Forum » Omrežja in internet » domače omrežje ni vidno v Win 10
domače omrežje ni vidno v Win 10
borča ::
Pozdravljeni. Imamo starega HP 250 G3. Do včeraj so na mašini laufali win 7. Namestil sem win 10 in prenosnik ne "vidi" več domačega omrežja. Spremenil sem ime in geslo omrežja v routerju in prenosnik sem lahko povezal za pol ure sedaj pa ponovno nič. Prosim za pomoč. Hvala
uniman ::
Na ostalih napravah Wi-Fi deluje normalno?
Vem da ni dobra pomoč, vseeno probaj resetirat router/računalnik.
Mogoče preveri tudi, da nimaš vklopljenega kakšnega 5G omrežja, ki ga stare naprave na podpirajo.
+ Počakaj da ti Windows namesti še vse update.
Vem da ni dobra pomoč, vseeno probaj resetirat router/računalnik.
Mogoče preveri tudi, da nimaš vklopljenega kakšnega 5G omrežja, ki ga stare naprave na podpirajo.
+ Počakaj da ti Windows namesti še vse update.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: uniman ()
Na vseh ostalih napravah deluje WI fi normalno. Ni 5G. Internet je od A1 in prav tako router. Update so vsi nameščeni. Sem comp povezal s kablom v pmrežje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borča ()
Han ::
Očitno te zafrkava WiFi šofer na prenosniku.
Druga tema:
Windows 10 od gradnje 1809 nima več "domačega omrežja". Da bo računalnik viden, se moraš vanj prijaviti z uporabniškim imenom in (!) geslom (!), vklopiti odkrivanje omrežja in po potrebi izklopiti geslo za skupno rabo.
Druga tema:
Windows 10 od gradnje 1809 nima več "domačega omrežja". Da bo računalnik viden, se moraš vanj prijaviti z uporabniškim imenom in (!) geslom (!), vklopiti odkrivanje omrežja in po potrebi izklopiti geslo za skupno rabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Ko sem napisal "domače omrežje" sem imel v mislih naše omrežje, ki ga imamo doma. Smo v bloku in je okrog 12 različnih omrežij. Prenosnik vse vidi razen našega domačega.
Wi Fi šofer je kaj?
Wi Fi šofer je kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borča ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570030 (6859) | c23po |
» | WI FI v camp prikoliciOddelek: Omrežja in internet | 4879 (3204) | Daliborg |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6981 (5443) | nurse013 |
» | Problemi z vzpostavljanjem Wi-Fi povezave na Windows 8 laptopuOddelek: Omrežja in internet | 5757 (4493) | znj_ |
» | Ne morem povezati na domač Wi-FiOddelek: Omrežja in internet | 1930 (1691) | All |