Forum » Šport » Katero športno uro?
Katero športno uro?
Temo vidijo: vsi
acookook ::
Hvala za odgovor (si ni znala sama narediti accounta
). Ure pol ni uzela.
Ima sicer od enega v tej temi konktakt, pa si ga ne upa kontaktirat.
Ima sicer od enega v tej temi konktakt, pa si ga ne upa kontaktirat.
.
iso2000 ::
Če kdo slučajno pozna - se da na fenix8 dodat kakšno aplikacijo, da bi lahko preko ure prožil shelly stikala na istem wifi omrežju?
predi ::
Garmin za aktivnosti, izvedene v Mariboru, vremenske podatke jemlje iz Murske Sobote. Trenutna napoved isto. No, saj razlika +/- 8°C, sonce/megla, niti ni tako velika. Pa še oba kraja sta na M. Malo denarja, malo muzike. Aja.. Ne tako malo denarja, za polnatančno napravo.
FYI, slučajno sem dobil obvestilo, da ima Petrol nazaj na zalogi Instinct 3, 45 mm, Solar za par centov manj kot 300€, kar je ok cena, vsaj glede na geizhals in slovenski DDV.
FYI, slučajno sem dobil obvestilo, da ima Petrol nazaj na zalogi Instinct 3, 45 mm, Solar za par centov manj kot 300€, kar je ok cena, vsaj glede na geizhals in slovenski DDV.

WizzardOfOZ ::
Garmin za aktivnosti, izvedene v Mariboru, vremenske podatke jemlje iz Murske Sobote. Trenutna napoved isto. No, saj razlika +/- 8°C, sonce/megla, niti ni tako velika. Pa še oba kraja sta na M. Malo denarja, malo muzike. Aja.. Ne tako malo denarja, za polnatančno napravo.
Pol greš raje sem iskat:
https://hudaura.com/garmin-instinct-3-0...
Je samo 294€
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Kaj kupiti | 234386 (5853) | globoko grlo |
| » | Pametna uraOddelek: Kaj kupiti | 2718 (934) | enemon |
| » | Apple predstavil svojo prvo fitnes uro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12914 (7822) | Mr.B |
| » | Katera pametna športna ura ?Oddelek: Kaj kupiti | 12346 (9837) | Sharp999 |
| » | Fenix 5XOddelek: Šport | 3845 (2604) | keba |