Forum » Na cesti » Hyundai accent centralno zaklepanje
Hyundai accent centralno zaklepanje
šraufciger ::
Serus, zanima me ali ima kdo izkušnje pri menjavi motorčka za centralno zaklepanje na sopotniških vratih na Hyundai accentu l.2001.
Motorček je na nosilcu, le ta pa je z vsaj 2 vijakoma pritrjen na vrata, 1. se takoj najde drugega pa ne najdem, oziroma me zanima če so to 3 vijaki od strani.
[
Motorček je na nosilcu, le ta pa je z vsaj 2 vijakoma pritrjen na vrata, 1. se takoj najde drugega pa ne najdem, oziroma me zanima če so to 3 vijaki od strani.
[
- spremenilo: šraufciger ()
errhec ::
Izgleda da bo kar prava pozicija vijaka. Drugače pa uporabi kakšno ogledalo da vidiš kaj je noter, ali pa kakšno web kamero.
dd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RYZEN - OC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 63860 (13130) | strumf666 |
» | Najcenejša avtomobilska znamka za vzdrževanje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18478 (15060) | starfotr |
» | Pc modding tema (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23423 (4613) | FireSnake |
» | Huawei zaradi ameriške blokade zmanjšuje proizvodnjo pametnih telefonovOddelek: Novice / Android | 26535 (19650) | Mr.B |
» | Vknlop neznane funkcije - Libre OfficeOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (520) | killa bee |