» »

Kdo je tu nor- Telemach (nezemljani na vezi)

Kdo je tu nor- Telemach (nezemljani na vezi)

Ssiimmoonnaa ::

Pozdravljeni, malo se moram spihat...

Eno izkušnjo bi želela podelit z vami glede domnevno "najboljšega" operaterja v Sloveniji.

Že drugič se je moji mami zgodilo, da je dobila dosti višji račun za vaše storitve, ker naj bi po mnenju Telemacha klicala na 090 (erotične stvari, kolikor sem uspela izbrskat na internetu). DRUGIČ!
Prvič se je zgodilo lani in sem pisala na reklamacije in po ne vem kakem čudežu (ker pri njih je očitno mnogo stvari čudežnih), so ugotovili, da so bile te postavke zares NEUTEMELJENO zaračunane, kajti klicev iz našega telefona ni bilo. Ok, ampak še vseeno, glede na to, da imava obe mobitel, sva preventivno izklopili stacionarni telefon (saj bi ga tudi odjavili, pa so paketi v primeru brez stacionarnega telefona menda celo nekoliko DRAŽJI). In evo, novembra pri izklopljenem telefonu zopet isti klici. Kako vas na tem mestu vprašam? Nezemeljska bitja uporabljajo najino linijo?

Ok, prepišem položnico, plačava vse, razen te neutemeljene postavke, pišem na reklamacije, preverim stanje v mojem Telemachu, kjer ne duha ne sluha o teh klicih niti o nobenih drugih (tako kot takrat, ko se je telefon še uporabljal in so bili zaznani vsi drugi klici, RAZEN TEH). In si rečem, da bodo najbrž spet odkrili svojo zmoto,

Da še malo prekinem tok zgodbe. Pri partnerju doma ista zadeva - na drugem koncu Slovenije. Oni so plačali (čeprav niso opravili klicev, ampak starejši ljudje pač) in se prestavili k drugemu ponudniku.. In glej ga zlomka - mine mesec dva, pa ima isto težavo njihov sosed. Naključje????! Kolega dobi račun, da je klic opravil iz srede oceana, preko satelitskega omrežja, čeprav v življenju ni stopil na ladjo. Mamina kolegica je dobila računa za 100€ več, ker naj bi klicala te številke pa jih ni.

Vrnimo se na najino težavo... Dobiva domov obvestilo, da se je vseeno klicalo tja s seznamom klicev. NI SE KLICALO, KER TELEFON NI PRIKLOPLJEN... Ampak ajd.

Do danes poravnava vse obveznosti, to postavko pa pač ignorirava, ker NISVA KLICALI NIKAMOR.

Danes pa dobim klic od delavke, ki je izbil sodu dno. Ne briga jih, da to nisva storili. Izklopili bodo (in menda je njihov odnos celo toliko KOREKTEN da obvestijo prej o neplačilu in nameri o izklopu... sama prijaznost jih je torej, ane?).

Med najinim pogovorom obtoži mojo mamo, da se ne zaveda svojih dejanj in je zagotovo klicala (neprijaznost, jo zasledite?) - ok mogoče, če bi imeli stacionarca doma.. ker ga pa ni? Poveže skupaj par žic in kam natipka številko, da uživa v erotičnih vzdihljajih?!

Ko povem, da se bova prestavili pa da bom zraven potegnila še kakšno stranko pa mi reče, da je ne briga, ker imajo itak dovolj veliko tržišče in da to ne bo vplivalo na njih. Pa ga imajo res? Mislim kul, ampak stranka naj bi bila za vas kralj (v mejah normale, se razume.. ampak jaz sem bila prijazna - bila sem v mestu in me je poslušala znanka in na koncu rekla: Čisto preveč prijazna in vljudna si bila). In vsako stranko je fino obdržat, ker prinaša denar.. Ali narobe razumem poslovni svet?

Ko povem, da poznam preveč primerov, kjer se je zgodilo isto mi reče da o tem pa z menoj res ne bo debatirala..

Račun sem plačala, ker si v času korona virusa ne morem privoščiti menjave operaterja, ker te storitve ne izvajajo, jaz pa za delo od doma nujno potrebujem internet.

