Forum » Navijanje » Overclockarji mnenje prosim!
Overclockarji mnenje prosim!
R@C@ ::
Zanima me, če se kdo od vas pri OC procesorja, poslužuje tudi dvigovanja voltaže RAM-u? Pa za kolk? (default je 3.3, gre pa do 3.6)
Pa kolk lahko vpliva na stabilnost?
Aja pa še mnenje! FSB in Multiplier pri TB1000 !
Pa kolk lahko vpliva na stabilnost?
Aja pa še mnenje! FSB in Multiplier pri TB1000 !
Binji ::
Kaj ta voltaza je slucajno I/O voltage? Ker lihkrar sem neki gledal da kaj je to..Ce kej naredi pa ne vem.
R@C@ ::
Aja, pa še to me zanima....
A da te vi dol tiste štiri okrogle pence iz procesorja, al jih gor pustite???
A da te vi dol tiste štiri okrogle pence iz procesorja, al jih gor pustite???
DrSergioDJ ::
hmm, jest mam pence gor, uporablam pa COrba. če jih nebi blo, bi se pomoje zdrobu proc une voltaze nisem nic stimal, ko mi je d600 na KT7 laufal na 1000mhz, tako, da je pomoje vseeno, točno pa ne vem
...
MadMax ::
Pr mojmu celeroncku na MSI BXMaster mi tista voltaza ne pomaga prav nic...
Proc ma pac mejo, ki bi jo lahko se malo dvignu samo z pelt+voda (zdej je volcano), pa mi je skoda truda in financ Pac nisem extremist...
Proc ma pac mejo, ki bi jo lahko se malo dvignu samo z pelt+voda (zdej je volcano), pa mi je skoda truda in financ Pac nisem extremist...
Pretorijanec ::
I/O voltage pomaga predusm ko navijas s FSB-jem. Ne velik sam se mi zdi, da pomaga pri stabilnosti. Nc tko drasticnga kot ce dvisas voltage procu, ampak pomaga pa le.
element ::
Kolkr mam jazst izkušenj, bi reku, da se splača, če želiš še tist malga iz procesorja vn stisnt, več bi lahko pa pol dobil samo z tekočim dušikom ! Na življensko dobo proca pa to ne vpliva lih kej preveč.
Dalmatinc ::
Ma, to vpliva na stabilnost drugih komponent; lahk probate ampak je 1% da se bo kej spremenil. No upanje: NASA je tud rekla da je samo en procent da se ena sonda spari z danes že pokojnim Mir-om ampak se je
Binji ::
Men je tko enkrat enkrat comp friznu ze pr logotu, ko sm povecal pa na 3.40 pa je prsu v Winse. Nazalost pa je hmal zatem vseeno friznu
ChiefThunder ::
Kokr je pretorjanec reku, zadeva naj bi pomagala če navijaš preko FSB- ja, s tem povečaš voltažo ramu, grafični in pci karticami, ki delujejo na višji frekvenci.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neuspelo navijanje Intel core 2 quad 9550 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 11716 (10166) | Domobrancek |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42113 (23655) | Dr_M |
» | Navijanje amd athlona(tm) 64 ×2 dual core processor 4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7139 (5465) | Goldee |
» | SesuvanjeOddelek: Navijanje | 958 (716) | minimetro |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4930 (4252) | AtaStrumf |