Forum » Zvok in slika » TV komunikatorji - pomoč
TV komunikatorji - pomoč
Egii ::
Pozdravljeni, mene zanima če je možno tv komunikator ki ga imam doma recimo pri a1 operateru, prestavit na drugo lokacijo in ga pognat recimo preko hofer wifi2go modema vezanega na mikrotik in preko kakega vlana pognat zadevo? Sedaj delam preko androin box in recimo amis mobiaTV, vendar starejši ljudje se ne znajdejo prezakomplicirano, zato me zanima če bi to bilo možno izvest.
Hvala
Hvala
Scorpy84 ::
Lahko samo rabis dobro opremo, da bi domace lokalno omrezje razsiril prek interneta, na drugo lokacijo, da lahko komunikator dostopa direktno do routerja. Uglavnem ne splaca se cenovno, pa vprasljivo je tudi delovanje, glede na hitrost mobilnega omrezja in tudi latenca bi bila previsoka, ce doma ni optike.
Naroci jim satelitsko, bo se najbolj enostavno.
Naroci jim satelitsko, bo se najbolj enostavno.
Egii ::
Internet ni prblem optika 1g tako da samo razlozi kaj pa kako. Mobilno omrezje pa 4g tudi ne vidim problema.Oprema na moji strani mikrotik CRS317-1G-16S
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Egii ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači VPN (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 25000 (10848) | Daniel |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82775 (25180) | Tilen |
» | T-2 ali A1 za internet doma?Oddelek: Omrežja in internet | 13830 (6026) | crypto0 |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37328 (17799) | modelno1 |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13801 (9469) | Master_Yoda |