» »

Novi Golf 8

Novi Golf 8

««
7 / 14
»»

Raptor F16 ::

Buggy je izjavil:

the bad and the ugly :D

Koliko sta cenovno razlike tak Passat in Insignia ? Toliko za občutek.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Gambino ::

Kupiš das avto bencinarja z ročnim menjalnikom in folk misli, da ima sodoben avto, hahahaha. V resnici ima zastarelo kripo oblečeno v sodobnost!!

Corolla 2.0 je pa itak svetlobna leta pred kripo po imenu golf!

Kolegica ima Passata 2.0 z ročnim menjalnikom in ji je šel peti sinhron, sem mislil da se heca, mater nemci še ročnih menjalnikov ne znajo delat!

Sicer pa MB je avto vse ostalo so prevozna sredstva ala šajtrge!

m0LN4r ::

Izjava leta!
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

IL_DIAVOLO ::

Toyota in mb so za dedije.

Utk ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Toyota in mb so za dedije.

Iz ust človeka, ki je kupil starega C5, to res veliko pomeni. Če kdo prepozna avte za dedije, si to ti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Jaz prepoznam, ti pa kupis in to novega! :))

donvito ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ko boš velik, boš tudi ti morda lahko. Do takrat boš pač vozil francoske gugalnike.

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

Francoski gugalniki, avtomobili za dedije, šajtrge ... Sem se znašel v vrtcu? :8)

Gambino je izjavil:

Kupiš das avto bencinarja z ročnim menjalnikom in folk misli, da ima sodoben avto, hahahaha. V resnici ima zastarelo kripo oblečeno v sodobnost!!

Corolla 2.0 je pa itak svetlobna leta pred kripo po imenu golf!

Kolegica ima Passata 2.0 z ročnim menjalnikom in ji je šel peti sinhron, sem mislil da se heca, mater nemci še ročnih menjalnikov ne znajo delat!

Sicer pa MB je avto vse ostalo so prevozna sredstva ala šajtrge!

A si jelly ? Ker tale downplaying je kar mal sick

Utk je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ko boš velik, boš tudi ti morda lahko. Do takrat boš pač vozil francoske gugalnike.

Tukaj pa si me posteno nasmejal haha

Gagarin ::

donvito je izjavil:

Jebiga, pač ni avto za mentalno ostarele bosance. Tale tip in Raptor16 bi se odlično zastopla - najboljš avto je Golf2 pa 20 let staro bosansko motorno wozilo 3.

Mene ne bi motili slajderji, bi že nekako, če bi drugače hotel golfa, ne verjamem pa, da bo to všeč velikemu delu golfove baze kupcev.
Nov A3 nima tega, zakaj, če je tako kul.
Tudi tist pimpek namesto ročice pri dsg je čuden.

Staromodni ste, prodaja se je sele zacela.
Se spomnim dve leti nazaj, ko sem se ca. pol leta edini po mestu vozil z Polotom VI, zdaj pa se kot gobe po dezju pojavljajo.
Dizajn in prostornost sta se prijela.
Pa se Polo GTIjev pred kakim enim letom nisem videl veliko, zdaj pa ce grem 2x do lidla in nazaj jih vidim kr nekaj.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

HotBurek ::

Eni sledijo modi (fashion), drugi kvaliteti.

In ne derži, da je moderno hkrati tudi kvalitetno. Zato nekateri niso navdušeni nad touch slajderji.

Bilo bi super, da bi fau-ve ponudil dve opciji; touch slider ali fizičen vrtljiv gumb. Nobena od opcij ni privzeta, ampak se mora kupec pred nakupom jasno zjasnit, katero bo imel.

I bet, da jih gre 95% na vrtljiv gumb, preostalih 5% pa išče trendovske reči in ima slajder.

Isto velja za ročno (na zajlo), kater novi avti nimajo več. I bet da jih 95% izbere zajlo napram gumbu.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

HotBurek je izjavil:

Zato nekateri niso navdušeni nad touch slajderji.

