da se pozdraviš.
CyberPunk ::
Kupujte na busu in se ne sekirajte kaj preveč. Bojkotirajte AP Ljubljana s takimi forami.
Tako nekako. AP Ljubljana so "entitlerji" stare šole, ki samo kasirajo na vseh koncih.
Ali pa še boljša varianta (predvsem za relacije, do katerih je več poti, saj v tem primeru plačaš najcenejšo, četudi greš na bus, ki gre "okol rit v varžet"): Omisli si kartico IJPP in potem kupi vozovnico na webu (npr. potniski.sz.si je imel brez registracije - vpišeš serijsko kartice, plačaš in potem na busu samo validiraš, pa še prestopaš lahko. Ali pa še kaj več, če kupiš dnevno ali kaj v tem stilu.).
To je zaenkrat samo LPP v Ljubljani. Ampak imajo slabo implementacijo, ker je taka bolj "retailerska" in posledično ne moreš prestopati, ampak plačaš vsakič posebej.
delavec44 ::
To je zaenkrat samo LPP v Ljubljani. Ampak imajo slabo implementacijo, ker je taka bolj "retailerska" in posledično ne moreš prestopati, ampak plačaš vsakič posebej.
Kaj res to? Bi si misli, da če znotraj 90 minut prisloniš isto kartico, da drugič pač ne trga. A je to znanstvena fantastika? Saj urbana deluje na isti princip.
Urbana je Urbana, EMV bancne kartice pa so zlobne korporacije, ki hocejo provizije.
Njihov sistem tega pac ne podpira, za razliko od podobnih bolj "resnih" mest po Evropi in svetu... Zakaj so se tako odlocili in ali je to omejitev v povezavi z "dvornimi" dobavitelji, pa bo verjetno najbolje vedel kaksen Zoki...
Tu bi pasala kaksna slika in zraven napis "That's why we can't have nice things."
Njihov sistem tega pac ne podpira, za razliko od podobnih bolj "resnih" mest po Evropi in svetu... Zakaj so se tako odlocili in ali je to omejitev v povezavi z "dvornimi" dobavitelji, pa bo verjetno najbolje vedel kaksen Zoki...
Tu bi pasala kaksna slika in zraven napis "That's why we can't have nice things."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbana (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55055 (3937) | Lonsarg |
» | SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13757 (11454) | aborko |
» | Iz Ljubljane do Žalca z avtobusom/vlakomOddelek: Loža | 2625 (1943) | LJ4L |
» | Uporabna vrednost urbane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 54197 (51044) | Ziga Dolhar |