Ampak halo? So ravnali prav? In od kod za vraga jemljejo te klice, ki jih ne opravi nihče in jih tako veselo pošiljajo mnogim? Potem tale trditev zaposlene ne drži, da imajo tako velik trg, če skušate denar pridobiti na nelegalne načine?

Resno vprašam,mogoče imamo nezemljane na telefonski liniji?

Lp

donvito ::

In zakaj enostavno ne da/š blokado na 090 klici.
https://telemach.si/a17193/Pomoc/Storit...

Likalnik ::

Sicer sem jaz tudi pri Telemachu pa zaenkrat še nisem imel opravka z nezemljani oziroma klici na vročo linijo (za katere pač ne bi vedel:))
Glede odnosa je pa tako...tam sedi najverjetneje študentka kateri je vseeno, če jutri zamenja službo...tako, da se moraš obrniti na osebo na višjem položaju oziroma obiskat Telemachov center in da tam skupaj ugotovite...kdo kliče na vročo linijo...glede na trenutno stanje boš bolj težko obiskala njihov center....lahko pa še enkrat probaš poklicati...lahko, da dobiš kakšno drugo študentko (bolj normalno na telefon ) in se boš lažje zmenila.

Ne vem zakaj si že plačala račun....par dni oziroma en mesec lahko zamudiš...par opominov bo prej....v tem času pa probaš rešit težavo....sicer, če bodo ugotovili, da je težava pri njih...ti bodo razliko odšteli od naslednjega računa.

Lahko pa tudi blokiraš posamezne številke prav tako vse plačljive sms-e in podobno...potem ne bi smela imeti več teh težav.

lp

Ssiimmoonnaa ::

Ker se ta račun vlče že iz novembra, pa vmes nisem uspela nič rešiti.

Utk ::

Nič novega. Poznam primer, ko so dobili črno na belem po pošti, da je napaka pri njih, in da ni treba plačat, čez 14 dni je pa prišlo še eno pismo od neke odvetniške hiše, da bojo naredili izvršbo.
Eno je napaka, se zgodi, drugo pa vztrajanja na njej.

Groot ::

Napiši kratek (ne tako čustven kot je zgornji) povzetek in vse skupaj z dokazili (izpisek klicev, itd.) pošlji na Tržni inšpektorat. Pošlji po pošti in hkrati tudi preko elektronske pošte in zraven lepo daj v vednost tudi operaterju.

Šmorn ::

Kot je rekel Groot. Pri moji teti so trdili, da oprema ni bila vrnjena, kljub prevzemnem zapisniku. Zadeva je bila rešena z grožnjo s tržnim inšpektoratom in zvezo potrošnikov.

Baja ::

banda so, vsi po vrsti. meni je pred leti telekom nabil 400e mobilnih podatkov, sim kartica je pa bla že par mescov v predalu, ker sem dobil službeno.

Furbo ::

Hmm, kdo te je nasral, da je telesmeh najboljši operater? To ne vem če je že kdo kje napisal ali trdil.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

GupeM ::

@Furbo: pri reklamah tako pravijo. Celo raziskavo so plačali.

smacker ::

Raje se v familiji zmenite, kateri je babe klical na skrivaj.

Furbo ::

smacker je izjavil:

Raje se v familiji zmenite, kateri je babe klical na skrivaj.

Ja meni je tudi malo čudno. Doma, pri partnerju doma.. zdaj če se prav spomnim tistih množic iz osnovne šole..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Gejspodar ::

Prilepi sliko računa, redaktiraj osebne podatke.

Resda so napake na strani operaterja možne, a veliko večja verjetnost je, da je nekdo klical na Golica TV vročo linijo, ker je bilo pač v križanki čisto lahko razbrati rešitev!

Utk ::

In kaj ti bo račun pri tem pomagal? Boš iz njega videl, če je res nekdo klical? Ja, pri verjetnosti sigurno imaš prav, ampak ko se zgodi manj verjetna stvar, je tudi (in še bolj) treba rešit.

Gejspodar ::

Utk je izjavil:

In kaj ti bo račun pri tem pomagal? Boš iz njega videl, če je res nekdo klical? Ja, pri verjetnosti sigurno imaš prav, ampak ko se zgodi manj verjetna stvar, je tudi (in še bolj) treba rešit.