Drži, predvsem tisti, ki takega avtomobila nimajo.

HotBurek je izjavil:

Bilo bi super, da bi fau-ve ponudil dve opciji; touch slider ali fizičen vrtljiv gumb. Nobena od opcij ni privzeta, ampak se mora kupec pred nakupom jasno zjasnit, katero bo imel.

V bistvu je odgovor še bolj preprost. Avtomatska klima. Nastaviš enkrat in potem pustiš pri miru. Ampak če pustimo zdaj klimo pri miru... za vse ostalo kar moraš šaltat med vožnjo je itak na volanu

HotBurek je izjavil:

I bet, da jih gre 95% na vrtljiv gumb, preostalih 5% pa išče trendovske reči in ima slajder.

Pri nekateri konkurenci še namenskih slajderjev nimaš ampak si lepo obsojen na menije in touchscreen.

HotBurek je izjavil:

Isto velja za ročno (na zajlo), kater novi avti nimajo več. I bet da jih 95% izbere zajlo napram gumbu.

S takimi izjavami si boš še gate zakockal.

Zgodovina sprememb…

To je tako, dokler potem na koncu vsi proizvajalci grejo s vec ali manj podobnim trendom, ker vidijo da se je prijel.
Vecina folka ne zivi v hribih pa parkira na bregih, tako da rocne sploh ne uporavljajo, ne bluzi.

Enako spet s sliderjem in gumbi, pa jebela cesta no, kot da dregas tist slider vsako minuto.

Glede kvalitete pa ne bom, cost reduction je prisoten pri cisto vseh.

Hot burek, ti bi se verjetno izbral tudi rocno klimo in vrtel gumb vsakih 5 minut malo levo desno. Sj taki komentarji prihajajo od folka, ki vozi neke z gumbi nametane avte se vedno.

No sj se tu pa tam se najde kak, ki ima telefon na gumbe.

Eni sledijo modi (fashion), drugi kvaliteti.
Aja mimogrede, ce te razumem pravis, da vw sledi modi fashion, cigavemu?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

Raptor F16 je izjavil:

V bistvu je odgovor še bolj preprost. Avtomatska klima.

A slednja zna nastaviti temperaturo in moč ventilatorjev glede na trenutno počutje voznika in utrujenost, zunanjo temperaturo, debelino oblačil, želja ostalih potnikov v avtu in morda še česa?
Jaz imam tudi avtomatsko klimo, pa jo moram nastavljati glede na navedene parametre... res pa je, da je že dokaj stara in je morda avtomatika do danes že tako napredovala, da zna že sama izračunati, kaj v vsakem trenutku vozniku in potnikom najbolj ustreza.

jernejl je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

A slednja zna nastaviti temperaturo in moč ventilatorjev glede na trenutno počutje voznika in utrujenost, zunanjo temperaturo, debelino oblačil, želja ostalih potnikov v avtu in morda še česa?
Jaz imam tudi avtomatsko klimo, pa jo moram nastavljati glede na navedene parametre... res pa je, da je že dokaj stara in je morda avtomatika do danes že tako napredovala, da zna že sama izračunati, kaj v vsakem trenutku vozniku in potnikom najbolj ustreza.

Če si zračnikov ne znaš nastavit da ti glih ne piha v glavo ti tudi avtomatika žal ne bo pomagala. Jaz sem vedno sovražil to drkanje knofov pa zapiranje zračnikov. Avto se pa potem ne shladi, ker nekdo vedno nekaj "serje". Pa mu je vroče, pa mu ni prav ko hladno pihne, pa ti pol zračnikov zapre, da mora čez ostale potem vlečt... Se pa to vse avtomatsko prilagaja na razliko v temperaturi, tko da... če bo treba po slajderji 4x tapnit da bo 2 stopinji topelje in manj intenzivno na eni strani pihalo tudi ni tak hud problem, ali je treba pol armaturne plošče na glavo obrnit in še 5 stikal zraven priklopit?

