» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
16 / 16
»
»»

Izi ::

oo7 je izjavil:

Ali je vseeno preko koga greš na poroko Miller ali kovač ? Če ne katerega je bolj izbrati Miller ali Blacksmith ?

Vseeno je.
Queste naredi za oba čisto do konca. Za na poroko sem šel pa jaz raje z Milinarjem, da bo bolj odbito in smešno vse skupaj. Kovač je deloval nekam preresen, ampak kot ponavadi gre vse k vragu in hudo narobe ne glede kaj izbereš :D

yayo ::

Furbo je izjavil:

yayo je izjavil:

so pa ti random encounterji z banditi na cestah res ena jeba. Sem pričakoval, da bodo z levelanjem postali lažji ampak ne, igra mi sedaj servira po tri od katerih je vsaj en v kompletnem oklepu, vsi pa imajo ščite. :))
Sem korak od zaključka Hermit naloge. Ko sem ga našel obkoljenega s križarji sem odločil, da mu bom pomagal. Ko pobijeva vse napadalce še mene napade tako, da mi nič drugega ne ostane kot še njega ugonobiti. dvakrat sem poskusil.

Nekaj delaš narobe, od tistih napadalcev moraš praktično pokončati samo enega, ostane on, mene ni napadel, mislim pa da moraš prej pravilno čez dialog.

Sem že rešil z Redditovo pomočjo. Ne smeš začeti boj preden hermit/Konrad ne izstreli prve puščice, ker igra registrira, da si postal nasilen brez razloga. Pa zadnjega viteza je najbolje Konradu prepustiti, da ga sam ugonobi. Potem umiri svoj aggro. Sem pa po spopadu šel spat na njegovo posteljo medtem, ko je on nekaj pisaril in ga ni bilo več, ko sem se zbudil čeprav igra pravi, da sem v zasebnem prostoru, ko se potikam po njegovi uti. Nisem preveril, če je njegov vranec še tam kjer je bil. Verjetno bi mi prav prišel, ker zaključujem Mir Fajta nalogo in me pričakuje nekakšna konjska dirka. Psa pa še nimam, verjetno bi bilo pametno, da ga poiščem

Machete ::

Veliko je lukenj v skriptah chatov. Če ne narediš vsega v pravem vrstnem redu, so določene situacije dokaj neumne in ti ubijajo filing, plus ponavljanje dialogov in celo stav, ki so že izgubljene/dobljene..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Barber Mode

Barber Mode

Barber Mode DLC pride sredi Marca in bo zastonj za vse.
V deželo Češko bodo prišli brivci, ki bodo Henriju kot kaže poleg različnih frizur lahko uredili tudi brado in brke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

oo7 ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ali je vseeno preko koga greš na poroko Miller ali kovač ? Če ne katerega je bolj izbrati Miller ali Blacksmith ?

Vseeno je.
Queste naredi za oba čisto do konca. Za na poroko sem šel pa jaz raje z Milinarjem, da bo bolj odbito in smešno vse skupaj. Kovač je deloval nekam preresen, ampak kot ponavadi gre vse k vragu in hudo narobe ne glede kaj izbereš :D

OK hvala.
Potem pa naredim še Millerjeve kveste potem pa se brez obremenjevanja odločim za enega :)

oo7 ::

Izi je izjavil:

Barber Mode

Barber Mode

Barber Mode DLC pride sredi Marca in bo zastonj za vse.
V deželo Češko bodo prišli brivci, ki bodo Henriju kot kaže poleg različnih frizur lahko uredili tudi brado in brke.

Me prav zanima kam bodo dali te brivske salone :)
Sigurno bo kakšen v Troskovicu in tisto vas poznam, do potankosti tako, da me res zanima kam bodo dali brivski salon.

Gregor459 ::

Lower Semine mill ali se tam questi o fighting obnavljajo v nedogled ? Vsak dan pretepeš tiste tri fante ?

val46 ::

Tisti fight v mlinu je sam v prvo mišljen kot quest, od tam naprej lahko se tepeš za dvig statistik, nič drugega. No, pa tistih par kron, ki jih zaslužiš. Jaz sem se ene 3x, pol se mi ni dalo več, ker ni imelo nekega smisla, nagrada je pa tudi smešna za zmago.

Seljak ::

Na UFO ste že naleteli?

Seljak je izjavil:

Na UFO ste že naleteli?

Še ne, sem pa nekje v globokem gozdu na robu mape naletel na kočo, kjer je na postelji ležala mrtva Sneguljčica, zraven je bilo 7 majhnih postelj, zunaj pa velika miza z 8 pogrinki.
Poleg mrtve Sneguljčice je ležalo ugriznjeno jabolko. Sem ga pojedel, da vidim kaj se bo zgodilo in seveda je bilo zastrupljeno. Palčkov nisem našel nikjer :D

val46 ::

Katera mapa? Trosky al Kutemberg? In kje probližno(lohk daš sliko), ste naleteli na te UFO ter sneguljčico?

Sneguljčico najdeš na skrajnem severozahodu Kutenberg regije.
Link: https://www.reddit.com/r/kingdomcome/co...

Seljak ::

Glede tega UFO-ta sem videl na You tube

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()

Enaplusdva ::

Izi je izjavil:

Sneguljčico najdeš na skrajnem severozahodu Kutenberg regije.
Link: https://www.reddit.com/r/kingdomcome/co...

Zdaj, ko si v Kutembergu se še kaj vračaš nazaj v prvo mapo ?
««
16 / 16
»
»»