» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
10 / 10
»
»»

Izi ::

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

oo7 ::

Ma jaz bom preigral. Itak ni nič drugega pa tole čakam že tako dolgo. Če ni nič vsiljenega OK ampak Warhorse stuios ne zaupam več.

Izi je izjavil:

Kupil vsekakor ne bom. Naj izdelovalci vedo, da če nastavijo rito mavričnim naj jih to boli.
Bom počakal da pride zastonj na Epic, če pa ne bo nič pametnega za igrati pa morda travnik.

Kolikor vem ne bo DRM zaščite.

Predsednik11 ::

Ali Henry postane gej je prwdvsem odvisno od igralca.
Samo upam, da je dovolj enkrat NE in potem ni več tega.

D3m ::

Gregor459 je izjavil:

D3m je izjavil:

Če je prodal je pa to druga zgodba.

Škoda.

Vavra je 2019 prodal Warhorse za dobrih 42 M Eur. Kupec Avstrijski Koch Media samo so se kasneje preimenovali v Plaion.

Uffffffff 42M.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zmajc ::

Pol pa kvaliteno koko snifa ded.

Kayzon ::

Gregor459 ::

D3m je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

D3m je izjavil:

Če je prodal je pa to druga zgodba.

Škoda.

Vavra je 2019 prodal Warhorse za dobrih 42 M Eur. Kupec Avstrijski Koch Media samo so se kasneje preimenovali v Plaion.

Uffffffff 42M.

Vavra niti ni CEO Warhorsa ampak creative director.

Daniel Vávra Networth 2025
2.72 Million

Vozi pa Bentlija in ima v posesti veliko strelnega orožja.

Kingdom come removed from psn store in saudi Arabia ?

Kingdom Come: Deliverance 2 - Official Things to Do in the Countryside Trailer

Kljub vsej drami zadnje čase zgleda čist hudo.

svecka ::

Posledica vsiljevanja WOKE v igre je da sta nastala dva močna pola, ki takoj udarjata z topniškimi topovi, če kateri strani ni všeč to ali ono v igri. Tukaj po moje gre za pretiravanje, ker gey scena je v igri, ampak je opcijska, ti ni vsiljena, vsaj tako pravijo early access preview youtuberji. Kar je tudi pravilno za RPG igre, kjer je svoboda odločanja najpomembnejša.

svecka je izjavil:

Posledica vsiljevanja WOKE v igre je da sta nastala dva močna pola, ki takoj udarjata z topniškimi topovi, če kateri strani ni všeč to ali ono v igri. Tukaj po moje gre za pretiravanje, ker gey scena je v igri, ampak je opcijska, ti ni vsiljena, vsaj tako pravijo early access preview youtuberji. Kar je tudi pravilno za RPG igre, kjer je svoboda odločanja najpomembnejša.

V bistvu sta oba ta pola katera se udarjata s topniškimi topovi isti anti-woke pol samo, da je šel na pol. Ena polovica brani igro saj je vse opcijsko in nič vsiljenega drugi pol pa napada Vavro kateri je dolga leta nekaj trdil sedaj pa je prelomil besedo. Jaz sem nekje vmes ne bom bojkotiral igre, ker zgleda res dobro po drugi strani pa ne verjamem več Vavri.

Še 8 dni.

GoodGuy ::

svecka je izjavil:

da mi prikazujejo sekvence, kjer se dva špikata in tega ni mogoče preskočiti to zame ni opcijsko ;)

Enaplusdva ::

GoodGuy je izjavil:

Še dobr da prečekiram vsake tok časa tele teme..

Refund iz moje strani...

David Vavra noted that there are no unskippable cutscenes in the game. After all, this is exactly what became the reason for the rumours.

Vseeno ze samo to da so spremenili da je henry lahko peder se mi zdi res absurdno glede na dogajanje v prvi igri.

Je čudno, ker je bil Henry že uveljavpjen lik v prvi igri. Ne bi rekel če bi šlo za to, da lik ustvariš sam. Ampak bomo preživeli če ni nič prisiljenega.

Lahko rečejo da so ga dekadentni plemiči v Kuttenbergu spremenili v pedra. :PPPP

yayo ::

je pa zaniumivo kako morajo biti gej liki vsi pozitivni. Bibilo zanimivo videti enega flamboyant, egocentrično - narcisoidnega mestnega pava ali okrutnega, razvajenega fevdalca v igri. Yep, ista možnost kot reboot s črnim Tarzanom katerega so vzgajale opice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

D3m ::

je pa zaniumivo kako morajo biti gej liki vsi pozitivni.

Zlorabljena oseba je pozitivni lik.

Brave new world.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Enaplusdva ::

yayo je izjavil:

je pa zaniumivo kako morajo biti gej liki vsi pozitivni. Bibilo zanimivo videti enega flamboyant, egocentrično - narcisoidnega mestnega pava ali okrutnega, razvajenega fevdalca v igri. Yep, ista možnost kot reboot s črnim Tarzanom katerega so vzgajale opice.

Eden izmed bad guysov Ištvan Toth ali kaj je naj bi bil gej.
Mogoče on peca Henrija :))

Saj to da je Ištvan Toth peder se je vedlo že v enki. Ko mu za talca vzameš boy toya znori pa vse naredi da mu ga vrneš.

Kingdom Come: Deliverance 2 - Official CGI Trailer

4 februar ob 17:00 uri.

oo7 je izjavil:

Kingdom Come: Deliverance 2 - Official CGI Trailer

A ga pikne kdo od zadaj v tem prelepem kinematicnem trailerju?

Čez ene 10 let bo taka grafika kot je v tem CGI trailerju.

The real history of Kingdom Come: Deliverance 2

https://kingdomcomerpg.com/en/news/real...
««
10 / 10
»
»»