Naučte se uporabljat klimo, kaj naj vam rečem. Najslabš je to drkanje pa prižiganje pa ugašanje. Pustiš da v tiste 5 minut naredi svoje potem pa sama vzdržuje temperaturo. Velika umetnost. Ne.. na 5 minut treba popravljat, ker je sovoznik nevrotik in mu duša ne bo mirna, če ne bo skoz nekaj drkljal pa spreminjal.

Zgodovina sprememb…

tako da rocne sploh ne uporavljajo

Ni vprašanje, kako pogosto t.i. "večina" uporablja ročno, ampak kakšen tip ročne si posameznik želi; tipko ali zajlo.

kot da dregas tist slider vsako minuto

Dejansko vsakič ko avto ugasnem, pred tem ugasnem ventilacijo. In šele po tem, ko avto vžgem, ponovno vključim ventilacijo.

ti bi se verjetno izbral tudi rocno klimo

Ne gre za tip klime, ampak način upravljanja z njo.

Sj taki komentarji prihajajo od folka, ki vozi neke z gumbi nametane avte se vedno.

Na koga si to ciljal? Golf 8, kot kaže zgornja slika, ima 20 gumbov na volanu.

No sj se tu pa tam se najde kak, ki ima telefon na gumbe.

To bi bil recimo jst. Kein andorjid, kein ajfon. Razumem pa, da ker sem v manjšini, nima pravice do mnenja. Well done.

pravis, da vw sledi modi fashion

Ljudje, ki gledajo reklame, katere prikazujejo moderno, minimalistično, digitalno okolje, v katerem si srečen, vesel in zdrav, seveda pogojeno z nakupom (v tem primeru) ta novega golfa (must buy because you want to fit "in"), sledijo modi/fashion.

jernejl ::

Raptor F16 je izjavil:

Naučte se uporabljat klimo, kaj naj vam rečem. Najslabš je to drkanje pa prižiganje pa ugašanje.

Optimalno naj temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino ne bi presegala 7 stopinj Celzija.
Seveda, če še malo zakompliciramo in če je pot daljša, je lahko ta razlika v določeni fazi tudi večja.
Predvidevam, da novi Golf to zna. Ker če ne, potem je potrebno drkanje pa prižiganje pa ugašanje, in kdor pravi nasprotno, se mora naučiti uporabljati klimo.

HotBurek je izjavil:

Ni vprašanje, kako pogosto t.i. "večina" uporablja ročno, ampak kakšen tip ročne si posameznik želi; tipko ali zajlo.

Pri avtomobilu za mase je individualnost bolj tko... Če hočeš avto unikatno prilagojen tebi in točno tvojim željam, plačaš Rolls Royce-a

HotBurek je izjavil:

Na koga si to ciljal? Golf 8, kot kaže zgornja slika, ima 20 gumbov na volanu.

A ni dovolj ?

HotBurek je izjavil:

To bi bil recimo jst. Kein andorjid, kein ajfon. Razumem pa, da ker sem v manjšini, nima pravice do mnenja. Well done.

Well, congrats, ker si poseben - po lastni izbiri, da se razumeva. Pravico do mnenja imaš, vendar kdo ga bo upošteval, to je vprašanje. Kolektivno mnenje, oblikuje izdelek dostopen množicam. Individualne želje oblikujejo nišni izdelek prilagojen samo zate, vendar če hočeš unikat ga boš plačal dražje kot serijsko štanco, upam da ti je to jasno.

HotBurek je izjavil:

Ljudje, ki gledajo reklame, katere prikazujejo moderno, minimalistično, digitalno okolje, v katerem si srečen, vesel in zdrav, seveda pogojeno z nakupom (v tem primeru) ta novega golfa (must buy because you want to fit "in"), sledijo modi/fashion.

