» »

Kanabis/konoplja/marihuana

Kanabis/konoplja/marihuana

1
2
3 4 5

Raptor F16 ::

LukiYo je izjavil:

Zanimivo, samo še tole: Katero kazen iz šeriatskega prava bi uvedel za grešnike, ki napeljujejo na joint?


Misliš da si tako pomemben da se bom zate osebno brigal?

Dokler zadevaš samega sebe in ne ponujaš naokoli bi te pustil v tvojem zadimljanem balončku. Če boš pandrugim silil in jih vlekel v svojo slabo razvado ... v bistvu ne vem. Zapor itak nima učinka ker boš sistem zasovražil, denarna kazen tudi ne... mogoče začasni pripor do streznitve, začasna prepoved približevanja šolskim ustanovam (da ne boš druge učil kadit), razen če se še šolaš in kakšno družbenokoristno delo bi ti naložil ter posvet s psihologom.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

LukiYo ::

Torej ni isto kot (po tvojih besedah) strelivo in bi jih celo pustil pri miru v zadimljenem balončku, na piru in podobnih oblikah sproščanja? Napredek...

shadeX ::

MX909 je izjavil:

PreviousUser je izjavil:

louser je izjavil:

Dobra industrijka name deluje kot anksiolitik.
Kar je dobro, ker nima tako obupanih neželenih efektov kot pa najbolj priljubljeno predpisano zdravilo v obliki tablete.
Tudi legalna je in cena dokaj znosna.


Kje kupuješ?

nabavi si STRAIN (Imaš Schwagg, Mids in Strain) in ti rabiš Strain (ponavadi je zelo draga) , visoke kvalitete trave in ti bo čisto cool.

Ne poslušat polozweii in ostalih k govorijo o efektih slabe trave , slabe kvalitete k samo škodi psihi namesto pomaga. V bistvu sploh ne vedo o čemu govorijo, niti shadex k tud verjetno nima dostopa do visoke kvalitete.


Mogoče bi mal prenehal s konzumiranjem, ker vidim da si začel malo halucinirat, ker govoriš o dogodkih ki se nikoli niso zgodili.

jype je izjavil:

shadeX je izjavil:

Ali pa ne. Poloweii je napisal, da "tu se da debatirat", s čimer bi se strinjal. Sem včlanjen po številnih skupinah/forumih o medicinski marihuani in večinoma, ampak res večinoma se oglašajo tisti, ki z marihuano začnejo že zgodaj zjutraj, ker drugače jih "čez dan vse boli".
To je pogosta zabloda.



Mogoče, ampak to nikoli ne bo spremenilo dejstva, da je odvisnost še kako resnična.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

perci ::

Nič bolj resnična kot odvisnost od čokolade. Manj, pravzaprav.

TheBlueOne ::

Pac navadis se je, ampak ni kakor cigareti, kjer ko se odlocis, da ne bos vec, postanes alternirajoca posast. Pri travi tako, da pac nehas in si cez nekaj mesecev mislis, zakaj mi je bilo treba.

Potem pride morje in cikel se ponovno zacne. :)

JanBrezov ::

Raptor F16 je izjavil:


Kot da se o stranskih učinkih ne sme govoriti. Lobirajo seveda najbolj džanksi in vsi ki hočejo kasirat predrage smole in ostalo "zdravilno" pi*darijo.

Prej bom zaupal farmacevtu kot mazaču.

Najboljše je, da nobenemu ne zaupaš. Načeloma ti oba poskušata nekaj prodati, tudi farmacevt lahko izpade mazač: Compounding Pharmacies: Last Week Tonight with John Oliver

shadeX ::

Nič bolj resnična kot odvisnost od čokolade.


Odvisnost od čokolade (sladkorja) je velik problem - se strinjam.

Manj, pravzaprav.


Zelo verjetno bi se tudi s tem strinjal. Če bi vsak dan pojedel eno čokolado v primerjavi z enim jointom bi čokolada na dolgi rok bolj škodovala. Je pa potrebno razlikovat negativne učinke pri obeh - pri čokoladi se bodo ti pokazali na splošnem zdravju, pri prekomerni uporabi marihuane pa v spremembi dnevnih navad (ki potem vodijo k manj kvalitetnemu življenju).

