Forum » Pomoč in nasveti » Kako omejiti uporabo določenega programa
Kako omejiti uporabo določenega programa
beni ::
Živjo,
želim omejiti uporabo igre na npr. 1 uro dnevno.
Lahko od - do, še raje pa na 1 uro od prvega zagona, in tisti dan nič več.
Je to izvedljivo ?
LP
želim omejiti uporabo igre na npr. 1 uro dnevno.
Lahko od - do, še raje pa na 1 uro od prvega zagona, in tisti dan nič več.
Je to izvedljivo ?
LP
Pojma nimam ...
sandmat ::
windowsi to znajo že 2 desetletji ... -> https://famisafe.wondershare.com/parent...
časovne omejitve, omejitve appov, omejitve neta in adult contenta. Rabiš narest ločen account though
časovne omejitve, omejitve appov, omejitve neta in adult contenta. Rabiš narest ločen account though
beni ::
@sandmat :
Hvala, sicer to poznam, vendar sem želel omejil uporabo samo ene igre, do ostalega ima dostop 24/7.
Sem mislil, da lahko brez dodajanja novega userja - samo s spremembo pri obstoječem.
Ostali :
Ne, ne gre za otroka in ne mislim debatirati o tem.
LP
Hvala, sicer to poznam, vendar sem želel omejil uporabo samo ene igre, do ostalega ima dostop 24/7.
Sem mislil, da lahko brez dodajanja novega userja - samo s spremembo pri obstoječem.
Ostali :
Ne, ne gre za otroka in ne mislim debatirati o tem.
LP
Pojma nimam ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi nova ameriška regulacija letalnikov prepoveduje uporabo za dostavo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17740 (15126) | mtosev |
» | Program za starševski nadzorOddelek: Programska oprema | 3880 (3348) | GTX970 |
» | Windows Vista, podrobnosti nove licenčne pogodbe in datum izida (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23312 (14107) | Paramedic |
» | Kako v Win XP pro časovno omejiti dostop do uporabniškega računa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1449 (1307) | Manyana |
» | memtest javi 800 napak + pc crkuje = no good ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1011) | dmalis |