Forum » Mobilne tehnologije » redmi note 4x menjava ekrana
redmi note 4x menjava ekrana
renofkinja ::
Pozdravljeni,
sem se danes lotil menjave lcd-ja z framom vred in ko sem starega raztavil in prvo testno priklopil novi ekran in prizgal se mi prizge samo backled in tema na ekranu niti MI logota ne pokaze. preveril parkrat ce je vse priklopljeno kar bi moralo biti za test(delal op youtubu) in bi moralo stimat. nato enako probam se enkrat tastar ekran in isto. telefon je prej delal normalo le razpokan ekran je bil.
je kdo menjal na omenjenemu telefonu ali imel podobne izkusnje na xiaomi redmi note seriji?
sem se danes lotil menjave lcd-ja z framom vred in ko sem starega raztavil in prvo testno priklopil novi ekran in prizgal se mi prizge samo backled in tema na ekranu niti MI logota ne pokaze. preveril parkrat ce je vse priklopljeno kar bi moralo biti za test(delal op youtubu) in bi moralo stimat. nato enako probam se enkrat tastar ekran in isto. telefon je prej delal normalo le razpokan ekran je bil.
je kdo menjal na omenjenemu telefonu ali imel podobne izkusnje na xiaomi redmi note seriji?
Dimnik ::
Sem jih menjal ene par na redmi note3, ampak brez komplikacij. Probaj ga pustit nekaj časa na polnilcu....
renofkinja ::
Preden sem ga razstavil da :) v nedeljo ko se vrnem bom se probal zvocnik ptijljucit in mimikerat kot da je vse normalno in pridit do zvoka da vidim ce android spodaj laufa normalno. Cene nevem sla plata. Morda prevec s fenom segrel...bi blo fajn met se en isti fon zravn za raustavit bi se prec ugotovil :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: renofkinja ()
DeeCoy ::
Kaj pa zdaj, dela na starem ekranu? Al si ga usul, ko si menjaval?
S fenom ne boš plate kar tako zagrel na temperaturo, da bi jo lahko poškodoval. Bolj je verjetno, da si poškodoval nov ekran pri menjavi. Takoj naslednja možnost pa je, da si fizično poškodoval ploščo.. Probaj z drugim ekranom najprej.
S fenom ne boš plate kar tako zagrel na temperaturo, da bi jo lahko poškodoval. Bolj je verjetno, da si poškodoval nov ekran pri menjavi. Takoj naslednja možnost pa je, da si fizično poškodoval ploščo.. Probaj z drugim ekranom najprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 376 377 378 379 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3432156 (14828) | WizzardOfOZ |
» | Kako dolgo imate telefon, preden ga zamenjate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10857 (7726) | KTr1sk |
» | Lcd zaslon 30eur - je to mogoce?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4212 (3103) | GupeM |
» | POMOČ!Telefon mi je pred 1 uro padev v vodoOddelek: Mobilne tehnologije | 1656 (1002) | Invictus |
» | Samsung galaxy note - počeno stekloOddelek: Mobilne tehnologije | 3986 (3673) | business18 |