» »

Koncno je prišel moj čas.Oča bodo kupili ADSL

Koncno je prišel moj čas.Oča bodo kupili ADSL

Ashrack ::

Zanimam se za nakup ADSLa Trenutno posedujem analogno linijo in na zalost moram za ADSL nabavit se ISDN(prokleti telički) Vzel bi pa najcenejsi ISDN paket ki pa mora imeti brezzicno slusalko. Tko d me zanima kaj naj vzamem da bi najceneje skozi prisel.
....

Gandalfar ::

www.telekom.si

pa si pogledas. Telekom ma stalno neke akcije. Najlazje ti bo ce bos sel v mobitel center, si tam nabral letakov ter povprasal in ti bodo usluzbenci tam pokazali modele, ki jih oni nudijo.

Potem gres samo se enkrat z ocetom tja, podpises vse pogodbe in vse se samo zgodi v roku enega mesca :)

Cokolesnik ::

Za začetek si oglej cenike ISDN paketov na http://www.telekom.si, kjer imaš tudi navedeno, kaj je v posameznem paketu. Upam, da si proučil tudi možnost posedovanja kabelskega interneta na tvojem področju.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Ashrack ::

NA zalost je v mojem kraju Kamnik kabel še zelo v ku*rcu.
....

ferdo ::

ja stari kabli so res velik problem telekoma.
pri nas je končno prišel čas, stvari se dogajajo po zraku:D

Pozanimaj se na info@sintec.si, če bodo oz., če so tudi v Kamniku prisotni.
Ponujajo brezžični širokopasovni internet max. 2Mbps

PS: poglej moj post malo višje v forumu pod skupino INTERNET...
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Grey ::

Z brezžično slušalko te bo prišlo 70k-80k SIT. razen če niso kej spremenli. Poglej na sedanje cenike.

Blue22 ::

blagor teb klahko sploh adsl uzemš jest mam omrežje k kumej isdn podpira
telekom pa ze tri leta zapored zatrjuje da bo naslednje leto mogoče se priklopit
kurc kne vem kaj bi napisu

Senitel ::

Blue22: Eko nisi sam! Pri nas tudi sele sedaj komaj delajo na tem, da bomo lahko sploh ISDN dobil (sedaj imamo ona Telekomova wireless jajcka)...

Blue22 ::

ti si še veči revež ku jez.sosčutvujem s tabo
kurc kne vem kaj bi napisu

Senitel ::

Ironija pri vsem tem je, da je na centrali na katero smo priključeni že kakšno leto možno dobit ADSL, pa smo predaleč. Druga ironija je, da se Telekom trenutno nekaj igra z enimi parimi bagrčki po našem kraju in nas bo tam 10 končno dobilo vsaj ta gnil ISDN (in kar je pomembnejše kabel do hiše), kar niti pod razno ne predstavlja vseh interesentov za ISDN ampak Telekom v vsej svoji modrosti 5 let nazaj ni zakopal dovolj bakra v zemljo, da bi lahko ISDN ponudil vsem. Tretja ironija je, da so poleg bakrenega kabla (tam 70 linij) položili še dve cevi za optični kabel (vsaka tam 6cm premera!) in da nam od takrat obljubljajo centralo, ki jo bodo postavili "naslednje leto" in nihče točno ne ve katero leto bo to "naslednje" leto. Da pa dodam še češnjo na vrh te podrtije: SIOL je blazno trdno prepričan da je ADSL pri nas možen, če gremo na ISDN (7+km kabla - yeah good luck). ;( :\

Dusko ::

@Senitel

Mislim glede tega ,da ej siol prepričan o adslu.Jaz sem poslal tisto prošnjo na njihovi strani pa sem dobil od siola negativno mnenje.Od telekoma pa vse prospekte pa strička ,ki bo za mene skrbel.
Ko sem se enkrat oglasil na telekomu me je ta striček lepo sprejel celo s pisarne je prišel v trgovino in mi za naslednjič če še pridem naročil da naj kar do varnostnika stopim in povem koga bi rad.
In pol mi je tudi tam rekel ko sem rekel da siolovo mnenje je bilo negativno njihovo pa zgleda pozitivno pa sem ga vprašal če je ali ni možn adsl pa je pogledal v računalnik pa rekel točno vam ne moremo povedat.Velikokrat se je že zgosilo ,da je bilo zabeleženo da ADSl ne deluje. Pa je deloval.Saj če ne deluje mi odnesemo vso opremo in ne plačate nič.
TAko,da daj prošnjo za adsl potem ko boš mel isdn pa bojo prišli pa preverli pa pol tak vidijo s tistim siolovim klientom kolk je prenosa. Pol pa kar hitro uninstal siol klien pa raspppoe :)

Gandalfar ::

To drugace naredis. Obe pogodbi podpises hkrati. Naceloma se bodo verjetno potem bolj potrudili .. predvidevam.

Senitel ::

Ah ja... V bistvu smo 3 (tri) leta nazaj dobili in poslali pogodbo za ISDN skupaj s prošnjo za ADSL (da to je v bistvu takoj, ko so ADSL sploh začel ponujat), pa nismo dobili nikakršnega odgovora. :\ Tudi glede Siolovega prepričanja, da je ADSL možen, sem klical na 0808000 in povprašal kako je z ADSL-om: "Ja vse je OK", kako je pa z ISDN-jem: "Hmm? Huh? Ni možno? Ehm?" in potem sem še malo klicaril in so prišli do zaključka, da je Siol pač zabluzil.
Sicer pa še ena zanimivost: sedaj pač nekaj brkljajo po vasi ampak nihče ni še niti dobil kaj šele podpisal kakršne koli pogodbe za ISDN (ker notri pač piše, da bo zadeva končana v 10 dneh, oni pa pacajo že 4 mesece :\).
Morda bi pomagalo, če bi jim pač rekel "o nič ADSL-a? Potem pa tud ISDN-ja ne bomo" (ampak kaj, ko se je stric takrat ko so nam te preklete antene montiral uprl in je hotel obdržat kabel in skoraj ostal brez telefona ("ja saj ga nočete") :\).
Kako dobim pogodbo za ADSL? Če dam še enkrat preverit telefonsko, bom v najboljšem primeru dobil še en dopis "ja je možno če greste na ISDN" domov...

Blue22 ::

fuck them all-se opravičujem za izraz ampak kej druzga ni primernenga za to priložnost
kurc kne vem kaj bi napisu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Modri ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
12619104 (8547) Nejc Pintar
»

ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11216710 (11337) Tr0n
»

ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
13114229 (10116) Bistri007
»

ADSL za 4 tolarje! Navali narode! :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
716712 (4268) clemmy
»

ADSL brez ISDNja ???

Oddelek: Omrežja in internet
413041 (1712) shock

Več podobnih tem