To da je cuker bolj škodljiv od konoplje nikakor ne pomeni, da slednja nima negativnih posledic oz. učinkov, ki se odražajo na kvaliteti življenja. Problem vsekakor ni v konoplji sami, ampak v družbi, ki jo sprejema kot da je nekaj, ki nima negativnih posledic ter njenim uporabnikom, ki o posledicah niso ozaveščeni. Da ne bo pomote, moji posti se nanašajo na konopljo, ki se uporablja v rekreativne namene in vsebuje THC.


Pri travi tako, da pac nehas in si cez nekaj mesecev mislis, zakaj mi je bilo treba.


Če marihuano uživaš občasno in ne dovoliš da ti to pride v vsakodnevno navado, si nimaš kaj mislit "zakaj mi je bilo treba", ker škodljivih posledic ni. Prav tako je laž, da z zadevo "pač nehaš", če za to nimaš tehtnega razloga. Absolutno se pa strinjam, da z njeno uporabo lažje prenehaš kot npr s konzumiranjem alkohola ali tobaka - v bistvu nepredstavljivo lažje.

S tem ko predstavljate kako marihuana ni škodljiva (to odloča frekvenca rabe uporabnika in vpliv na njegovo življenje), ter kako enostavno je z njeno uporabo nehat, na dolgi rok škodite družbi, ki se o njenih negativnih posledicah še ni poučila.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

TheBlueOne ::

shadeX je izjavil:



Pri travi tako, da pac nehas in si cez nekaj mesecev mislis, zakaj mi je bilo treba.


Če marihuano uživaš občasno in ne dovoliš da ti to pride v vsakodnevno navado, si nimaš kaj mislit "zakaj mi je bilo treba", ker škodljivih posledic ni. Prav tako je laž, da z zadevo "pač nehaš", če za to nimaš tehtnega razloga.

S tem ko predstavljate kako marihuana ni škodljiva (to odloča frekvenca rabe uporabnika in vpliv na njegovo življenje), ter kako enostavno je z njeno uporabo nehat, na dolgi rok škodite družbi, ki se o njenih negativnih posledicah še ni poučila.


Ne ne, smo ga ze dlje tudi redno kadili. Min kaksna dva letnika faksa. Sicer sam samo zvecer, nisem eden tsitih talentov, ki lahko kadijo vec cas, amak ni bil nikoli problem nehat. Vecji problem je, da vecina mesa s tobakom, kar pa te zalo zasvoji in potem kadis cike z izgovorm, da je joint. Poznam pa kar nekaj ljudi, ki redno kadijo, "ker ne kadijo cigaret".

Kar se tice minusa za druzbo, ne verjamem, da je ravno direktno na zdravstveni fronti, vsaj ne neposredno. Ce gledas posredno, potem pa lahko prepoves polovica vsega na trgovinskih policah.

Kar se tice skode druzbi, pa je vsaj dokler "se ne ve" zgolj potencialna skoda, ki se je ne da ocenit. Pa nocem zagovarjati te substance, naceloma je ne priporocam, ze ker pokuri veliko casa, spekulacije pa so samo spekulacije. Smo ga veckrat kadili s kaksnimi starejsimi rednimi uzivalci, praviloma umetniki, pravniki, tudi bansterji, vsi starejsi iz Woodstock generacije in nihce kakorkoli hendikepiran. Ce bi tako redno jedli cokolado ali pa bog ne daj pili alk, ze dolgo ne bi vec bili sposobni delat kar pocnejo.

c3p0 ::

Kar poznam rednih uživačev (10+ let), so vsi brezposelni ali v dead end jobu. Ne potujejo, ker jih je strah tihotapit, par dni brez droge pa si ne morejo zamislit. Ideje so, realizacije ni. Zasvojenost je očitno precej velika, čeprav ni fizična, izgovori tipa: "ja, lahko bi zlahka nehal, ampak nočem".

Sam nikoli nisem videl smisla v tem, postal sem zaspan, brez volje do družbe in to je to. Če me bo kdaj matrala nespečnost, torej imam rešitev.

Marihuana seveda je škodljiva, če jo kadiš. Oralno uživanje ali inhalator(?) je drugo.

TheBlueOne ::

c3p0 je izjavil:

Kar poznam rednih uživačev (10+ let), so vsi brezposelni ali v dead end jobu.


Zanimivo, od koder prihajam jaz, temu opisu ustrezajo alkoholiki, vsaj kar se tice brezposelnsti in posedanja. V dead end jobu pa je cez palec vsaj 95% ljudi, ki jih poznam. Velika vecina pac tarna in trpi, ampak to nima kaj s travo.

