Forum » Loža » Online brokerji za trgovanje na tujih borzah
Online brokerji za trgovanje na tujih borzah
klyemann ::
kateri brokerji sploh sprejemajo stranke iz Slovenije?
katere brokerje uporabljate kakšne so vaše izkušnje?
ugotavljam da je kar velika težava pri nas trgovati na svetovnih (predvsem ameriški) borzah
katere brokerje uporabljate kakšne so vaše izkušnje?
ugotavljam da je kar velika težava pri nas trgovati na svetovnih (predvsem ameriški) borzah
iščem, pa ne najdem... če ima kdo link do katere od teh tem, bi bil zelo hvaležen.
P.S.: naj še razjasnim, da ne iščem nekih splošnih tem o investiranju, kjer se ljudje hvalijo kako dobro trgujejo, niti niso relevantne 6 let stare objave in "zgodbice" kako se je nekoč pred mnogimi leti dalo odpret račun na Ameritrade... mene zanima, če ima kdo izkušnje z odpiranjem računov pri online brokerjih zdaj, v letu 2019.
P.S.: naj še razjasnim, da ne iščem nekih splošnih tem o investiranju, kjer se ljudje hvalijo kako dobro trgujejo, niti niso relevantne 6 let stare objave in "zgodbice" kako se je nekoč pred mnogimi leti dalo odpret račun na Ameritrade... mene zanima, če ima kdo izkušnje z odpiranjem računov pri online brokerjih zdaj, v letu 2019.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klyemann ()
Gagarin ::
IB, Vitrade, BKS Broker (Vitrade nisem ziher a sprejema)
(IB zame daleč najboljši in najcenejši, je pa inactivity fee, če imaš manjši kot 100k USD account)
(IB zame daleč najboljši in najcenejši, je pa inactivity fee, če imaš manjši kot 100k USD account)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gagarin ()
IB je zame nesprejemljiv, ker je menda minimum deposit 10k$ pa 10$ na mesec inactivity fee, ker je res prehudo za začetnika...
nekje sem zasledil CapTrader, ampak je o njih tako malo dobrih informacij na spletu, da nisem siguren... ima kdo izkušnje z njimi?
v nekih starejših temah sem prebral da ljudje uporabljajo Degiro, ampak sem probal odpret račun, pa te tudi nikakor ne spusti skozi, če nisi iz ene izmed določenih držav.
nekje sem zasledil CapTrader, ampak je o njih tako malo dobrih informacij na spletu, da nisem siguren... ima kdo izkušnje z njimi?
v nekih starejših temah sem prebral da ljudje uporabljajo Degiro, ampak sem probal odpret račun, pa te tudi nikakor ne spusti skozi, če nisi iz ene izmed določenih držav.
Grega255 ::
Jst uporabljam Captrader, platfroma je enaka kot pri IB, provizije so od 2 USD naprej, ni inactivity feeja, minimalen deposit je bil mislim da 3k €
JoskoMacher ::
Pravkar sem odprl demo račun. Pri Online - pravem se mi je nekaj zalomilo.
Sem pa štartal iz One Click Trading aplikacije. Bomo videli kako bo šlo.
Najprej sem imel v mislih LYNX-a, vendar je čakalna vrsta za nove stranke prehuda.
Poleg tega, jim nagaja Brexit. Izgleda, da selijo strežnike iz UK v EU.
Sem pa štartal iz One Click Trading aplikacije. Bomo videli kako bo šlo.
Najprej sem imel v mislih LYNX-a, vendar je čakalna vrsta za nove stranke prehuda.
Poleg tega, jim nagaja Brexit. Izgleda, da selijo strežnike iz UK v EU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira on-line brokerja (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 205457 (2622) | Vaseer |
» | Degiro online broker (in alternative) - ima kdo izkušnje? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 152822 (17525) | Thomxy |
» | Spletno trgovanjeOddelek: Loža | 8383 (7755) | pikachu004 |