» »

Katero kosilnico na kabel?

Katero kosilnico na kabel?

kuglvinkl ::

Zdej, ene 100m2 imam za pokosit, ostalo so terase in grmičevje. Če bi me tiščal denar v žepu, pa me ne, bi nabavil aku in to je to. Se pravi je opicja električna na klasičen kabel.

Ima kdo kakšne izkušnje?

thnx!
Your focus determines your reallity

showsover ::

Na kabel je bolj mocno in trpezno kot baterijska, kar se tice moci, ne pa prakticnosti, ocitno.
Ne vem, kako je, ce povozis kabel in ga preprezes, navadno so te kosilnice plasticne, za stopat po kablu v rosi pa ne vem, osebno ne bom poskusal in tudi porocal ne bom.
To na kabel je vse nekje do 100EUR, vsaj to, kar ti rabis, je bolj tiho, ni pa neslisno.
Na baterijo in z baterijo pa tam ene 200-400 EUR, z diamanti okovano se vec.

Opičja, ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

Imam izkušnje z električno, ni problem, je pa trade off.

Zanimajo me izkušnje, če je kdo kupoval nedavno.

mailer ::

Imam laksarco in navadno na kabel, oboje Makita. Na kabel je treba pazit, kupi obvezno žive barve, da ga ne povoziš že pri prvi košnji. Za samo 100 kvadratov ne rabiš komplicirat posebej če boš redno kosil je koš dovolj velik. Imam okoli 200 kvadratov in ker ni ravna površina ter ne kosim redno je koš po parih metrih poln. Kupi tako, ki ima stranski izmet, če imaš višjo travo. Če bi zdaj kupoval bi vzel boljšo. Pred parimi leti sem vzel iz tujine močnejšo, kot so jih prodajali pri nas. Problem so rezervni deli, ker jih ne dobavljajo pri nas, če modela niso prodajali pri uradnem uvozniku in jih moraš naročit iz tujine.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

DeeJay ::

Mel na kabel, Bosch, ta najmanjšo in še po 8ih letih je delala super. Mam lih cca 100m2, ponavad praznu koš 2x.
Ta teden kupil baterijsko. Ta najmanjša Makita (je malenkost večja in par kg težja od starega Boscha). Ne grem več nazaj na kabel :)
Mam par dreves in motat s kablom okol mi je šlo vedno na živce.
Super mi je pa tud, da baterije pašejo pol v cca 300+ njihovga ostalega orodja.

DeeJay je izjavil:

Mel na kabel, Bosch, ta najmanjšo in še po 8ih letih je delala super. Mam lih cca 100m2, ponavad praznu koš 2x.
Ta teden kupil baterijsko. Ta najmanjša Makita (je malenkost večja in par kg težja od starega Boscha). Ne grem več nazaj na kabel :)
Mam par dreves in motat s kablom okol mi je šlo vedno na živce.
Super mi je pa tud, da baterije pašejo pol v cca 300+ njihovga ostalega orodja.

Kateri model te aku imaš?

DeeJay ::

Makita DLM380PM2
Kupil sem jo v Nemčiji s poštnino vred 272EUR
Edina stvar k sm pol pogruntu je, da če kupiš Makita orodje v tujini, ne morš podaljšat garancije z registracijo orodja. To lahko samo, če kupiš pri nas. Mal bedno, sam je pa dost cenejš v Nemčiji in s tem to pol vzameš v zakup.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

v redu cena, pri nas je prvi hit 350 evrov... Ma, bom vtaknil teh 100e nekam drugam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Aku-kosilnica? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8016814 (1455) sandmat
»

Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

603206519 (14624) lopov
»

akumulatorski vrtalni vijačnik (strani: 1 2 )

9923345 (5797) TheBlueOne
»

Baterijska rotacijska kosilnica?

295738 (4568) telexdell
»

akku vrtno orodje- kompleti

216496 (5653) bastadu

Več podobnih tem