Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pametno stanovanje
Pametno stanovanje
Zako ::
kaj pa kamere od Ubiquiti - https://www.home-assistant.io/integrati...
to bi jaz nabavil, saj imam ze vso mrezno opremo od Ubiquiti.
Server imam, kjer postavim samo se ene VM v Hyper-V.
to bi jaz nabavil, saj imam ze vso mrezno opremo od Ubiquiti.
Server imam, kjer postavim samo se ene VM v Hyper-V.
Zako je zakon!!!
Alfa Dog ::
aja, pozabil sem dodat da imam še Synology 216j, ki je itak prešvoh za HA peljat, namenjen bo samo za video.
Kamere bodo Reolink, zaradi dobre integracije v HA
Hvla za tale hint za Beelink, bom še to počekiral.
Tega Lenovo Thinkcentre M720q Tiny i3-8100T 8GB 256GB se sicer da dobit iz Nemčije (refurbished) za 140€, tako da je kar budget zadeva
Kamere bodo Reolink, zaradi dobre integracije v HA
Hvla za tale hint za Beelink, bom še to počekiral.
Tega Lenovo Thinkcentre M720q Tiny i3-8100T 8GB 256GB se sicer da dobit iz Nemčije (refurbished) za 140€, tako da je kar budget zadeva
SasoS ::
-11kW EV polnilnico (tip še neznan)
-Shelly 3EM pro za merjenje porabe
Meni so Teltonika polnilnico povezali direkt na Shelly-ja (kupil sam), s tem je odpadel dodaten element (ki ga sicer montirajo za merjenje tokov). Oboje integrirano v HA (polnilnica preko OCPP), tako da imam vse na telefonu v HA appu...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Sonoff stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5741 (1144) | matnv |
| » | wifi termostat z regulatorji radiatorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33373 (6555) | shadowfax |
| » | Raspberry Pi + Home Assistant (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 59627 (26465) | fulgur |
| » | Home Assistant vs. KNXOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4803 (3627) | Invictus |
| » | Prenova stanovanja in home automationOddelek: Loža | 6486 (5105) | s1m0n |