Forum » Omrežja in internet » Problemi s prijavo na oc-forums
Problemi s prijavo na oc-forums
frenk ::
Zdej mam password in username ampak ob prijavi dobim naslednjo slikco. Al se mogoče kermu svita kva bi to loh blo? Mail majo pa poln tko da ne morm pošilat
Spajky ::
Mislim, da si kaj zeznil pri formularju za prijavo (meni se je zgodilo podobno, sem pozabil navesti, da sem zadosti star). Sem se prijavil še enkrat z rahlo spremenjenim nickom.
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky: dej če se ti da prosm reč kšnmu adminu na ovrclockers nej nekak zrihtajo tole: nickname=frenk email:andrej.kristanc@cmok.si
Spajky ::
... ma prijavi se še enkrat pod npr. frenkl pa je ... pa pazi pri formularju...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
za ponovno prijavo morm nardit nov email predal pa se mi zdi brezveze glede na to da loh kšn member sam privatmesiđ pošle kšnmu adminu...a je kšn tolk faca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z phpjemOddelek: Izdelava spletišč | 4256 (3669) | snow |
» | NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 21246 (14428) | Nejc Pintar |
» | Ali se splača instalirat NEROta 6?Oddelek: Programska oprema | 1057 (758) | Timmah |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21781 (14680) | Gandalfar |
» | Online nakup iz Nemčije, prevzem na Avstrijski pošti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6740 (5758) | VASkO |