Od moje generacije ga je velika vecina nehala kaditi, posebej tisti, ki so hitro imeli druzino. Tisti, ki smo se vlacili po faksih pa smo vecinoma to ukomponirali v zivljenje na podoben nacin kot alk.

Kjer se moras zavedati, da ti ne vidis celote, ker ti seveda ne bo nekdo, ki je uspesen in ga kadi si sel to povedati, ker se zaveda, da imas predsodek in da ga z njim ne bos kadil. Recimo to, da jaz kdaj kaj skadim ne ve nihce od poznanih, ki ga sam ne kadi.

shadeX ::

Kar poznam rednih uživačev (10+ let), so vsi brezposelni ali v dead end jobu.


Resnica je v obe smeri. Poznam uspešne, ki konzumiranje marihuane ne vpliva na njihovo življenje, poznam pa tudi take, ki so uživanje postavili na prvo mesto, kar je imelo slabe posledice na njihovo kvaliteto življenja. Zaradi slednjih sem tudi spremenil mišljenje, ki se rado širi med nepoznavalci in uživalci te droge in sicer da je konoplja v vseh pogledih neškodljiva kar nikakor ne drži.

Če uživaš odgovorno in si postaviš prioritete z marihuano ne boš imel problemov.

T743 ::

Kot pravi pregovor: Ni važno kaj uživaš oz. s čim se zadevaš (alko, kava, čokolada, tobak, cuker, opij) važno je kakšen si. Ima pa vsak nekaj brez česar ne more in se to lahko okarakterizira tudi kot odvisnost.

perci ::

Če uživaš odgovorno in si postaviš prioritete z marihuano ne boš imel problemov.


Zanimivo, da o čokoladi ni podobne teme na slotechu. Tudi prepovedana ni.

Vsaka substanca je škodljiva, če jo zlorabljas. Še voda. Pa začuda ne debatiramo na dolgo in široko o tem.

shadeX ::

Zanimivo, da o čokoladi ni podobne teme na slotechu.


Svoje mnenje o čokoladi si že povedal in sem ti tudi odgovoril. Če veš, da je čokolada problem in bi rad o tem govoril lahko odpreš temo in bomo tam o tem debatirali.

Vsaka substanca je škodljiva, če jo zlorabljas.


Se spet strinjam, ampak vaši posti na forumu predstavljajo marihuano kot sveto rastlino in dajejo občutek, kot da ta zadeva ni nič nevarnega. To lahko predstavlja velik problem predvsem za mlajše uporabnike (dokazano je da redna uporaba marihuana škoduje uporabnikom, kateri možgani še niso razviti), ki iščejo izgovore zakaj zadevo sploh uporabljati. Poznam dost uživalcev in dost jih uporablja to z izgovorom, da "saj pa ne škoduje", veliko jih je pa celo prepričanih da jih bo redna uporaba konzumiranja preventivno rešila pred rakom. Eden talent je celo prepričan da mu trava ne škoduje in razpad za zvezo krivi partnerja, čeprav je sam tekom uporabe postal preveč len, da bi še kaj časa posvetil partnerju in namesto tega vso energijo usmeril v druženje z ljudmi, ki imajo iste interese.

En je pred kratkim začel tudi konzumirati med službo, ker pravi da s tem lažje prenaša šefa. Ta isti, upravlja z viličarjem, po službi pa vozi domov.

Kot sem že večkrat povedal, tudi sam občasno konzumiram, veliko podatkov pa sem si nabral iz postov tudi iz tega foruma. Žal je zavajanja veliko in če nekomu vsakdanje zadevanje ne škoduje (ne vpliva na njegovo kvaliteto življenja), to še ne pomeni da bo to veljalo za nekoga drugega.

Še enkrat povem - sem za legalizacijo, konoplja je čudovita rastlina, ampak lažno prepričanje ljudi in širjenje nepopolnih informacij o tej rastlini in njeni uporabi lahko hitro pripelje v to, da jo uporabnik začne zlorabljat in kadar si enkrat v tem potrebuješ neprimerljivo več energije in truda da prideš tudi iz tega ven.

Kar bo naredilo razliko med uporabniki je poučevanje o njeni odgovorni rabi. Razni kvazi skupine na Facebooku ter forumi, ki se zavzemajo za legalizacijo marihuane, delajo praktično ravno nasprotno s tem ko dovolijo oz. celo promovirajo slike uporabnikov, z jointi zjutraj ob kavi, kot da je to nekaj normalnega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

perci ::

Se spet strinjam, ampak vaši posti na forumu predstavljajo marihuano kot sveto rastlino in dajejo občutek, kot da ta zadeva ni nič nevarnega.

