Forum » Omrežja in internet » 1 e-mail račun na več računalkih (sinhronizacija)
1 e-mail račun na več računalkih (sinhronizacija)
ales400 ::
Pozdravljeni,
zanima me kako bi lahko uredil zadevo, da bi en e-email račun imeli različni uporabniki (na več računalnikih, npr: info@primer.si) s tem, da bi bilo vse sinhronizirano, tako da:
1. Vsak lahko odgovarja na e-mail (isti račun, drugi podpis)
2. Vsi lahko vidijo odgovorjene e-maile
Trenutno uporabljamo Mozilla Thunderbird. Hvala.
zanima me kako bi lahko uredil zadevo, da bi en e-email račun imeli različni uporabniki (na več računalnikih, npr: info@primer.si) s tem, da bi bilo vse sinhronizirano, tako da:
1. Vsak lahko odgovarja na e-mail (isti račun, drugi podpis)
2. Vsi lahko vidijo odgovorjene e-maile
Trenutno uporabljamo Mozilla Thunderbird. Hvala.
.::: ACER PREDATOR - i7 8750H :::.
.: 512 SSD - 16GB DDR4 - GTX 1060 6GB :.
DeeCoy ::
ales400 ::
Super, dela tako ko mora! Hvala vam! :)
.::: ACER PREDATOR - i7 8750H :::.
Ales ::
Pazi edino, da se odgovori iz vseh sw klientov shranjujejo v pravo IMAP mapo. Ali kar v inbox, če želiš s strani vseh vse videti na enem mestu kot kak threaded view.
Kar nekajkrat se mi je zgodilo, da so imeli na strani klientov to narobe nastavljeno in se posledično odgovori niso pravilno shranjevali oz. so se tudi izgubili, ko se je menjal kak klient.
Kar nekajkrat se mi je zgodilo, da so imeli na strani klientov to narobe nastavljeno in se posledično odgovori niso pravilno shranjevali oz. so se tudi izgubili, ko se je menjal kak klient.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4977 (1416) | markhenry |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19262 (15650) | MrStein |
» | Outlook 2016 - posredovana pošta v drugo mapo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (669) | rose2288 |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2537 (482) | MrStein |
» | Tunderbird 3.1 čimbolj enakovreden Outlooku, katere addone rabim ?Oddelek: Programska oprema | 1786 (1604) | l0g1t3ch |