Forum » Pomoč in nasveti » It grosisti pri nas tujina ? Pomoč
It grosisti pri nas tujina ? Pomoč
Škrti Palček ::
Najprej naj se zahvalim za včeraj posredovane maile izdelovalcev spletnih strani.
Če kdo pozna še koga mi lahko še vedno na zs odda njegov mail.
Danes me pa zanima še ena stvar.
Kar nekaj časa sem preživel na spletu in iskal slovenske grosiste.
Pot me je pripeljala do elkotex pri katerih sem tudi odprl račun vendar so mi dejali, da kot začetnik na njihovi strani začnem z osnovnim popustom, ki pa ni biv ob prodaji zelo nekonkurenčen.
Kar razumem in to sprejmem.
Pri Ingram micru mi po 4x mailih niso niti odpisali.
Hotel sem se registrirati na njihovi nemški strani vendar bi moral upisati nemški vat. Number.
Je pri nas še kdo, ki se ukvarja z tem. ?
Račun imam pri caseking.biz vendar bi prišla poštnina zelo drago ker so iz Berlina.
Hvala za vaše nasvete.
Če kdo pozna še koga mi lahko še vedno na zs odda njegov mail.
Danes me pa zanima še ena stvar.
Kar nekaj časa sem preživel na spletu in iskal slovenske grosiste.
Pot me je pripeljala do elkotex pri katerih sem tudi odprl račun vendar so mi dejali, da kot začetnik na njihovi strani začnem z osnovnim popustom, ki pa ni biv ob prodaji zelo nekonkurenčen.
Kar razumem in to sprejmem.
Pri Ingram micru mi po 4x mailih niso niti odpisali.
Hotel sem se registrirati na njihovi nemški strani vendar bi moral upisati nemški vat. Number.
Je pri nas še kdo, ki se ukvarja z tem. ?
Račun imam pri caseking.biz vendar bi prišla poštnina zelo drago ker so iz Berlina.
Hvala za vaše nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 491620 (5618) | fireX88 |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189624 (4818) | Ebu Bekr |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188643 (13358) | tikitoki |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285287 (120073) | darkolord |
» | Future-x.de spletna trgovinaOddelek: Kaj kupiti | 1513 (1013) | shadeX |