Pisalo bo, če je bilo klicano iz stacionarnega omrežja ali pa iz mobilne številke. Ker glej ga zlomka, lažje je s kavča poklicati na Golica TV kot pa sprehoditi se do fiksnega telefona (tudi če je ta neobstoječ).

MIHAc27 ::

Ja, ljudje pozabljajo da 090 niso samo erotične zgodbice, ampak imajo tudi razne kvazi nagradne igre isto pa še drugi.

Pri nam smo imeli dolgo nazaj (25let) tudi nepojasnjene klice na 090. Pritožna je padla skozi, je bilo treba plačat. Ampak takoj smo blokirali in je bilo mir. So bile pa klicane vedeževalske cifre... malo čudno, ker pri nam noben v to ne verjame (vsaj odkrito ne).

mirzad ::

Šmorn je izjavil:

Kot je rekel Groot. Pri moji teti so trdili, da oprema ni bila vrnjena, kljub prevzemnem zapisniku. Zadeva je bila rešena z grožnjo s tržnim inšpektoratom in zvezo potrošnikov.

dolga leta nazaj je to meni trdil amis

sem jim poslal sliko potrdila s pošte, da sem poslal in je bilo potem ok

GupeM ::

MIHAc27 je izjavil:

Ja, ljudje pozabljajo da 090 niso samo erotične zgodbice, ampak imajo tudi razne kvazi nagradne igre isto pa še drugi.

Pri nam smo imeli dolgo nazaj (25let) tudi nepojasnjene klice na 090. Pritožna je padla skozi, je bilo treba plačat. Ampak takoj smo blokirali in je bilo mir. So bile pa klicane vedeževalske cifre... malo čudno, ker pri nam noben v to ne verjame (vsaj odkrito ne).

Jap. Pa mislim da tudi glasovanja v talentih, plesočih zvezdah, kmetijah in še kje. Če seveda ne uporabljaš mobilnega telefona.

solatko ::

Vsi klici na reklamne številke, ki so na TV, razen 080 xxxx, so od 1-3€/min. Veliko starejših, predvsem gospa, se kar precej poslužuje tega, potem se pa čudijo, ko pride račun za telefon.

Pri računu so vsi klici, z xanimi zadnjimi tremi številkami, saj je na podlagi tega narejen račun, ne more bit samo znesek, brez številk, ker to avtomatsko izvaja računalnik.

Najlažje je po netu dajat diskvalifikacijske podatke o firmi, pri tem pa ne pokazat, celotnega računa. Stacionarni telefon je tako lahko priključit, da to lahko izvede tudi na pol slepa stara mama.

Ssiimmoonnaa - Se pa to res dogaja samo nekaterim in njihovim sosedom, ki so slučajno zaposleni pri drugem operaterju.
Delo krepa človeka

c3p0 ::

Potem jim pa blokiraš 090 in se bunijo, zakaj več ne more tetice, ki ji pove prihodnost poklicat in glasovat.

Machete ::

Kar bi moralo biti po moje prepovedano. Gre za direkten in nemaren nateg, goljufijo, okoriščanje z ranljivimi. Res je totalno beyond me, kako so tovrstne prakse dovoljene in uradno registrirane.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

;-) ::

Mi imamo trojček, telefona še nikoli nismo priklopili a smo imeli na položnici že neke stroške, sicer smo rešili s klicem na telemah in so nam odobrili reklamacijo, vprasanje pa je za tiste ki telefon dejansko uporabljajo kolikokrat kaj nabijejo ker je tezko locit dejanske porabljene zadeve od izmisljenih.

svecka ::

msm občutek, da telemach kar nabija neke fantomske klice in mogoče folk pogrunta la pa ne. Če je 100.000 uporabnikov pa vsakemu 0,5 eur nabijejo, majo kar profit.

Po branju teme, sem sam poiskal in vklopil blokado 090 cifre za stacionarca....ziher je ziher.

Invictus ::

A ni ta blokada zdaj že kar po defaultu?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

ecopro ::

Telemach je res bolj Telesmeh.

