Forum » Pomoč in nasveti » V tujini telefon problemi... kaze cudne telefonske
V tujini telefon problemi... kaze cudne telefonske
bonanno ::
Zivjo,
kolega ima probleme z telefonom v tujini in sicer ko ga nekdo klice mu kaze enkrat da ga klice iz Francije, ali Velike britanije... ceprov ga klicejo iz Slovenije...
mogoce zna kdo pomagat, ker na telekomu neznajo..
kolega ima probleme z telefonom v tujini in sicer ko ga nekdo klice mu kaze enkrat da ga klice iz Francije, ali Velike britanije... ceprov ga klicejo iz Slovenije...
Furbo ::
Menda se to dogaja, ker operaterji mednarodne klice preusmerjajo prek nekih cenenih povezav
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
TheBlueOne ::
Bo drzalo, meni menda telekomovih telefonski pogosto sploh ne izpisuje v Avstriji. Pise kot klicatelj "Unknown", kar je tecno, ker me klicejo podjetja iz Slo, take klice pa sem praviloma ignoriral.
Kontaktiral Drei v AT, pravijo, da Slovenija ne posilja prav informacij.
Kontaktiral Drei v AT, pravijo, da Slovenija ne posilja prav informacij.
MadMen ::
Zivjo,
In če pogleda telefonsko številko klicajočega, v kakšnem formatu je številka?
bonanno ::
Zivjo,
In če pogleda telefonsko številko klicajočega, v kakšnem formatu je številka?
kot npr. +4366488....
in recimo +22395273368
UganiKdo ::
Težava je v tem, da nekje med klicateljem in klicočim sistem izgubi oziroma nepravilno prenese caller-ID in potem se namesto dejanskega klicatelja izpiše ali posredniška telefonska številka ali pa je klicatelj nezan. Iz izkušenj so se mi take napake pogosteje dogajale na večji oddaljenosti (v afriki in aziji recimo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: UganiKdo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 588382 (17214) | Nikonja |
» | Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17372 (16500) | zmaugy |
» | Telefonski klici neznancev iz tujineOddelek: Loža | 8864 (6128) | St235 |
» | Pri vsej tehnologiji...A se res ne da? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8675 (6725) | mitkos |
» | nadlegovanje po telefonuOddelek: Loža | 6838 (5348) | Nejc Pintar |