» »

Overclockarji mnenje prosim!

Overclockarji mnenje prosim!

R@C@ ::

Zanima me, če se kdo od vas pri OC procesorja, poslužuje tudi dvigovanja voltaže RAM-u? Pa za kolk? (default je 3.3, gre pa do 3.6)
Pa kolk lahko vpliva na stabilnost?

Aja pa še mnenje! FSB in Multiplier pri TB1000 !

Binji ::

Kaj ta voltaza je slucajno I/O voltage? Ker lihkrar sem neki gledal da kaj je to..Ce kej naredi pa ne vem.

R@C@ ::

Aja, pa še to me zanima....
A da te vi dol tiste štiri okrogle pence iz procesorja, al jih gor pustite???

DrSergioDJ ::

hmm, jest mam pence gor, uporablam pa COrba. če jih nebi blo, bi se pomoje zdrobu proc :D une voltaze nisem nic stimal, ko mi je d600 na KT7 laufal na 1000mhz, tako, da je pomoje vseeno, točno pa ne vem
...

MadMax ::

Pr mojmu celeroncku na MSI BXMaster mi tista voltaza ne pomaga prav nic...
Proc ma pac mejo, ki bi jo lahko se malo dvignu samo z pelt+voda (zdej je volcano), pa mi je skoda truda in financ:8) Pac nisem extremist...

Pretorijanec ::

I/O voltage pomaga predusm ko navijas s FSB-jem. Ne velik sam se mi zdi, da pomaga pri stabilnosti. Nc tko drasticnga kot ce dvisas voltage procu, ampak pomaga pa le.:D

element ::

Kolkr mam jazst izkušenj, bi reku, da se splača, če želiš še tist malga iz procesorja vn stisnt, več bi lahko pa pol dobil samo z tekočim dušikom ! :D Na življensko dobo proca pa to ne vpliva lih kej preveč.

3LeR. ::

pr ramu nsm probaval nikol
sam kar se tiče pa OC: dvign oboje
pohitri sistem

Dalmatinc ::

Ma, to vpliva na stabilnost drugih komponent; lahk probate ampak je 1% da se bo kej spremenil. No upanje: NASA je tud rekla da je samo en procent da se ena sonda spari z danes že pokojnim Mir-om ampak se je>:D

Binji ::

Men je tko enkrat enkrat comp friznu ze pr logotu, ko sm povecal pa na 3.40 pa je prsu v Winse. Nazalost pa je hmal zatem vseeno friznu:D

ChiefThunder ::

Kokr je pretorjanec reku, zadeva naj bi pomagala če navijaš preko FSB- ja, s tem povečaš voltažo ramu, grafični in pci karticami, ki delujejo na višji frekvenci.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neuspelo navijanje Intel core 2 quad 9550 (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
7111716 (10166) Domobrancek
»

>>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

48942113 (23655) Dr_M
»

Navijanje amd athlona(tm) 64 ×2 dual core processor 4400 (strani: 1 2 )

937139 (5465) Goldee
»

Sesuvanje

18958 (716) minimetro
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )

704930 (4252) AtaStrumf

Več podobnih tem