Enako nevarna je, kot čokolada. Minimalno torej. Zato se nam ne zdi potrebno tega posebej poudarjati.

Tudi ne želimo, da bi v Sloveniji imeli državni praznik svete rastline Marihuane. Samo legalizacijo hočemo.

hamez66 ::

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila. Čokolada pa samo redi, če z njo pretiravaš. Zaradi čokolade ne postaneš asocialen itd. V glavnem ne preveč lapat, kako je nedolžna in ne vem kaj.

perci ::

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila.


Ja in? Pač ne voziš avtomobila. Kakšno vezo ima to s skodljivostjo?

Marihuana niti redi ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

c3p0 ::

Ne toliko asocialen, kot nemotiviran, brez ciljev. Zadetki se (vsaj meni znani) nadpovprečno družijo, vsaj med seboj, imajo dosti časa.

Čokolada je celo dokazano zdravilna, seveda tista 80%+, s čim manj procesiranega cukra.

Trava je lahko koristna, ko gre za blaženje bolečin, nespečnost ipd. Aspirina in lekadola tudi večina ljudi ne jemlje brez določene potrebe.

shadeX ::

Pač ne voziš avtomobila.


Ni vsem to tako jasno kot tebi.

Marihuana niti redi ne.


Seveda redi. Ko si zadet, bi rad videl koga, ki ne bi imel "mančijev" in ne bi z veseljem posegel po vrečki čipsa.

Čokolada pa samo redi, če z njo pretiravaš.


Bolezni povezane s povečanim vnosom cukra so resnične - tako da ni problem samo prekomerna teža.

TheBlueOne ::

perci je izjavil:

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila.


Ja in? Pač ne voziš avtomobila. Kakšno vezo ima to s skodljivostjo?

Marihuana niti redi ne.


No ja, ne direktno. :)

hamez66 ::

perci je izjavil:

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila.


Ja in? Pač ne voziš avtomobila. Kakšno vezo ima to s skodljivostjo?

Marihuana niti redi ne.


Kaj ima veze? To, da se zaradi marihuane poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

perci ::

Kaj ima veze? To, da se zaradi marihuane poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

Zato naj bo še naprej prepovedana vožnja pod vplivom marihuane, tako kot to velja tudi za druge psihoaktivna substance, npr alkohol.

Vidim, da imate nekateri hude probleme z razumevanjem vzročnih zvez.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

hamez66 ::

perci je izjavil:

Kaj ima veze? To, da se zaradi marihuane poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

Zato naj bo še naprej prepovedana vožnja pod vplivom marihuane, tako kot to velja tudi za druge psihoaktivna substance, npr alkohol.

Vidim, da imate nekateri hude probleme z razumevanjem vzročnih zvez.



Pol je pa problem v razumevanju vzročnih zvez, v redu. Ni pa problem v tem, da se širši problem težje opiše v dveh stavkih, in da je o zadevi možno na dolgo in široko diskutirati.

V glavnem, marihuana poveča možnost povzročitve prometne nesreče, prepovedana je pa lahko iz čisto tretjega razloga. Ampak ker poveča možnost povzročitve prometne nesreče, je zato bolj nevarna od čokolade. Zakaj točno je prepovedana, je pa čisto vseeno. Sej si dovolj brihten, da to razumeš, kene?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

TheBlueOne ::

hamez66 je izjavil:

perci je izjavil:

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila.


Ja in? Pač ne voziš avtomobila. Kakšno vezo ima to s skodljivostjo?

Marihuana niti redi ne.


Kaj ima veze? To, da se zaradi marihuane poveča možnost povzročitve prometne nesreče.


Pa nehaj kaditi in vozit! Ce nekateri ne morete mimo tega, da se to ne sme, prosim ne omejevati takih, ki se znamo kontrolirat. Zato so pravila v prometu, kazni itn.

Ves kaj vse lahko prepoves z metodo:
se zaradi xxxxxxx poveča možnost povzročitve prometne nesreče
? Vse droge, alk, nekatera zdravila, utrujenost, starost, neizkusenost, dioptrija,...

perci ::

Tudi zadetost od zaljubljenosti je nevarna v prometu. Zaljubljenost je nevarnejša od čokolade.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

hamez66 ::

perci je izjavil:

Tudi zadetost od zaljubljenosti je nevarna v prometu. Zaljubljenost je nevarnejša od čokolade.