Nič hudega, pač nisi ciljni kupec tega avtomobila. Verjetno ti bo kak bolj špartanski avtomobil bolj ustrezal, npr. Dacia ? Saj ni samo VW na tem svetu. Pač si rečeš, to ni zame, grem dalje, ne rabiš pa tukaj doktorirat zakaj bi po tvoje MORAL golf biti drugačen. Kaj je narobe z ostalimi, da jih ne ogledaš ? Pa da še eno provokativno nazaj vržem, kaj je narobe s tem, če je človek srečen oz. zadovoljen z nakupom avtomobila/izdelka ? Bi moral kupovat samo po številkah na papirju in nato vleči nos do tal in se pred vsakim zgovarjat kako racionalen nakup je bil to in kako je to še najboljše vmes pa dying deep inside.

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Raptor F16 je izjavil:

Buggy je izjavil:

Obcutne :S

Sem ti kar iz polic nalimal za predstavo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Buggy je izjavil:

Sem ti kar iz polic nalepil za predstavo ;)

Dayum... :O na passatu pa res nisi šparal. A se je sploh dalo dobiti bolje opremljenega ?

Btw, drugič ko slikaš vozni park, prosim slikaj tako da bo cel avto v kadru, tablice pa zabrišeš :D

Buggy ::

Nisem ga jaz sestavil...nemci so ga za nekega direktorja. Jaz sem ga samo nasel na mobile.de in glede na izhodiscno ceno, kupil za sprejemljiv denar. 60k za folcija je IMO neumnost dati ;)

Buggy je izjavil:

Nisem ga jaz sestavil...nemci so ga za nekega direktorja. Jaz sem ga samo nasel na mobile.de in glede na izhodiscno ceno, kupil za sprejemljiv denar. 60k za folcija je IMO neumnost dati ;)

Saj bi tudi jaz za ta denar že nove mercedese gledal, ampak nekomu je bil Vollausstattung gušt in ponos... :D

Žalostno, da se na xxx-TECH forumu pri avtu, ki naj bi vodil ta razred, pogovarjamo v glavnem o gumbih. Ampak sej, o čem drugem se pa naj bi, drugega nima nič novega...stari dizli, stari menjalniki, in nek patetičen izgovor za hibrida.

Zgodovina sprememb…

jernejl je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Eh to ne dela avtomatska klima, to dela rocna, predvsem tista na kateri so vsaj stiri tipke in trije vrtljivi gumbi. Tej se potem vrtijo sami od sebe, glede na to kako se pocutis.

Ko se bos navadil, da ni vec rocice, je niti pogresal ne bos vec. Ampak to je vedno tak pr dinozavrih.

Dejansko vsakič ko avto ugasnem, pred tem ugasnem ventilacijo. In šele po tem, ko avto vžgem, ponovno vključim ventilacijo.
Zakaj, si malo posebne sorte?? Jaz imam 22 stopinj in Auto nastavljeno ze od marca. Kaj bi moral tu tocno vklapljat in izklapljat?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Ja seveda, tudi google maps je moda pa android avto, bolje bi blo imeti zemljevid v predalu.
Ce ti je v VWju prevec tehnike in "mode" boknedaj, da se vsedes v Hondo Urban EV, bi verjetno dobil infarkt, ko bi videl to azijsko cudo.

Jaz ti predlagam, da gres naprimer za kak mesec v moderni Tokio, da bos videl kako oldscool smo mi tu, pa da ne bos tolko jamral, ker imas 5 gumbov manj kot pred 10 leti.
Trade Republic 38MVDVXM

mancini ::

Bilo je verjetno 100 primerjav golf 8 vs 7,5 in v vseh je zmagala posodobljena 7.
V izdelavi, materialih, .. in tudi gumbi se bolje obnesejo kot drsniki.

Seveda se najdejo kupci, ampak 8 je nateg

jernejl je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Naučte se uporabljat klimo, kaj naj vam rečem. Najslabš je to drkanje pa prižiganje pa ugašanje.

