» »

Cene komp. konec leta

Cene komp. konec leta

urkoman ::

Stručkoti, a bodo kake velike spremembe cen rač. komponent decemra in januarja????

@ljash ::

ja, itaq - v sloveniji bojo 80% popusti za novo leto pa še zastonj boš dubu winse zravn

boštjan ::

prosim brez sarkazma.
urkoman,to je odvisno od več dejavnikov,ki se mi jih ne da naštevat.po moje da bodo pocenitve MAX do 5%,to je moje mnenje.

BoLhCa ::

bostjan@ u bistvu ne, ker cene se bodo zdej do novga leta lepo visale (dvigovanje % marze) in ko bo nov let bomo prodajalci na vrata nalimal AKCIJA -10%, do takrat bo pa itaq dvig cen recimo okol 20% in bomo u bistvu se na vecjem dobicku (tko k vsak let)!!! yupee=)
Prisparal ne bos nevem kolk, odvisen tud od samih komponent ki jih imas namen kupiti...
lp

nodes ::

Cene se bodo v povprečju spustile za 1/4, če ne bo res doplačam razliko. :)

nodes ::

Kakšnih velikih sprememb samo v Decembru ni. Je veliko novih, že dostopnih izdelkov. Da bi nove izdelke kar po polovični ceni talal, tega tudi ne bo. Novi izdeleki že leta stanejo povprečno enako.

bosstjann ::

a ste mogoče opazil kej tečaj dolarja jest nisem tako siguren pa še volitve bojo hmal v zda tako da bo dolar res poskoču

urkoman ::

bmw-f : ;) ta je dobra 80% pa winsi zastonj

Urko

boštjan ::

vsem ki jih zanima kako padajo in rastejo cene v ZDA priporočam pricewatch, za evropo pa geizhals. Če pa še kdo ve za kakšno podobno stran pa kar na plan z njo.

Mr.B ::

To je Slovenija. Novo leto bo zadnje leto, ko bodo toliko zaslužili. Naslednje leto bo EU. Cene ne bodo dosti nižje, samo akcije bodo. No sej se lahko kaj poceni ampak ne računati na kakšne 20% cene. $ gre lepo gor, zato pa so bile cene komponent še kar sprejemljive z evropskimi. Prodajalci bodo hoteli zaslužiti kar največ.
Mene bolj skrbi kaj se bo dogajalo do Maja?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene na slo-techu.com in Bolhi.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7716178 (12257) ciki57
»

Euro in podrazitve

Oddelek: Problemi človeštva
353871 (2140) grex
»

AMD zvišuje cene (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
568873 (7099) Meamoto
»

"High-End" graficne kartice in cena v prihodnje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
1548437 (5083) ombre
»

RAMI so se poražl!!!

Oddelek: Kaj kupiti
291967 (1196) tedybear

Več podobnih tem