Forum » Šola » Naziv pred in po uvedbi bolonjskega sistema študija
Naziv pred in po uvedbi bolonjskega sistema študija
brett ::
Pozdravljeni,
Leta 2007 sem zaključil 4 letni univerzitetni program varstvoslovja (prva generacija) in pridobil naziv uni. dipl. varstvoslovec: 7. stopnja izobrazbe. Po uvedbi bolonjskega sistema je še vedno 7. stopnja, zanima pa me naziv: mi ostane kot prej ali je pravilno Ime Priimek mag. varstvoslovja?
LP
Leta 2007 sem zaključil 4 letni univerzitetni program varstvoslovja (prva generacija) in pridobil naziv uni. dipl. varstvoslovec: 7. stopnja izobrazbe. Po uvedbi bolonjskega sistema je še vedno 7. stopnja, zanima pa me naziv: mi ostane kot prej ali je pravilno Ime Priimek mag. varstvoslovja?
LP
- spremenil: brett ()
AndrejO ::
Pridobljeni nazivi se ne prevajajo in tudi ne spreminjajo. Tvoj naziv je in ostane natančno takšen, kot ga imaš zapisanega v diplomi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 39323 (4184) | tomwischner |
» | Informacijska varnost (VS) - neakreditiran študij?Oddelek: Šola | 4069 (3739) | urli |
» | Prevod naziva izobrazbe v ANGOddelek: Loža | 13081 (9976) | Yohan del Sud |
» | Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 52587 (45394) | detroit |
» | Kateri faxOddelek: Šola | 2636 (2346) | leinad |