Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Mozilli 1.4
Pomoč pri Mozilli 1.4
kalcek16 ::
Zakaj mi, ko hočem v Mozill poslati nekomu E-mail mi napiše da naj upišem neko geslo,ki pa ga sploh nimam. Pošto lahko dobivam samo pošiljat jo ne morem ker hoče neko geslo. A se da kje videt to geslo? Pa še za irc na Mozilli me zanima kako se naštima da pridem na kanal slovenia.
flipflop ::
Ja vpišat moraš geslo svojega mail računa. Potem lahko obkljukaš,da ti ga shrani. Sicer pa imaš tudi člane,malo poglej na desno stran.
kalcek16 ::
Hvala, sem že ugotovu kako pa kaj. A mugoče kdo ve še za irc kako se naštima? Zanima me tud kako bi poslau E-mail anonimno?
CubiX ::
Ja tocno tako GOOOOGLE (google.com)!
Irc namestitev in nastavitev: KLIK. Drugace pa obstaja 100 in en tutorial na netu. Aja, pa birc.tk lahko uporabis (sorci bradek ).
Email: ja spet bo treba googlat (anonymous email). Drugace si pa naredi kak account na , hotmailu ali yahooju ali bla bla bla... Samo vneses lazne podatke in mas anonimen mail. Ce pa potrebujes fuuul anonimnost pa uporabi kak Anonymizer (google).
Irc namestitev in nastavitev: KLIK. Drugace pa obstaja 100 in en tutorial na netu. Aja, pa birc.tk lahko uporabis (sorci bradek ).
Email: ja spet bo treba googlat (anonymous email). Drugace si pa naredi kak account na , hotmailu ali yahooju ali bla bla bla... Samo vneses lazne podatke in mas anonimen mail. Ce pa potrebujes fuuul anonimnost pa uporabi kak Anonymizer (google).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275799 (20730) | Matko |
» | OUTLOOK 2003Oddelek: Programska oprema | 978 (932) | primozz |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13040 (9596) | Kami |
» | Celostranski oglas Firefoxa v The New York Times?Oddelek: Novice / Brskalniki | 2851 (2851) | MrStein |
» | IPV6 in WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 2637 (1929) | Tarzan |