Forum » Omrežja in internet » Firestick vpn
Firestick vpn
emmentaler ::
Dober dan,
Kupil sem Amazon firestick in sem si naložil par aplikacij... Malo berem o dobrih stream appih in vsi omenjajo da se moraš nujno skriti z Vpn... Zanima me ali je to v Sloveniji sploh potrebno? Punca, ko je še živela v Nemčiji je rekla, da te takoj dobijo če se igraš z tem(streami, torrent itd)...
Uporabljal bi Cinema HD ter Plex...
Hvala
Kupil sem Amazon firestick in sem si naložil par aplikacij... Malo berem o dobrih stream appih in vsi omenjajo da se moraš nujno skriti z Vpn... Zanima me ali je to v Sloveniji sploh potrebno? Punca, ko je še živela v Nemčiji je rekla, da te takoj dobijo če se igraš z tem(streami, torrent itd)...
Uporabljal bi Cinema HD ter Plex...
Hvala
emmentaler ::
Seveda. Zato je netflx katerega plačujem.
Ostali stream appi vključno z Plexom so pa sami po sebi legalni vsebina pa ne al se motim? Pač kolikor berem....
Ostali stream appi vključno z Plexom so pa sami po sebi legalni vsebina pa ne al se motim? Pač kolikor berem....
jessica123 ::
Da ou si lahko ogledate tudi US Netflix in še veliko več geo omejena vsebina tudi. Mislim, da dobiš ta vpn to vam bo ponudilo Vse, kar potrebujete. https://www.purevpn.com/download/firest...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Zvok in slika | 248911 (6156) | Reaper |
» | Popcorn Time ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 16950 (7769) | KTr1sk |
» | Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 100507 (77060) | Tr0n |
» | Netflix alternativa (filmi na zahtevo) v SlovenijiOddelek: Loža | 13390 (6294) | zee |