» »

Kindle Paperwhite Special Offers

Kindle Paperwhite Special Offers

Oberyn ::

Za RD sem mulcu naročil Kindle Paperwhite, na Mimovrste. Ni še dobavljen, ampak sem medtem opazil, da je to edicija, ki prikazuje reklame. Mimovrste ima zelo nejasno označeno, samo "sp" v imenu artikla in niti besede pri opisu, medtem ko na Amazonu vedno piše "With Special Offers" ali "Without Special Offers", zelo jasno in nedvoumno. Ok, ko pride, ga bom vrnil, me pa vseeno zanima, če je kdo v teh krajih uspel odstraniti te reklame, menda ti na supportu to lahko naredijo, če so dobre volje, ni pa to zanesljivo. Če je to možno, bi ga raje obdržal, ker Mimovrste edicije brez reklam sploh ne prodaja, Amazon ima pa daljšo dostavo in RD je potem mimo. Torej, je kdo tu v Slo kupil edicijo with special offers in uspel trajno likvidirati prikaz oglasov?

OrkAA ::

Ne vem koliko si obcutljiv na to, ampak iz mojih izkusenj so te reklame popolnoma nepomembne.

Reklama se prikaze LE IN SAMO, ko je kindle ugasnjen, in sicer kot "screensaver". Nikoli je ne vidis med branjem, niti med navigiranjem po napravi. Prav tako so reklame samo za knjige, nikoli se nisem videl nobenega drugega produkta.

V praksi to zgleda takole:

btw, vidim, da to lahko naredis tudi ko enkrat napravo ze imas. Kontaktirat moras support https://www.reddit.com/r/kindle/comment...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OrkAA ()

starfotr ::

Jaz sem uspešno "prosil" podporo. Najprej ti rečejo, da to stane 20 dolarjev, vendar ker sem dobra stranka, mi to naredijo zastonj. Narediš se neumnega, vprašaš in nato, ko uredijo se lepo zahvališ. 3 minute dela. Ni ti treba vračati kindla.

Ales ::

In če en na user supportu slučajno ni za to, se lepo zahvališ in malo kasneje poskusiš pri drugem. Sicer pa imajo kot kaže navodilo, da vsaj za nekatere regije ne komplicirajo.

Irbis ::

Če imaš ovitek, reklam praktično ne vidiš.
In če imaš Kindla dovolj dolgo v letalskem načinu, mu zmanjka reklam po kakšnem tednu.

Oberyn ::

Hvala vsem za napotke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon Kindle (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Kaj kupiti
1307334915 (1237) 111111111111
»

Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21453884 (21147) jopar
»

Amazon predstavil nove kindle

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4813975 (11204) Bor H
»

Novi Kindli (strani: 1 2 3 )