Optimalno naj temperaturna razlika med zunanjostjo in potniško kabino ne bi presegala 7 stopinj Celzija.
Seveda, če še malo zakompliciramo in če je pot daljša, je lahko ta razlika v določeni fazi tudi večja.
Predvidevam, da novi Golf to zna. Ker če ne, potem je potrebno drkanje pa prižiganje pa ugašanje, in kdor pravi nasprotno, se mora naučiti uporabljati klimo.
Pr -10 si naj v avtu nastavim na -3, pr 37 pa na 30. Hvala, nisem vedel.
Trade Republic 38MVDVXM

Utk je izjavil:

Žalostno, da se na xxx-TECH forumu pri avtu, ki naj bi vodil ta razred, pogovarjamo v glavnem o gumbih. Ampak sej, o čem drugem se pa naj bi, drugega nima nič novega...stari dizli, stari menjalniki, in nek patetičen izgovor za hibrida.

Da ne bomo govorili o japoncih in njihovih prazgodovinskih atmosferskih jajcih.

mancini je izjavil:

Bilo je verjetno 100 primerjav golf 8 vs 7,5 in v vseh je zmagala posodobljena 7.

Enako boste jokali, ko boste 8ko primerjali z 9ko, ki bo se bolj "futuristicna"
Trade Republic 38MVDVXM

mancini je izjavil:

Ne mi s sofizmi, prosim lepo.

Pac Golf 8 ni za 40-60 letnike ocitno. Pocakajte na kaj starejsega.
Trade Republic 38MVDVXM

Hja, ravno za to starost je misljen, mulci pac nimamo kesa za nov avto ali pa so prioritete drugačne.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Hja, ravno za to starost je misljen, mulci pac nimamo kesa za nov avto ali pa so prioritete drugačne.

Ti že dolgo nisi več mulc :))

Ampak to je vedno tak pr dinozavrih.
40-60 letnike

Diskreditacija tipa "40-60 letniki" in "dinozavri" ni argument.

Ko se bos navadil, da ni vec rocice, je niti pogresal ne bos vec.

Ko enkrat umreš, tud zmatra nisi več. Spet, to ni nikakeršen argument, da je tipka boljša od ročne na zajlo.

Zakaj, si malo posebne sorte??

Zagotovo nisem identičen. Vprašanje je, ali so ljudje "posebne sorte" manj vredni? Ali smejo imeti svoje mnenje? Ali je mnenje ljudi "posebne sorte" manj vredno oz. pomembno? To je še za naštudirat.

Kaj bi moral tu tocno vklapljat in izklapljat?

Ne gre za to, da bi kdo "moral" vkljapljati in/ali izklapljati. Ker ni mus. Gre zgolj za stvar navade; da preden avto ugasnem, prvo ugasnem ostale porabnike. Ter, da le-te porabnike vklopim šele po tem, ko zalaufa mašina. Itak gre samo za ventilacijo. Lahko bi rekel "tehnična higijena".

Ja seveda, tudi google maps je moda pa android avto, bolje bi blo imeti zemljevid v predalu.

Naprava, ki ima displej, gsm lokator, in zna narisat črto po cesti med A in B, na tržišču obstaja že nekaj časa. Po drugi strani je t.i. infotejment z zaslonom na dotik, glasovnim ukazovanje ali ročnimi signali nič drugega kot "Big bloat of plastic garbage for some serious moneyz".

moderni Tokio

Bolj ali manj je že lahko razvidno, da vsaj jst ne sledim modi, niti se ne orientiram po tem, kaj je moderno. Kar mene realno zanima, je kvaliteta življenja; je le-ta višja v Tokiju kot v naših mestih? Boljši zrak, dostop do hribov, jezer, morja, čista voda, kultura ljudi, nivo varnost/kriminala, dostop do drugih držav itn.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kokr je meni znano je namenjen mladim parom in druzinam (tam od 25 naprej), ki ne rabijo karavana. Glede denarja in statusa nevem, je na vsakem trgu malce drugacen trend.
Tle jaz videvam vecinoma mlade v takih avtih. Sj ga pa dobijo ze od 150 na mesec na lease.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::

Golf je res slab avto za ta denar. 39.000€ za max izvedbo, kar je že ranga bolj kvalitetnih vozil. Osebno mi je sladki spot C 400 4MATIC z dobrim popustom dobrih 50 jurjev kar ni neka denar te dni.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Da te ne bo kdo slišal.