Stara teta je šla k Bobu za 5 evrov na mesec, ker so stalno nekaj dražili.
Za prenos št. hočejo 5 evrov, za prekinitev naročniškega razmerja pa kar 10 evrov. Torej, jo bodo za slovo opeharili za 3 mesečne naročnine.

Telemach - ne, hvala ali nikoli več. V bistvu ne poznam naročnika, ki bi bil zadovoljen z njimi. Kdor ima možnost, gre hitro drugam.

Alien123 ::

Jaz pa nimam slabih izkušenj pri telemachu. Grem pa vseeno na telekom, ker imam tam že internet in bo ceneje. Sam moram še fon odplačat do septembra

Dimnik ::

ecopro je izjavil:

Telemach je res bolj Telesmeh.

Stara teta je šla k Bobu za 5 evrov na mesec, ker so stalno nekaj dražili.
Za prenos št. hočejo 5 evrov, za prekinitev naročniškega razmerja pa kar 10 evrov. Torej, jo bodo za slovo opeharili za 3 mesečne naročnine.

Telemach - ne, hvala ali nikoli več. V bistvu ne poznam naročnika, ki bi bil zadovoljen z njimi. Kdor ima možnost, gre hitro drugam.

Ajd ne na pamet.....

Za prenos št., računajo vsi 5e, prekinitev pa odvisno, nekateri celo več.

ecopro - Si pogledal cene drugih, se mi zdi, da sta najdražja Telekom in A1. Pri katerem operaterju delaš, da pljuvaš po Telelmach-u, ki je trenutno na vseh področjih najugodnejši in še dela mu vse stabilno.
V LJ mi je v 20-ih letih internet crknil 3x za kakšno uro in enkrat dva dni, ko je rovokopač pretrgal kabel pri urgenci, v MB pa v 3-eh letih samo enkrat za nekaj ur ponoči, ko so obnavljali sistem.

Edino težavo sem imel s prenosom naročnine, katero pa njihova administracija ni znala uredit 4 mesece, dokler nisem na centrali v LJ zahteval nekoga od šefov, potem je bilo urejeno v dveh dneh, ko so uredili so tudi dobili plačilo za 4 mesece. niso mi računali prekinitev telefonske naročnine, ki sem jo odjavil zaradi tega, ker ni šla skozi povezava na neko firmo, saj lokacija telefona, ni bila identična z naročnikom, tako, da sem moral dat številko, ki je nimam za službene zadeve od A1.
Sedaj imam oba telefona pri Telemachu, enega za celo leto brez naročnine.
Delo krepa človeka

bedarija ::

nisem še imel težav s telemachom, imam tudi njihov mobi ki je bil takrat 13€ za vse neomejeno medtem ko pri simobilu in mobitelu (đabest) oba preko 20€. ne vem kako je s cenami sedaj, tukaj imam 15€ vse neomejeno, sem iz LJ tako da kar se signala tiče nimam pripomb, prav tako je njihov internet stabilen.

to da bi imel pa nekdo neke fantomske stoške pa prvič slišim. meni je telemach všeč ker imajo položnice rok plačila tudi do 14 dni po prejemu, tako da ni ti treba takoj skočit plačat, napram t-2 ki ima rok par dni, in prec prvi dan po roku začnejo zamudnine računat. pri telemachz sem tudi položnico kdaj pozabil plačat in sem na naslednji dobil dvojni znesek brez zamudnin, plačaš in je rešeno.

Invictus je izjavil:

A ni ta blokada zdaj že kar po defaultu?

Ne, privzeto je lepo vse omogočeno.
Lahko pa poleg 090 blokiraš še mednarodne, mobitel, 080, 088, 089,... pa nek IPKO net
Ker ne vem kaj je, sem to tudi blokiral.

gusto ::

Jaz sem s Telemachom zadovoljen, uporabnik sem eno leto. Edino mi ni všeč ena stvar, in sicer to, da ne moreš nastaviti omejitve za prenos podatkov v tujini. Ok, načeloma je "zastonj" do neke mere, kolikor imaš pač zakupljenega. Za ostalo je nastavljen limit cca 50-70€ (ne vem točno, sem pozabil). Ta limit se ne da nastaviti na 0. Sem klical na Telemach in so rekli, da se žal ne da.
Have you tried turning it off and on again?

