» »

Katero športno uro?

Katero športno uro?

Temo vidijo: vsi
««
27 / 27
»
»»

c3p0 ::

Garmin ima ogromen markup. Po cca. 7 let starem Forerunnerju (modela niti ne vem več), sem zdaj naročil Amazfit Balance 2, rekreativec. Razni reviewi jo kar hvalijo. Npr. že safirnega stekla Garmini pod krepko višjo ceno ne doživijo, tu pa je marsikaj pod 300 EUR. Pa da vidimo...

Karen ::

Par postov nazaj sem napisal krajši review za Amazfit Balance 1. Zdaj je plus eno leto in četrt od tistega če se ne motim, pa vztrajam pri zapisanem. Bateriji se nič ne pozna, še vedno drži enako, ostale funkcionalnosti so enake. Če je 2-ka vsaj na tem nivoju (mislim da bi morala biti baterija večja - tudi ura bolj robustna pa šipca, procesor so zamenjali, BIA čipovje je izgubila sicer), je to win. Sporoči koliko kaj drži.

ZveeZ ::

Tudi jaz na trex2 ne opazim, da bi baterija zdrzala manj kot ob nakupu. Po treh letih, se vedno nimam razloga za menjavo.

kixs ::

Pred pol leta sem menjal telefon iz Huawai na Samsunga in se ustrasil, da bom moral se uro Huawei Watch GT 2 Pro zamenjat zaradi njihove aplikacije, ki ni na Google Playu. Ampak je na Samsung Storu ;) Pocasi bo stara pet let in je vec kot dovolj za moje potrebe...

WizzardOfOZ ::

nekikr je izjavil:

Seveda je ful zadovoljna, to je ena najboljših športnih ur. Ima zdaj vse korake točno preštete?

Korake? Zakaj bi to spremljal? To ti že vsak telefon zna delat. Itak ga ima pa danes vsak zraven.
So bolj druge stvari pomembne.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

klemenSLO ::

A rabi kdo Huawei watch 4?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

vuki ::

Tsunamii je izjavil:

Za nastavek vem ja. Sicer bo pa tudi cisto ok za pohodnistvo..ai predlagate kaksno drugo ? Ne rabi karte npr: Fenix 8

Venu 3 bo čisto vredu all-round ura + smart funkcije.
Če je pa bolj športen tip potem pa mogoče foreruner 265. Tam je malo več fitnes metrike in ostalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vuki ()

J.McLane ::

Za nezahtevno uporabo glej raje kaj ji bo bolj sedlo na roko, če do sedaj ni imela Garmin, je opcija tudi Suunto Race S (314 EUR), Titanium verzijo za 450 EUR, iz vidika kvalitete izdelave in funkcij (ima tudi zemljevide) težko presežeš tole ceno.

Pa tudi Polar Vantage M za 342 EUR (včlani se v intersport klub za 10%) je dobra alternativa, praktično vse enake funkcionalnosti kot Vantage V3 in Grit X2.

Med Garmin Venu 3s in Forerunner 265s so kar razlike, prva ima ECG, mikorofon in zvočnik, kovinski obroč, druga ima multiband GPS, pripravljenost na trening, training load... Moji ženi najbolj na jetra gre to, da ko da na Venu 2 da pavzo se ji po nekaj časa avtomatsko zaključi vadba, na FR tega ni, imaš celo opcijo nadaljuj kasneje in lahko greš vmes spat in zjutraj nadaljuješ, če hočeš.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Zgodovina sprememb…

• spremenil: J.McLane ()

Tsunamii ::

Hvala za nasvete. Definitivno bova z ženo pregledala vse dane opcijske predloge ! :)

GupeM ::

Moja žena je zadovoljna z Garmin Vivoactive (mislim da 5). Se je odločala med Venu 2s in Vivoactive 5, pa se ji zdi da se je prav odločila. Ne more bit povsem prepričana, ker pač nima venu 2s, je pa z vivoactive zelo zadovoljna.

Saj gre za zelo podbni uri, oz. isti "lifestyle" segment, samo ena ima več funkcij kot druga.

