Forum » Zvok in slika » Kako najlažje pretvoriti film v SVCD format?
Kako najlažje pretvoriti film v SVCD format?
Nocko ::
Ciao!
Rad bi vas povprašal kakšen način uporabljate, da navaden DIVX pretvorite v SVCD in da ga lahko gledate potem na DVD-ju?
Veliko sem bral o teh zadevah, pa ne vem za kaj bi se odločo, vse kar vem je to, da je potrebno film in tudi ustrezne podnapise razdeliti tako da gresta na 2 cd's.
Poskusil sem ze z NEROM 6 pa mi je naredo file 1,2GB velik in ga ne morem posneti.
Prosil bi tudi če bi mi lahko zaupali programe in postopek za to.
Hvala že v naprej!
Lp!
@ Nocko
Rad bi vas povprašal kakšen način uporabljate, da navaden DIVX pretvorite v SVCD in da ga lahko gledate potem na DVD-ju?
Veliko sem bral o teh zadevah, pa ne vem za kaj bi se odločo, vse kar vem je to, da je potrebno film in tudi ustrezne podnapise razdeliti tako da gresta na 2 cd's.
Poskusil sem ze z NEROM 6 pa mi je naredo file 1,2GB velik in ga ne morem posneti.
Prosil bi tudi če bi mi lahko zaupali programe in postopek za to.
Hvala že v naprej!
Lp!
@ Nocko
jabe ::
dvd2svcd.
če pa rabiš kako pomoč pa najbolje da greš na vcdhelp.com, pa boš našel vse odgovore.
če pa rabiš kako pomoč pa najbolje da greš na vcdhelp.com, pa boš našel vse odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28401 (7837) | LexLuthor |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4554 (3190) | jabe |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2551 (2134) | Sandi79 |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2012 (1773) | metro |