Xserces ::

Prekinitev naročniškega razmerja :

A1 : 9,99€
Telekom : 10.99€
Telemach 10.00€
T-2 : 20€

Sem pa tudi jaz presedljal iz Telekoma in A1 kompletno na vaš Telesmeh in sem zelo zadovoljen. Bi naredil isto še 1x
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

misek ::

Prekinitev razmerja je potrebno pač storiti ob kakšni podražitvi. Potem se tega stroška lahko rešiš.

val46 ::

Ah dej no, zaradi 10€ bom jst zdej čakal, da bodo podražili paket? Če mi paša menjat operaterja, bom pač plačal tistih 10€ in konc debate. Če si teh 10€ enkrat na ne vem, rečmo 5 let ne moreš privoščit, pol tudi telefona in naročnine nanj si ne moreš.

Inventorista ::

Likalnik je izjavil:

Sicer sem jaz tudi pri Telemachu pa zaenkrat še nisem imel opravka z nezemljani oziroma klici na vročo linijo (za katere pač ne bi vedel:))
Glede odnosa je pa tako...tam sedi najverjetneje študentka kateri je vseeno, če jutri zamenja službo...tako, da se moraš obrniti na osebo na višjem položaju oziroma obiskat Telemachov center in da tam skupaj ugotovite...kdo kliče na vročo linijo...glede na trenutno stanje boš bolj težko obiskala njihov center....lahko pa še enkrat probaš poklicati...lahko, da dobiš kakšno drugo študentko (bolj normalno na telefon ) in se boš lažje zmenila.

Ne vem zakaj si že plačala račun....par dni oziroma en mesec lahko zamudiš...par opominov bo prej....v tem času pa probaš rešit težavo....sicer, če bodo ugotovili, da je težava pri njih...ti bodo razliko odšteli od naslednjega računa.

Lahko pa tudi blokiraš posamezne številke prav tako vse plačljive sms-e in podobno...potem ne bi smela imeti več teh težav.

lp

Jaz pa ne verjamem, da je to ena študentka, ki ji je vseeno za službo. Če ne maraš svojega delodajalca, ga definitivno ne zagovarjaš! Ampak poskusiš zadevi priti do dna! Še posebej, če gre za hišni telefon!
Zna priti do kakšnih tehničnih težav. Pač najlažje je krivdo prevalit na uporabnika! Mogoče imajo na službi za uporabnike, kakšna ocenjevanja in ti pri predolgem klicu delovodja teži... špekuliram!
Precej ljudi sploh ne preverja postavk na računu. Plačajo in to je to! Operater se enostavno sklicuje, da je prišlo do napake in nobenemu nič!
Če gre pa za pameten telefon? Tam je pa vse mogoče! Razno povezovanje na hotelski wifi, snemanje raznoraznih aplikacij iz playstore-a.
Jaz sem recimo zadnjič klical fotra na avstrijsko številko iz avstrijskega telefona in je bil nedosegljiv. Potem, sem ga še enkrat poklical na slovensko številko in se je oglasil! Nakar mu prične avstrijski telefon zvonit in me vpraša, kako je mogoče da ga kličem na oba telefona hkrati? Nič ni perfektno!
Včasih se kaj sliši tako čudno in bizarno, da nekdo na drugi strani misli, da se norca delaš! Smo imeli v bloku cesarice. Meni so v kopalnici skoz fugo not prišle. Smo nastavili tisti strup in sem gledal naval, kako so ga mravlje pridno nosile nazaj v luknjo. Se zjutraj zbudim, in vidim ob luknji precej tega strupa nametanega! Skratka, mravlje so se mobilizirale in ga vračale! Zraven sem jih gledal.... vrsta mravelj mi reklamira strup! :O
Model na drugi strani telefona, od katerih je bil strup nabavljen, pa ni mogel verjet in je rekel, da prvič kaj takega sliši! Škoda, da so tej kamere na telefonih bile crap in da nisem mogel posnet. Še sam sem komaj verjel, kaj se mi odvija pred očmi!

Jeb*t ga evolucija. Kdo ve kolk gnezd je strup uničil, ampak nekaj mravelj je preživel in so se naučile, da je hrana lahko zastrupljena.
Iz istega razloga se antibiotikov ne sme preveč uporabljat kar za brezveze.

