Forum » Igre » Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)
Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)
PacificBlue ::
PacificBlue je izjavil:
Trenutno sem v Volcano Manor, pri Lordu Rykardu. Sem pa sicer prišel v Leyndell in do Godfreya, pa mi je bil mal pretezak boss in sem vmes se vrnil v Vulcan Manor, kjer sem opravil prve tri sidequeste pri Tanithi. Sedaj sem level 90, po 120 urah igranja. Sem pa izgubil že ogromno run. Sprva me je še bolelo, zdaj mi je pa vseeno:)
Tisti serpent hunter orožje sem upgredal na +7, pa sem prvo fazo boja z Lordom Rykardom dokaj enostavno preživel, v drugi fazi me je pa pokončal. Bo pa verjetno šlo zdaj dokaj gladko skoz. Sem ugotovil po parih neuspelih poskusih, kako se moraš sploh fightat z njim.
Tudi zato mi je igra tako zanimiva, ker ima vsak boss drugaćen stil.
Zelo zelo sem se mučil z Istvanom recimo, ker je noro agresiven, pa do tistega trenutka nisem uporabljal ščita. V zadnjem poskusu sem ga pa pokončal, brez da bi me on enkrat uspel usekat z mečem.
Eni bossi so mi skoraj prelahki, Radahna sem v prvo premagal, pa je kao eden težjih bossov. Moram pa še premagat Astel, mi ga po večkratnih poskusih še ni uspelo.
Kakšen stil pa igraš ? Magija, faith, arkane... ?
Rykard mi je bil eden lažjih šefov. Z astelom sem imel pa kar veliko dela je kar tečen šef.
Radhan mi tudi ni bil težak ne v prvo ne v drugo.
Te čaka še nekaj težkih šefov ;)
Dexterity samurai build + Bloodhound Fang.
Ja, to pa ziher..bo še zanimivo:).
I’m out.
:3
oo7 ::
Pa igraš čisto na slepo ali tudi kaj pogledaš na google ?
Jaz priznam,da sem včasih kaj pogledal drugače bi zgrešil marsikatero stvar. Pač to ni taka igra kot druge kjer imaš na mapi križec kam moraš iti :)
Ta slika lepo pokaže kako bi zgledal Elden ring če bi ga naredil Ubisoft
Jaz priznam,da sem včasih kaj pogledal drugače bi zgrešil marsikatero stvar. Pač to ni taka igra kot druge kjer imaš na mapi križec kam moraš iti :)
Ta slika lepo pokaže kako bi zgledal Elden ring če bi ga naredil Ubisoft
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Heh, ja to bilo too easy:D
Ne, si pomagam z googlom. Drugace je jeba. En tak primer, morda mal drugacen..sem prisel tja do Radahn festivala, pa sem govoril s tistim napovedovalcem, se pa nisem odlocil za fight. Sem mislil, da se bom se mal nabuildal prej. Ampak zaradi tega Ranni questa nism mogel zacet, ker carovnice ni bilo v stolpu.
Ce se ne motim ti pomaga pri Radahn fightu in zato ni avaiable.
Jaz sem mislil da je bug. Ranni quest je pa zelo pomemben, pa tud najvecji.
Ko sem premagal Radahna je pa bila Ranni v stolpu.
Pa tudi za lokacije kam it, preverim na google ker drugace lahk dve leti igram tole skupaj:D
Ne, si pomagam z googlom. Drugace je jeba. En tak primer, morda mal drugacen..sem prisel tja do Radahn festivala, pa sem govoril s tistim napovedovalcem, se pa nisem odlocil za fight. Sem mislil, da se bom se mal nabuildal prej. Ampak zaradi tega Ranni questa nism mogel zacet, ker carovnice ni bilo v stolpu.
Pa tudi za lokacije kam it, preverim na google ker drugace lahk dve leti igram tole skupaj:D
I’m out.
jijetelu ::
PacificBlue je izjavil:
Heh, ja to bilo too easy:D
tehnično gledano se Ranni quest začne preden se začne radhan festival in preden premagaš Radhana :D
tehnično gledano se Ranni quest začne preden se začne radhan festival in preden premagaš Radhana :D
Najbrz tud to krivo, da sem skakal iz regije v regijo.
Pa recimo sem odprl tisto trap skrinjo v tower of return pa sem znajdel v lyndelllu na divine bridgu. Tam pa tisto dvigalo ne gre gor, ker ga moras od spodaj sprozit, pa tudi tist teleport ne deluje dokler se dvigalo ne sprozi.
I’m out.
PacificBlue je izjavil:
Najbrz tud to krivo, da sem skakal iz regije v regijo.