Pa zaradi zadetosti od zaljubljenosti pade kvaliteta semena in število semenčic?

TheBlueOne je izjavil:

hamez66 je izjavil:

perci je izjavil:

Marihuana je psihoaktivna in pod njenim vplivom se ne sme vozit avtomobila.


Ja in? Pač ne voziš avtomobila. Kakšno vezo ima to s skodljivostjo?

Marihuana niti redi ne.


Kaj ima veze? To, da se zaradi marihuane poveča možnost povzročitve prometne nesreče.


Pa nehaj kaditi in vozit! Ce nekateri ne morete mimo tega, da se to ne sme, prosim ne omejevati takih, ki se znamo kontrolirat. Zato so pravila v prometu, kazni itn.

Ves kaj vse lahko prepoves z metodo:
se zaradi xxxxxxx poveča možnost povzročitve prometne nesreče
? Vse droge, alk, nekatera zdravila, utrujenost, starost, neizkusenost, dioptrija,...


Sem že obrazložil. Nima veze, ali je marihuana dovoljena ali prepovedana v prometu. Važno je, da se zaradi uporabe signifikantno poveča nevarnost povzročitve prometne nesreče. Moj namen je, da povem, da je marihuana nevarnejša od čokolade (morda se motim), ter da opozorim na nekatere stvari, o katerih se ne sliši tako pogosto, pa so resnične. Čisto možno, da je zaljubljenost nevarna, konec koncev se je mnogo norcev rodilo kot posledica zaljubljenosti. :=)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

perci ::

Pa zaradi zadetosti od zaljubljenosti pade kvaliteta semena in število semenčic?

Ali trava povzroča visok krvni pritisk, aterosklerozo, diabetes?

Važno je, da se zaradi uporabe signifikantno poveča nevarnost povzročitve prometne nesreče.

Ne, se ne. Spet problem z razumevanjem vzročne zveze.

Se največji riziko kajenja trave, je to, da ti po kajenju paše jest čokolado, ki pa vemo, da je slaba za zdravje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

TheBlueOne ::

Marsikaj pase, je se kak drug riziko. :D

perci ::

Zdej bo hamez ugotovil, da marihuana povzroča nezaželeno nosečnost.

TheBlueOne ::

Oz. bo zahteval legalizacijo samo za zenske.

hamez66 ::

perci je izjavil:

Pa zaradi zadetosti od zaljubljenosti pade kvaliteta semena in število semenčic?

Ali trava povzroča visok krvni pritisk, aterosklerozo, diabetes?

Važno je, da se zaradi uporabe signifikantno poveča nevarnost povzročitve prometne nesreče.

Ne, se ne. Spet problem z razumevanjem vzročne zveze.

Se največji riziko kajenja trave, je to, da ti po kajenju paše jest čokolado, ki pa vemo, da je slaba za zdravje.



Kaj, po uživanju marihuane se ne poveča možnost povzročitve prometne nesreče?? Na kakšen način imam probleme z razumevanjem vzročne zveze?

Lepo bi bilo, če bi bil največji rizik uporabe marihuane povečan apetit do čokolade. Podpišem takoj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

TheBlueOne ::

Ker je prepovedano vozit, ko kadis?

hamez66 ::

TheBlueOne je izjavil:

Ker je prepovedano vozit, ko kadis?


Ne, kot sem že napisal, je to, zakaj je prepovedano, nerelevantno, ter da je lahko prepovedano zaradi x stvari.

perci ::

Kaj, po uživanju marihuane se ne poveča možnost povzročitve prometne nesreče?? Na kakšen način imam probleme z razumevanjem vzročne zveze?

Po uživanju marihuane se NE poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

Tudi po uživanju alkohola se NE poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

hamez66 ::

perci je izjavil:

Kaj, po uživanju marihuane se ne poveča možnost povzročitve prometne nesreče?? Na kakšen način imam probleme z razumevanjem vzročne zveze?

Po uživanju marihuane se NE poveča možnost povzročitve prometne nesreče.

Tudi po uživanju alkohola se NE poveča možnost povzročitve prometne nesreče.



Na kakšen način? Ja, če ne voziš v prometu, potem se res ne. A to je potrebno posebej narisat?

perci ::

hamez66 ::

perci je izjavil:

Sine qua non @ Wikipedia


Sam pokomentiraj, link te "ne reši", ker na linkih ne piše, kaj se plete po tvoji glavi.

perci ::

Sem ti že, pa ne razumeš. Sem upal, da te bo link izobrazil.

hamez66 ::

perci je izjavil:

Sem ti že, pa ne razumeš. Sem upal, da te bo link izobrazil.