50 jurjev večina nima.

XLapsus ::

Sej tudi on nima, on ima samo voljo do trolanja.

Blinder ::

Buggy je izjavil:

Sem ti kar iz polic nalimal za predstavo ;)

Nekateri ne vejo kam bi z denarjem. Treba naredit revolucijo
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

D3m ::

Da ne boste na koncu prosili za metek v čelo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Senior Dev ::

Pa kaj je vam, pa saj ti ni treba skeširat 50 60 jurjev pač pa daš na mesec nekih 400 500 in se voziš na komot z malo lesa v kokpitu in ogrevanih ergo masažnih sedežih v ledru...
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Kaj je s teboj, da bi zajebal celi družinski proračun za nekaj tako brezveznega, kot je avto.

39K ? Za 30 dobis GTIja, pejte v salon pa vpraste za popust.
Trade Republic 38MVDVXM

Miha 333 ::

m0LN4r je izjavil:

jernejl je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Eh to ne dela avtomatska klima, to dela rocna, predvsem tista na kateri so vsaj stiri tipke in trije vrtljivi gumbi. Tej se potem vrtijo sami od sebe, glede na to kako se pocutis.

Ko se bos navadil, da ni vec rocice, je niti pogresal ne bos vec. Ampak to je vedno tak pr dinozavrih.

Zakaj, si malo posebne sorte?? Jaz imam 22 stopinj in Auto nastavljeno ze od marca. Kaj bi moral tu tocno vklapljat in izklapljat?

Jaz izklopim klimo par km pred ciljem, če bo avto potem dlje časa parkiran. Da se posuši kondenz. V nasprotnem primeru prej ali slej začne iz klime ob zagonu prihajati zatohel, neprijeten vonj. Prav tako jo izklopim ponoči (razen sredi poletja), ker ni potrebe po njej. Dlje časa kot je prižgana, prej se obrabijo deli (kompresor, ...), prej jo je treba filat in večja je poraba goriva.

Sem tudi absolutno proti tiščanju touchscreenov in touch sliderjev v avto. Jemlje pozornost in to precej. Pri fizičnih gumbih velikokrat sploh ne rabiš odmikat pogleda s ceste.

Prav tako sem proti e-ročni. Nepotrebna kompleksnost, več možnosti da kaj odpove, nekjajkrat dražji rezervni deli. Zajla je simpl in deluje.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Utk je izjavil:

Da ne bomo govorili o japoncih in njihovih prazgodovinskih atmosferskih jajcih.

Če misliš, da je turbino tisto kar loči sodoben motor od predpotopnega, se motiš. Ampak to ni nič čudnega za slotech. Še na kakem babjem forumu bi bli malo bolj globoki pri teh temah...

Delec ::

Miha 333 je izjavil:

Jaz izklopim klimo par km pred ciljem, če bo avto potem dlje časa parkiran. Da se posuši kondenz. V nasprotnem primeru prej ali slej začne iz klime ob zagonu prihajati zatohel, neprijeten vonj. Prav tako jo izklopim ponoči (razen sredi poletja), ker ni potrebe po njej. Dlje časa kot je prižgana, prej se obrabijo deli

11 let tega nisem naredil, pa še vedno dela in nič od naštetih bedarij se ni zgodilo. V posteljo jo vzemi.
««
7 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UI / UX v avtomobilih (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
16726103 (4471) PARTyZAN
»

Nakup novega avtomobila (strani: 1 2 3 4 5 )

23531385 (14114) solatko
»

Nakup novega karavana (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

84099088 (61854) profii
»

išče se nov "družinski" avto (strani: 1 2 3 )

12323812 (20347) WizzardOfOZ
»

Škoda Octavia Combi (strani: 1 2 3 4 5 )

20362920 (35485) urkoman

Več podobnih tem