Pa recimo sem odprl tisto trap skrinjo v tower of return pa sem znajdel v lyndelllu na divine bridgu. Tam pa tisto dvigalo ne gre gor, ker ga moras od spodaj sprozit, pa tudi tist teleport ne deluje dokler se dvigalo ne sprozi.
tist trap ne sproži Radhan festivala, se pa, ko prideš na Altus Plato, kar je tudi povsem mogoče, da greš tja preden najdeš Ranni v stolpu (še posebej če ne govoriš ali bereš kaj ti pove Rogier :D)
ja bi rekel da je to možno.
Ja so pa res zoprni:).
Včeraj sem jih srečal prvic pod Raya Lucaria Academy v tisti jami. Bila sta pa dva. Mi je pa ratalo, seveda s pomocjo spirit ashes:)
Mene so najbolj jebale one mačke bossi v rovih, sploh tam ko sta dve Ostali bossi so lepo cepali.
Ja tiste mačke so res tečne sploh na začetku.
Pa teli kristalkoti so tudi zajebani
Ne vem kolikokrat ga moraš zadet, da se mu začne poznati škoda sploh pa, ko te napadajo trije. Še dobro, da obstajajo spirit ashes :)
Včeraj sem jih srečal prvic pod Raya Lucaria Academy v tisti jami. Bila sta pa dva. Mi je pa ratalo, seveda s pomocjo spirit ashes:)
I’m out.
PacificBlue je izjavil:
ja bi rekel da je to možno.
Mene so najbolj jebale one mačke bossi v rovih, sploh tam ko sta dve Ostali bossi so lepo cepali.
Ja tiste mačke so res tečne sploh na začetku.
Pa teli kristalkoti so tudi zajebani
Ne vem kolikokrat ga moraš zadet, da se mu začne poznati škoda sploh pa, ko te napadajo trije. Še dobro, da obstajajo spirit ashes :)
Jih boš srečal še kar nekajkrat tudi po tri skupaj :)
Gregex ::
Shadow of the erdtree se bo nadaljeval po glavni igri in boš rabil save game ali bo ločeno in boš začel lahko z level 1?
Shadow of the erdtree se bo nadaljeval po glavni igri in boš rabil save game ali bo ločeno in boš začel lahko z level 1?
bolj zgleda da bo posebna regija, na voljo med samim igranjem, kar pomeni da boš rabil narediti določene stvari v sami igri, da prides do DLC točke. Zdej da se tudi z level 1, sam nekak manj kot level 50-60, morš bit ze kr mojster.
Verjetno ne bo imelo veze kateri level si samo moral boš premagati Mogh Lorda of the blood.
Ker portal kjer boš potoval med Lands Between in DLC Shadow of erdtree bo tam kjer se boriš proti Moghu.
Tukaj bo ta portal
In, ko boš enkrat šel čez ta portal potem boš lahko potoval sem ter tja kolikor boš hotel.
Ker portal kjer boš potoval med Lands Between in DLC Shadow of erdtree bo tam kjer se boriš proti Moghu.
Tukaj bo ta portal
In, ko boš enkrat šel čez ta portal potem boš lahko potoval sem ter tja kolikor boš hotel.
ESRB rating za Shadow of erdtree
Malo celo opišejo nekega šefa...
This is an action role-playing game in which players assume the role of a character trying to retrieve a magical ring and become the Elden Lord. From a third-person perspective, players explore environments, collect items, and battle various enemies (e.g., knights, fantastical creatures) in melee combat. Players use swords, spears, axes, arrows, and magic to enemies; combat is highlighted by cries of pain, splatters of blood, and impact sounds. The game includes depictions of gore: collectible items that include severed fingers and tongues; a boss character cutting off its arm; severed arms hanging from a ceiling. During the course of the game, a humanoid monster is depicted partially nude, with scales/scars covering its breast and pelvic regions. The word "sh*t" appears in the dialogue.
Malo celo opišejo nekega šefa...
This is an action role-playing game in which players assume the role of a character trying to retrieve a magical ring and become the Elden Lord. From a third-person perspective, players explore environments, collect items, and battle various enemies (e.g., knights, fantastical creatures) in melee combat. Players use swords, spears, axes, arrows, and magic to enemies; combat is highlighted by cries of pain, splatters of blood, and impact sounds. The game includes depictions of gore: collectible items that include severed fingers and tongues; a boss character cutting off its arm; severed arms hanging from a ceiling. During the course of the game, a humanoid monster is depicted partially nude, with scales/scars covering its breast and pelvic regions. The word "sh*t" appears in the dialogue.
Shadow Of The Erdtree Already Sounds Like It'll Have The Best FromSoftware Level Design So Far
https://exputer.com/exputer/shadow-of-t...
Miyazaki has mentioned the level design for Elden Ring's DLC will be a bit different.
https://exputer.com/exputer/shadow-of-t...
Miyazaki has mentioned the level design for Elden Ring's DLC will be a bit different.
