Forum » Pomoč in nasveti » Secure Connection Failed
Secure Connection Failed
bbobst ::
Živjo. Zadnje dni dobivam v Firefoxu vedno več obvestil Secure Connection Failed pri odpiranju strani.
Ali je kakšna rešitev?
Ali je kakšna rešitev?
filip007 ::
Telekom bi rekel, resetiraj router in preglej z Malwarebytes.
Trevor Philips Industries
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
Sem odinštaliral in pobrisal vse kar je ostalo,ponovno naložil Firefox brez dodatkov in pol strani še vedno ne odpre.
Ugasnil KIS , ne dela.
Zanimivo da v IE pa vse dela.
Ugasnil KIS , ne dela.
Zanimivo da v IE pa vse dela.
V temi Kaspersky Encryption completely blocking all Mozilla webpages - Kaspersky Internet Security & Anti-Virus & Kaspersky Free for Windows - Kaspersky Lab Forum
sem našel nasvet za izklop skeniranja encrypted connections. Pa čudežno vse spet dela,kao z malo manj varnosti.
sem našel nasvet za izklop skeniranja encrypted connections. Pa čudežno vse spet dela,kao z malo manj varnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA spet odnesli skrivnostiOddelek: Novice / Varnost | 13658 (10482) | RC37 |
» | Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 36809 (28626) | zee |
» | Čedalje več uporabnikov interneta blokira oglase (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 48246 (42432) | thramos |
» | štekanje in počasno delovanje chromaOddelek: Pomoč in nasveti | 3115 (2883) | duque |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22367 (19269) | Dragi |