Si samo nesramen, pa še motiš se, greš se pa ene otročje fore. Povej, na kakšen način uporaba marihuane in alkohola ne poveča možnosti povzročitve prometne ne sreče. Predpogoj je, da bo oseba, ki uživa čokolado, marihuano in alkohol, vozila prevozno sredstvo v prometu.

Pa tudi nisi razložil, čeprav trdiš, da si. Haha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

perci ::

Hoja po strehi nebotičnika je bistveno bolj nevarna, če si prej kadil marihuano. Marihuana je torej nevarna.

TheBlueOne ::

hamez66 je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ker je prepovedano vozit, ko kadis?


Ne, kot sem že napisal, je to, zakaj je prepovedano, nerelevantno, ter da je lahko prepovedano zaradi x stvari.


Ni zakaj je prepovedano ampak ker je prepovedano.

Vprasanje ni smoternost prepovedi v prometu ampak prepoved uzivanja.

hamez66 ::

TheBlueOne je izjavil:

hamez66 je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ker je prepovedano vozit, ko kadis?


Ne, kot sem že napisal, je to, zakaj je prepovedano, nerelevantno, ter da je lahko prepovedano zaradi x stvari.


Ni zakaj je prepovedano ampak ker je prepovedano.

Vprasanje ni smoternost prepovedi v prometu ampak prepoved uzivanja.


Ne, vprašanje je, ali je čokolada bolj škodljiva od marihuane ali ne. O tem razglabljam s Percijem, ti si pa neko peto kolo, ki pač piše o stvareh, o katerih s Percijem ne debatirava.

perci je izjavil:

Hoja po strehi nebotičnika je bistveno bolj nevarna, če si prej kadil marihuano. Marihuana je torej nevarna.


Hoja po strehi je nevarnejša, če uživaš alkohol, kot če uživaš čokolado.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

Raptor F16 ::

perci je izjavil:

Tudi zadetost od zaljubljenosti je nevarna v prometu. Zaljubljenost je nevarnejša od čokolade.


A to je una fora k za kiklo gledaš namest na cesto pa kandelaber snameš ?
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

perci ::

Ja, Calzedonia in Intimissimi reklame.

Shields ::

Meni vonj gre na bruhanje ampak prohibicija ne koristi nikomur razen tistim, ki služijo z njo

hamez66 ::

Tudi jaz sem za legalizacijo. Niti me ne motijo tisti, ki jo pridelujejo in prodajajo. Če jo gojiš v naravi, je precejšna verjetnost, da te najdejo, ali pa moraš biti dober v tem. Če jo gojiš doma, je strošek pridelave visok, ker tako oprema kot elektrika nista poceni, uspešnost pridelave pa tudi ni nikjer zagotovljena. Lahko pridelaš visok procent slabe robe. Cena trave na črnem trgu je temu primerna. V veliki večini jo ljudje kupujejo po lastni želji. Sem pa proti "prodajanju pred šolami" in prodaji mladoletnim oz. najstnikom, ker je baje zadeva lahko precej škodljiva, dokler se možgani še razvijajo (kot je nekdo že omenil pred mano)...

Shields ::

Če jo gojiš v naravi, je precejšna verjetnost, da te najdejo
Niti ne, če nimaš ravno plantaže

jype ::

Študije kažejo, da marihuana zmanjša možnost nastanka prometne nesreče, zato bi bilo prav, da se prepove vožnjo motornih vozil tistim, ki niso zadeti.

Shields ::

manjka samo še povezava do te študije. Univerza v Rogu?

jype ::

V zadnji številki medicinske revije je objavljena metaštudija 68 študij, ki so vse potrdile približno 72% zmanjšanje možnosti za nastanek telesnih poškodb, 84% zmanjšanje možnosti za smrt, ter 49% zmanjšanje možnosti za to, da kdo prispevek prebere do konca, če so povedi v njem dovolj dolge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()
1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Legalizacija marihuane 2016 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
904143271 (56094) gushto
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21741466 (29735) jype
»

Nekateri pravijo, da trava zmanjšuje rakave tumorje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13931677 (27783) Smrekar1
»

Zastrupitev z THCjem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31676056 (67294) Okapi

Več podobnih tem