Forum » Omrežja in internet » Struževo pri Kranju, ADSL, kableski internet, da ali ne?
Struževo pri Kranju, ADSL, kableski internet, da ali ne?
jerry2000 ::
Zanima me, ali je kdo od tam, morda ve, ali se da v Struževem pri Kranju dobiti ADSL ali pa kabelski Interrnet (verjetno Kranjski kabel)?
Pozdrav
Jerry
Pozdrav
Jerry
Cokolesnik ::
Pokliči oba (SiOL in Kranjski kabel), boš izvedel iz prve roke.
Seveda pa je zaželeno, da uporabniki napišete izkušnje tako s prvim, kot drugim dostopom na omenjenem področju.
Seveda pa je zaželeno, da uporabniki napišete izkušnje tako s prvim, kot drugim dostopom na omenjenem področju.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
SubOrbit ::
tudi mene zanima kaksno je kaj stanje s tele-tv kablom zadnje case
kot vidim se je odzivni cas mocno popravil...
ker pred 1 letom je bila kriza (sem preslatal na ADSL, ki so mi ga zastonj montirali).
kot vidim se je odzivni cas mocno popravil...
ker pred 1 letom je bila kriza (sem preslatal na ADSL, ki so mi ga zastonj montirali).
Ahiles ::
Ce mas teletv jih poklic pa vpras ce majo postaven tm za kabelski net vendar ti priporocam ce mas ze isdn da si ubod adsl ker je 10000x bolje 2-3 leta sem zivce zgublu z telecrapTv nakar je siol castu adsl(zaradi pritozbe ki sem jo dal cez teletv).
Ps. Za teletv bos tud po par mescov caku k so pocasni. Zdej upej le da je vasa isnd centrala upgrejdana pa da priklaplajo adsl.
Za adsl poklic telekom pol jim sam cifro poves pa preverjo ce lohka adsl dobis.
teletv ma ene 786/1024kbps cap ter ene 128kbps ul za 8k mrbit so kej spreminjal v tem letu sam dvomim za ta isti kes pri adslju dobis 2mb/386 ce si dijak, student sam naslov se more ujemat na potrdilu pa priimk.
Ps. Za teletv bos tud po par mescov caku k so pocasni. Zdej upej le da je vasa isnd centrala upgrejdana pa da priklaplajo adsl.
Za adsl poklic telekom pol jim sam cifro poves pa preverjo ce lohka adsl dobis.
teletv ma ene 786/1024kbps cap ter ene 128kbps ul za 8k mrbit so kej spreminjal v tem letu sam dvomim za ta isti kes pri adslju dobis 2mb/386 ce si dijak, student sam naslov se more ujemat na potrdilu pa priimk.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ahiles ()
HerrBaron ::
Jaz sem se maja odlocal med TELE-TV kablom in Siol ADSL. So na kabelski rekli da ne priklapljajo nic do zacetka junija, ker se niso bili zadovoljni s hitrostmi ki so jih dosegli, zdaj pa menjajo providerja, pa se se dogovarjajo.
Ok, pocakam do junija in poklicem spet. "Ja, bo konec meseca" pravijo
Julija spet na vezi. "Do septembra ne bo nic."
Sem obupal nad njimi pa si omislil ADSL
Ni mi zal
Ok, pocakam do junija in poklicem spet. "Ja, bo konec meseca" pravijo
Julija spet na vezi. "Do septembra ne bo nic."
Sem obupal nad njimi pa si omislil ADSL
Ni mi zal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HerrBaron ()
slawc ::
eh tega providerja izbirajo ze en let, drugace je pa 70KB/s DL in 5KB/s UL, raje izberi ADSL.
LP,
Slawc
MOJNET.net ::
Kaj izbirajo, celo sami so se ponujal, sam kaj ko je bila teletna preveč požrešna pa so vsi spokal. Grem stavt, da bo prej volja tukaj postavla antene, koker pa bodo oni kaj uredili. Še enega drata neznajo porihtat za internet - ni šala!
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26252 (15963) | Jakka |
» | iz tele-tv kabla na adslOddelek: Omrežja in internet | 1697 (1196) | SLOWWWeb.net |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9834 (6893) | AlienRex |
» | TELE-TV kabelski uporabniki pozor!Oddelek: Omrežja in internet | 3365 (2635) | SubOrbit |
» | ADSL vs kabelOddelek: Omrežja in internet | 2801 (2020) | Jinxy |