In ja v tehniki se včasih zgodi kaj povsem nepojasnjenega. Vćasih kar teško verjameš stranki, ki reče da ima probleme. Najprej verjameš, in skušaš posimulirat težavo. Če ti dela računalnik B.P. cel teden, stranki pa že po 2 minutah ne, bi vsak mislil, da stranka dela nekaj narobe. Je pa lahko samo naključje.

c3p0 ::

Za nami bodo po svetu hodile mravlje in ščurki, ne smemo se imeti za preveč pametne.

mojsterleo ::

Meni se je nekaj podobnega zgodilo na A1. In sicer mi je enkrat leto nazaj, točno opolnoči prišlo do porabe 2GB podatkov. Ta poraba mi je prekoračila limit, zato so mi nabili okrog 15 eurov stroškov (večkratna prekoračitev).

Zmeda je bila totalna, saj mi na sms sistem sploh ni poslal sporočila o prekoračitvi, pojavil se je samo podatek o stroških. na spletni strani pa se je podatek in strošek pojavil dan kasneje. Sem klical na support in so me debelo gledali. Imel sem na srečo shranjen sms o stanju nekaj ur pred incidentom in nekaj ur po incidentu, kjer dodatna poraba ni bila razvidna.
Na račun sem dal takoj pritožbo s pojasnilom. Čez dva dni sem dobil domov kuverto, kjer so me obvestili, da je pri njih 'vse u redu' in pritožbo zavrnili. Na obvestilo sem se pritožil z grožnjo, da bom takoj zamenjal operaterja ( nisem bil vezan ). Šele to je zaleglo v tem smislu, da me je poklicala ena gospa in rekla da mi bodo dali dodaten neutemeljen znesek v dobropis pri naslednji fakturi.
Problem je bil s tem rešen, prijetno pa ni preveč.
Ps: Ne vem kdo je tu nor. Gre verjetno za kakšne sistemske napake.

Zgodovina sprememb…

OK.d ::

Mah, odkar so posel prevzeli balkanci so vse stvari postale balkanske, dokler zadeva deluje kot mora je ok, ko pa se zalomi moraš pa že skoraj roke lomit da te vzamejo resno in stvar uredijo.
Tak odnos jim ni ravno v ponos, imajo pa srečo da ni kakšnega resnega playerja pri nas.
Edino Telekom jim lahko parira po strokovnosti, vendar ne pa po cenah - na žalost.
LPOK.d

WizzardOfOZ ::

Ssiimmoonnaa
Prva stvar, blokiraj 090 klice. Mislim da je to zastonj.

OK.d - Probleme imajo, ker so kooperante skenslal, jih imajo samo še za nove priklope v kakšnih rovtah, ostalo naj bi zaposleni rihtal, ki pa so tako, kot povsod, bolj na izi.
Se je čas od prijave napake do delovnega naloga, nenormalno podaljšal. Sem imel v LJ kolega, ki je bil njihov zunanji izvajalec, če je bilo treba kaj na hitro poštimat, je to naredil tudi v nedeljo ali praznik, nalog pa je dobil naknadno in seveda plačilo za opravljeno storitev.
Ko boš imel kak problem, naj ti serviser pusti telefonsko številko, gre mimo njihovih šefov vse veliko hitreje, seveda je dobro, če mu kak kofetek skuhaš, pit pa ne smejo.
Delo krepa človeka

OK.d ::

Good to know:)
LPOK.d

mr_chai ::

Groot je izjavil:

Napiši kratek (ne tako čustven kot je zgornji) povzetek in vse skupaj z dokazili (izpisek klicev, itd.) pošlji na Tržni inšpektorat. Pošlji po pošti in hkrati tudi preko elektronske pošte in zraven lepo daj v vednost tudi operaterju.

v bcc dodaj še odvetniško pisarno Senica za hec ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4108 109 110 111 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
55401346797 (2664) Ganon
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

582581835 (10667) Nikonja
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

632176125 (32333) neosonic
»

SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )

15632380 (22458) darkolord
»

Prevara? Račun za 29:47 min klicev na komercialno št. pred pol leta

Oddelek: Loža
448692 (5732) GupeM

Več podobnih tem