Forum » Mobilne tehnologije » NLB Pay in Xiaomi
NLB Pay in Xiaomi
mat11 ::
Komu dela oziroma ne dela to? Na LGju V30 mi je delalo brez problema razen v Lidlu(?). Sedaj na MI9 pa ne. Komu kaj jasno?
mat
XLapsus ::
Imel enak problem na Mi9, ko sem v nastavitvah nastavil na HCE denarnico je začelo delovati (settings > more > secure element position and select HCE Wallet).
Imel enak problem na Mi9, ko sem v nastavitvah nastavil na HCE denarnico je začelo delovati (settings > more > secure element position and select HCE Wallet).
Uporabljaš NLB pay? HCE sem imel naštimano, sem pa ravnokar opazil da program ni imel dovoljenja za uporabo NFC. Tale MIUI mi čisto nič ne diši.
Ali imaš IMEI številko pravilno?
Kaj misliš z tem , če jo imam pravilno?
mat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat11 ()
Uporabljam Google Pay. Sem pa testiral še z Abadenarnico, pa tudi ni delovalo, dokler nisem prestavil na HCE.
Bomo videli, če bo sedaj delalo, ko sem NLB pay dovolil uporabljati NFC. ??????? Čisto vsako stvar moraš posebi dovolit. Je.... MIUI. Pa se ga spomnim pred kar nekaj leti mi je bil precej dober, sedaj pa nisem ravno navdušen.
mat
hodor ::
Ali imaš IMEI številko pravilno?
Kaj misliš z tem , če jo imam pravilno?
Nekateri kitajski telefoni nimajo pravilne IMEI številke (npr. prekratka). To lahko povzroči težave pri dodajanju kartic.
Vsako stvar lahko narediš še boljše!
weasel ::
Verjetno druga verzija androida. Na android Pie je pač tako narejeno, da te za vsako dovoljenje vpraša.
weasel ::
Trenutno imam na svojem telefonu (ni Xiaomi) Oreo, pa me tudi sprasuje za vsako dovoljenje posebej. Zanimivo, da te na LG-ju ni, saj ni tako star telefon.
Mogoče, ker sem Oreo kasneje dobil, tako da so lahko nastavitve ostale od prej. Ni mi še uspelo probati če mi sedaj dela.
mat
borisk ::
A ni boljše da aplikacija (nim veze katera) nima dovoljenj, pa potem samo whitelistaš kaj dejansko dovoliš kot pa da aplikacije harajo po telefonu?
Še vedno ne dela. :(
No ugotovil, da bo mogoče delalo. Vedno sem prislonil zadnje ddel sredine telefona. Sedaj se malo igral z NFC kartico. MI9 ima očitno anteno čisto na vrhu ob zgornjem delu kamere. ??? Ni čudno da mi ni delalo. Bom še enkrat sprobal....
No ugotovil, da bo mogoče delalo. Vedno sem prislonil zadnje ddel sredine telefona. Sedaj se malo igral z NFC kartico. MI9 ima očitno anteno čisto na vrhu ob zgornjem delu kamere. ??? Ni čudno da mi ni delalo. Bom še enkrat sprobal....
mat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat11 ()
Tudi LG ga je imel, pa je tam lepo delalo. Bi se pa res moral pozanimati kje je NFC antena.
mat
Da, zaključim zgodbo. Sedaj ko vem kje je NFC antena, plačila delujejo bp. Res bi lahko bila kakšna slika v navodilih, škatli kje je NFC antena.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 376 377 378 379 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3432153 (14825) | WizzardOfOZ |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46657 (19229) | Excavator |
» | Nemčija želi Apple prisiliti v odprtje dostopa do NFCOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6678 (4574) | MasterBlaster |
» | Hrvaška dobila Google Pay (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19290 (14605) | Jerry000 |