Hidetaka Miyazaki pravi, da George RR Martin ni pisal zgodbe za Shadow of Erdtree ampak se bo vseeno čustila njegova prisotnost.
Shadow of the Erdtree bo edini DLC za igro Elden Ring.
Miyazaki - Elden Ring emphasizes the exploration and adventure of the big world. In order to provide such an experience, a vast and huge scene is inevitably needed. Therefore, instead of splitting it into several parts, it is better to simply make one big. If they were sold separately, the freedom of exploration and sense of adventure would be reduced.
Miyazaki - Elden Ring emphasizes the exploration and adventure of the big world. In order to provide such an experience, a vast and huge scene is inevitably needed. Therefore, instead of splitting it into several parts, it is better to simply make one big. If they were sold separately, the freedom of exploration and sense of adventure would be reduced.
Za Shadow of Erdtree naj bi bila priporočen level okoli 150 če se ne motim.
Jaz imam level preko 300 ampak na srečo se bo težavnost stopnjevala kot pri Sekiru. Edino problem bi znal biti če se mi zatakne pri kakšnem šefu pa bom moral čakati na pomoč igralca kateri bo imel podoben level ?
Že, ko sem hotel igrati PvP v areni skoraj, da nisem našel soigralca
No ja od začetka ne grem, ker, do tega levela sem prišel s tem, ko sem Elden ring preigral dvakrat.
No saj imam namen večino šefov premagati sam ampak včasih enostavno ne gre.
Jaz imam level preko 300 ampak na srečo se bo težavnost stopnjevala kot pri Sekiru. Edino problem bi znal biti če se mi zatakne pri kakšnem šefu pa bom moral čakati na pomoč igralca kateri bo imel podoben level ?
No ja od začetka ne grem, ker, do tega levela sem prišel s tem, ko sem Elden ring preigral dvakrat.
Hja, govori se, da ni glih priporočljivo igrat DLC na NG+, ker so sovragi temu primerno močnejši, DMG ti pa zaradi levelov od 150-300 ne zraste prav dosti, če si vsaj kolikor toliko smiselno nadgrajeval prej.
Hja, govori se, da ni glih priporočljivo igrat DLC na NG+, ker so sovragi temu primerno močnejši, DMG ti pa zaradi levelov od 150-300 ne zraste prav dosti, če si vsaj kolikor toliko smiselno nadgrajeval prej.
Ja vem ampak je kar je.
Ne grem še enkrat od začetka, do izida DLCja je samo 17 dni.
Pa tudi imam skoraj vso opremo in orožja tako, da je kar je :)
Pa saj to je From Software mora biti težko.
Kateri level si pa ti ?
Jaz bom pocasi koncal:) Ostala so mi se trije bossi.. Malenia, Radagon in Elden Beast.
Trenutno sem level 165.
Do sem sem pretaknil vsak koticek, odkril vse jame, katakombe, premagal vse bosse, od night rite pticev do night cavalyr,gargoylov in zmajev.. vse invaderje, nardil vse queste. Imam kar nekaj rare itemov. Zastrikal sem edino pri Varre, mi ni uspelo dobit njegove maske. Prej sem pokoncal Mohga pa se Varre potem ne spwawna v blood lake:( Se je samo enkrat v tisti jami.
Vsaj zame bo izzid dlc prisel ob pravem času^^
Trenutno sem level 165.
Do sem sem pretaknil vsak koticek, odkril vse jame, katakombe, premagal vse bosse, od night rite pticev do night cavalyr,gargoylov in zmajev.. vse invaderje, nardil vse queste. Imam kar nekaj rare itemov. Zastrikal sem edino pri Varre, mi ni uspelo dobit njegove maske. Prej sem pokoncal Mohga pa se Varre potem ne spwawna v blood lake:( Se je samo enkrat v tisti jami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Ja vem ampak je kar je.
Ne grem še enkrat od začetka, do izida DLCja je samo 17 dni.
Pa tudi imam skoraj vso opremo in orožja tako, da je kar je :)
Pa saj to je From Software mora biti težko.
Kateri level si pa ti ?
Jst mam 10 profilov (k sem jih že par zbrisal) leveli od 250 pa do 30, različne stvari upgradane, tko da lohk zbiram. Sem kak teden nazaj začel nov playthru, magma blades si čist sick orožje, verjetno bom s tem začel DLC. Sicer pa kaj pa rabiš vse stvari pa vsa orožja (za katera sem siguren da jih nimaš), itak bomo DLC igral z novimi orožji. Drugače pa ti nekdo dropa za 150 levelov run, orožje in talismane k jih hočeš, pa si ready za DLC v manj kot uri.
PacificBlue je izjavil:
Jaz bom pocasi koncal:) Ostala so mi se trije bossi.. Malenia, Radagon in Elden Beast.
Trenutno sem level 165.