PunkDude ::

Ima kdo mogoče Suunto Vertical, da bi povedal kaj o njej? Hvala.

WaterBoy ::

vuki je izjavil:

Tsunamii je izjavil:

Žena bi rada sportno uro aka Garmin. Gledam Venu 3S. ZA tek, pohodnistvo in kolesarjenje. Kako je glede podpore tega nizjega ranga pri Garminu ?

Če rabi samo za osnovo (brez navigacije) je čisto ok, kupiš nastavek za belanco in je.

Zanima me zakaj bi za kolesarjenje potreboval nastavek za uro? Ni dobro da jo imaš na roki?

sm1x ::

Moja partnerka ima Garmin Lily 2, ker ima drobno roko - če je važen tudi izgled. Zelo zelo zelo lepa ura, bolj nakit kot športna ura.
Kar se pa tiče same športne funkcionalnosti, baterije, upravljanja itd. je pa kar šibka, ne bom lagal.
Ampak izgleda pa res lepo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sm1x ()

vuki ::

J.McLane je izjavil:

Za nezahtevno uporabo glej raje kaj ji bo bolj sedlo na roko, če do sedaj ni imela Garmin, je opcija tudi Suunto Race S (314 EUR), Titanium verzijo za 450 EUR, iz vidika kvalitete izdelave in funkcij (ima tudi zemljevide) težko presežeš tole ceno.

Pa tudi Polar Vantage M je dobra alternativa, praktično vse enake funkcionalnosti kot Vantage V3 in Grit X2.

Se strinjam, predlagana predloga sta tudi super!

dunda ::

Verjetno je mišljen Polar Vantage M3. Sam imam Vantage M in je zelo ok, Vantage M3 pa ima ker nekaj več funkcionalnosti.
Je pa zanimivo - načeloma je Polar zelo ok izbira, ima pa njihov sistem manj nekih drobnarij in bombončkov. Torej za tiste, ki veliko gledajo različne (morda celo netočne) podatke in analize, Polar mogoče celo ni primeren. Sicer pa stvari delujejo v redu in ga kar nekaj potencialnih kupcev spregleda. Če bi sam danes kupoval, bi verjetno vzel Vantage M3 ali Grit X.
https://www.kacnje.eu

Tudi Polar je od prve serije Vantage M že marsikaj dodal in ne zaostaja za Garminon kar se športnih in zdravstvenih podatkov tiče. Manjka mu brezstično plačevanje, 3rd party aplikacije, pa predvajanje muzike direktno iz ure.

mancslo ::

mancslo je izjavil:

DePalmo je izjavil:

Sem imel isto težavo, s tem da so se mi pod paščkom delali še mehurčki in ure nisem mogel nositi več kot par ur naenkrat. Nato sem kupil tole: https://www.aliexpress.com/item/1005006...
Ne grem več nazaj, uro lahko nosim dneve.

Moja ima quick release.

Bom probal te iz blaga, al kaj naylon je... Ker paščki na aliexpres so za kitajske roke, garmin original so pa 40€.

dvihtelic ::

mancslo je izjavil:

mancslo je izjavil:

DePalmo je izjavil:

Sem imel isto težavo, s tem da so se mi pod paščkom delali še mehurčki in ure nisem mogel nositi več kot par ur naenkrat. Nato sem kupil tole: https://www.aliexpress.com/item/1005006...
Ne grem več nazaj, uro lahko nosim dneve.

Moja ima quick release.

Bom probal te iz blaga, al kaj naylon je... Ker paščki na aliexpres so za kitajske roke, garmin original so pa 40€.

Jaz sem kupil na Aliexpress identične paščke originalom, tako da malo poišči in boš našel.

mancslo ::

Saj o tem govorimo. Identične (velikost kitajska zapestja) dobiš, ne pa daljše.
««
27 / 27
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Kaj kupiti
1221221584 (1978) neosonic
»

Pametna ura

112570 (786) enemon
»

Apple predstavil svojo prvo fitnes uro (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6211692 (6600) Mr.B
»

Katera pametna športna ura ?

2312018 (9509) Sharp999
»

Fenix 5X

Oddelek: Šport
193658 (2417) keba

Več podobnih tem