» »

Kako surfati, ircati, brati maile preko tv-out na TVju? Enostavno! :)

Kako surfati, ircati, brati maile preko tv-out na TVju? Enostavno! :)

V-i-p ::

No ja, mogoče komu celo prav pride ta brezvezna fora :) Ker dostikrat vidim, da kdo reče, da surfati pa ne bo šlo na tvju preko tvouta, je tukaj ena smešna rešitev, ki pa celo deluje. Ko sem jaz rekel da bom kdaj pod rjuhe vzel brezžično tipkovnico in mišaka ter surfal in ircal, ko bo pri hiši kartulja s tvoutom, so se mi še mačke smejale ;) Toda gre. Surfam in ircam ter ostalo na navadnem tvju 55" ekran, nix posebnega. Kako? Tako!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

mihhec ::

Ja in ka bi rad zdj povedu sej ce mas grafo z tv-out je to cist mozn ceprav jest se nism probu a rabis kak program za to

V-i-p ::

Ne štekaš. Lej, tvout je super za filme in pogojno za špile, rajt? No, ni pa, da boš surfal, bral maile, ircal in ostalo, ker je slika preprosto preveč meglena da bi kaj videl. V winsih pa je vgrajena "lupa" in si nastaviš, polovico zaslona normalno, polovico pa pod lupo. Potem pa se na lupi kaže tisti del zaslona kjer pišeš ali premikaš miško. In ker je lupa, je povečava in vidi se čisto normalno, bp za delat... Kapiš? :D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

dela ::

a špile pa pol na blizu špilaš?
ker 50 hz je za oke zelo slabo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ddos

Oddelek: Omrežja in internet
252776 (2214) qlman
»

Veliki Brat na internetu: tudi v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8812417 (12417) GBX
»

TV-out in ugašanje monitorja....

Oddelek: Pomoč in nasveti
5958 (911) simoni
»

KAj je proxy

Oddelek: Omrežja in internet
54707 (4525) Uporabnik
»

TV-out istocasno