Malenia, Radagon in Elden Beast si se z njimi že boril pa ti ni še uspelo ali še nisi prišel, do njih ?
Sem vceraj sel skozi vse tri:) Dejansko sem Radagona premagal, pri Elden Beast mi je pa zmanjkalo healtha oz flask.
Malenia sem pa dvakrat poskusil, pa rabim malo lazji build, ker je zelo hitra.
Jst mam 10 profilov (k sem jih že par zbrisal) leveli od 250 pa do 30, različne stvari upgradane, tko da lohk zbiram. Sem kak teden nazaj začel nov playthru, magma blades si čist sick orožje, verjetno bom s tem začel DLC. Sicer pa kaj pa rabiš vse stvari pa vsa orožja (za katera sem siguren da jih nimaš), itak bomo DLC igral z novimi orožji. Drugače pa ti nekdo dropa za 150 levelov run, orožje in talismane k jih hočeš, pa si ready za DLC v manj kot uri.
Magma blades vem, da jih imam amoak nisem nikoli uorabljal. Bom sprobal.
Drugače pa veliko uporabljam Reduvijo, Blasphemous Blade, Black Knife in Rivers Of Blood.
DLC se bo igralo verjetno z novimi orožji v kombinaciji s starimi.
A ce imas dvojni seal v armamentu, je buff potem od obeh?
Recimo uporabljam gravel stone seal+ frenyz flame seal
Dex/faith build
Dex/faith build
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue je izjavil:
Sem vceraj sel skozi vse tri:) Dejansko sem Radagona premagal, pri Elden Beast mi je pa zmanjkalo healtha oz flask.
Radagona sem tudi jaz Elden Beasta mi pa ni uspelo brez pomoči priznam :)
Melanijo mi je pa tudi uspelo v kar nekaj poiskusih.
PacificBlue je izjavil:
Dex/faith build
Zdaj nekaj časa nisem igral tako, da se ne spomnim ti bo sigurno znal odgovoriti jijetelu.
Bom spet pognal igro kakšen teden pred izidom DLCja, da pridem nazaj v formo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
PacificBlue je izjavil:
Dex/faith build
ce hočeš met buff od obeh, potem mores met seal v vsaki roki, sicer se nisem slišal da bi se to prakticiralo s seali, se pa to redno prakticira z čarovniškimi palicami. Npr. si mel v levi roki staff of loss k ma boost za night sorc., night comet pa dejansko castal z Lusat palico, k ma boljsi scaling.
Aha, štekam. Dejansko naj bi bil passive buff, ce imas en seal v eni, drugega pa v drugi roki. Če imas dva frenzy flame seala se buff sesteva in je 40% vecji damage ko uporabljas incatations, namesto 20% pri samo enem sealu.
Prvih 30min gameplaya prihajajocega dlcja.
Sam se nism gledal, ker si nocem spoilat same izkusnje, ko bom igral^^
PacificBlue je izjavil:
Aha, štekam. Dejansko naj bi bil passive buff, ce imas en seal v eni, drugega pa v drugi roki. Če imas dva frenzy flame seala se buff sesteva in je 40% vecji damage ko uporabljas incatations, namesto 20% pri samo enem sealu.
Tako nekak ja, menda da se ti buffi sestevajo, ce mas dva seala ja
The Elden Ring DLC is way bigger than we thought with over 10 bosses and "around 100" new weapons coming in Shadow of the Erdtree
https://www.gamesradar.com/games/rpg/th...
https://www.gamesradar.com/games/rpg/th...
The Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree is the best thing it could possibly be: more Elden Ring, but way harder
https://www.gamesradar.com/games/rpg/el...
Kot kaže bomo dobili dober DLC :)
https://www.gamesradar.com/games/rpg/el...
Kot kaže bomo dobili dober DLC :)
Že imam naložene nove gonilnike :)
Sem pripravljen na DLC katerega sem pa kupil takoj ob najavi nisem čakal niti 1 minute pač to je From software tukaj ne moreš zgrešit :)
Sem pripravljen na DLC katerega sem pa kupil takoj ob najavi nisem čakal niti 1 minute pač to je From software tukaj ne moreš zgrešit :)
Mato989 ::
Škoda da sem ostal nekje na lvl 60 al 65, komaj v drugi zoni lol
Guess ill need to pick it up again... samo kaj ko me malo moti to clueless tekanje okrog haha
Guess ill need to pick it up again... samo kaj ko me malo moti to clueless tekanje okrog haha
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Magic1 ::
Sej imaš walkthrough, če te moti brezglavo tekanje. Imaš 5 minutne, 30min in 50h, poljubno podrobno in temu primerno spoilano.
Magic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 190816 (24) | oo7 |
» | Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10258 (260) | oo7 |
» | Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7183 (387) | oo7 |
» | God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 35936 (2201) | oo7 |
» | Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12779 (1581) | yayo |