Forum » Zvok in slika » Blu-ray regije
Blu-ray regije
koto ::
Pozdravljeni,
imam predvajalnik Sony bdp s790, ki mi je do včeraj in to že nekaj let normalno predvajal originalni bluray medij ki pa je regija A. Danes hočem ponovno gledati pa mi na ekranu napiše da ne gre, ker nisem v pravi regiji...Čudno, da je vsa leta normalno delovalo zdaj pa nič več. Predvajalnik se ni nič nadgrajeval, ker ima zadnjo posodobitev v letu 2014. Torej morda kdo ve kaj storiti, da bo stvar delovala.
Sony BDP S790, medij Blu-ray David Gilmour Remember That Night (dobil iz USA)
Hvala
imam predvajalnik Sony bdp s790, ki mi je do včeraj in to že nekaj let normalno predvajal originalni bluray medij ki pa je regija A. Danes hočem ponovno gledati pa mi na ekranu napiše da ne gre, ker nisem v pravi regiji...Čudno, da je vsa leta normalno delovalo zdaj pa nič več. Predvajalnik se ni nič nadgrajeval, ker ima zadnjo posodobitev v letu 2014. Torej morda kdo ve kaj storiti, da bo stvar delovala.
Sony BDP S790, medij Blu-ray David Gilmour Remember That Night (dobil iz USA)
Hvala
jype ::
Žal si ga polomil, ko si si omislil bluray predvajalnik in medije. Ker se založbe s takimi prijemi norčujejo iz tebe, je daleč najboljša reč, ki jo lahko storiš, piratiziranje in uporaba naprav, ki predvajajo poljubne avdiovizualne zapise, ker imaš tako bistveno manj težav, pa še plačati ti ni treba. Ko ti bodo nehali onemogočati dostop do vsebin, za ogled katerih si dejansko plačal, jih seveda lahko nagradiš tako, da takrat vsebine tudi kupiš, prej pa je glasovanje z denarnico edino, kar lahko storiš, da usmerjaš njihovo obnašanje v prihodnosti v smeri, ki ti bo povzročala manj sivih las.
koto ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri dvd oz. multimedijski predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 3329 (2622) | marvin42 |
» | Medijski predvajalnik in QNAP NASOddelek: Zvok in slika | 1283 (1126) | kaktus1 |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7456 (4674) | Anney |
» | Blu-ray predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2580 (2511) | simnov |
» | USB kabel 20m ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2211 (2001) | SloMusty |