» »

PC na TV - splošni nasveti

PC na TV - splošni nasveti

««
32 / 40
»»

t7ank ::

Pozdravljeni!

Nisem bral, če je že bilo kje napisano in ne vem, če je to sploh prav podforum za moj problem.
Zanima me kako bi brezžično prenesel sliko na projektor/TV. Ne rabim nekega hudega streama, ker gre za prezentacije in ne video.

Torej kako prenesti sliko namizja brezžično? Projektor serverji so možnost, ampak iščem še kakšno drugo alternativo. Recimo router povezava in software, ki zajema sliko in jo pošilja do routerja, če pozna kdo kako takšno zadevo.

Maychy85 ::

Pozdravljeni,

imam podoben problem, kot je bil že opisan na tem forumu, ampak še vedno ne gre nastaviti. Torej imam povezavo med PC in monitorjem. Grafična kartica je ATI Radeon HD 5700, sedaj pa sem kupila nov monitor Samsung SyncMaster S24A350H. Povezana sta preko HDMI, uporabljam Windows 7.

Problem je v tem, da slika na monitorju ni čez cel zaslon, na straneh je približno 3 cm črnega roba, zgoraj in spodaj pa 2 cm. In tega se nikakor ne da odpravit. Pregledala sem že vse možne nastavitve, iskala "scaling" in "overscan", ki sta bila napisana, da pomagata, pa tega v nastavitvah grafične nikjer ni. Vsi driverji so update-ani.

Mi lahko prosim kdo pomaga, oziroma podrobneje razloži, kje najdem scaling nastavitve za to grafično?

Hvala že vnaprej!

Tomi ::

Maychy85 je izjavil:

Pozdravljeni,

imam podoben problem, kot je bil že opisan na tem forumu, ampak še vedno ne gre nastaviti. Torej imam povezavo med PC in monitorjem. Grafična kartica je ATI Radeon HD 5700, sedaj pa sem kupila nov monitor Samsung SyncMaster S24A350H. Povezana sta preko HDMI, uporabljam Windows 7.

Problem je v tem, da slika na monitorju ni čez cel zaslon, na straneh je približno 3 cm črnega roba, zgoraj in spodaj pa 2 cm. In tega se nikakor ne da odpravit. Pregledala sem že vse možne nastavitve, iskala "scaling" in "overscan", ki sta bila napisana, da pomagata, pa tega v nastavitvah grafične nikjer ni. Vsi driverji so update-ani.

Mi lahko prosim kdo pomaga, oziroma podrobneje razloži, kje najdem scaling nastavitve za to grafično?

Hvala že vnaprej!

V Catalyst nastavitvah imaš možnost scaling, ki je privzeto nastavljena na -15. Daj na 0 in bo čez cel zaslon. Nahaja se nekje na Flat panel postavki, recimo tako ali tako.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()

Maychy85 ::

Hvala za napisano.

Problem je sedaj v tem, da se ta program nikakor noče odpret. Napiše: Catalyst Control Center: Host application has stopped working. Sem že googlala kaj to pomeni, pa nisem nič pametnega našla. Tudi update programa sem poskusila pa nič. Ne da se ga pa deinštalirat, da bi poskusila z novo inštalacijo. Še kakšen nasvet kako pripravit ta Caralyst, da bo delal?

Medo ::

Zdravo!
Prvo moram priznat, da nisem pobrskal po foromu, če že kje obstaja podoben problem. OK zadeva je takšna. Preko WGA kabla sem povezal računalnik in TV (PHILIPS PFL5405H/12), ko želim na TV-ju nastavit resolucijo 1920 X 1080 mi tv ne da slike. Pri vseh ostalih resolucija slika je! Ker pa imamo doma še en TV (PHILIPS PFL7404H/12) težav sploh ni. Pridem priklopim nastavim željeno resolucijo in stvar deluje! Sem pa na prvo TV naložil nove gonilnike in tudi po tem ni bilo slike na full HD resoluciji. Kakšna ideja?. Hvala za vaše odgovore.

macgajver ::

Ti pač tv noče prek vga vhoda pokazat te resolucije poveži s hdmi kablom pa je. kabel pa košta http://www.mimovrste.com/artikel/234000...
ali pa če maš na grafi hdmi izhod še bolje http://www.mimovrste.com/artikel/172003... saj zvok zraven dobiš na tv.
tenstan krompir je pa zakon

Medo ::

Saj je vse cool, samo imam starejši računalnik in grafična nima hdmi izhoda. Pač finta je samo v tem, da na skoraj enakem TV-ju full hd resolucija je na drugem pa ne! Sem pa že neke nastavitve naslavljal na tv-ju pa isto ne gre.
hvala

macgajver ::

Ja sej zato pa kupi prvo vrjanto dvi/hdmi kabel pa sigurno se ti vala kakšen vga/dvi adapter doma to dobiš zraven matične plošče ali grafične kartice pa mora lepo delat potem.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

Kforge ::

zanima me kakšen je pomen tistega 470 pF kondenzatorja ki je uporabljen v S-video na RCA pretvorniku. Vsi vodiči za izdelavo domačega pretvornika ga omenjajo. Sam sem dolgo nazaj neki experimentiral z tem,ampak brez kondenzatorja. Slika na TV je sicer bila,vendar je tv tudi crknil hmalu po tem. Šla neka malenkost ki se je bp zrihtala.

lp

cegu ::

Kako na Radeon Mobility kartici nastaviti resolucijo na 640x480. Minimalno ki jo dovoli je 800x600. Imam Vga-S-video pretvornik za v staro TV, nekaj ujame ampak se vidi da je previsoa resolu.cija

jankonc ::

imam graficno nvidia 8500gt pa zraven sem dobil kabel s video s 4 chinch izhodi(rumen rdec zelen in moder vsi z luknjami ne vtič) na tv mam pa avdio(isto luknje) s video in scart priklop! zdaj me zanima kateri nacin povezave priporocate in če treba še kaj nabaviti? rad bi imel zvok in sliko na tv!

Hvala lepa na odgovoru in lep pozdrav!!!

zavajon ::

@cegu: Ne vem, če je problem resolucija, kajti TV je gotovo narejen za spremljanje PAL signala, ki ima 625 vrstic, od tega nekaj sicer za sinhronizacijske impulze. Kot se spomnim, so mi včasih vsi TV-ji delali na 800x600. Morda je problem v pretvorniku. VGA namreč ni enak TV signalu, ki gre po S-Video.

zavajon ::

@jankonc: najbrž imaš YPbPr komponentni izhod. A preveri v manualu, če ga imaš. V tem primeru rabiš YPbPr-SCART adapter. Ta na sliki ima 5 chinchev, 3 so za video, 2 pa za audio. Audio izpelješ iz banance za slušalke z ustreznim jack-RCA kablom, ki ga dobiš skoraj povsod, tudi v Sparu.

ST-777 ::

Meni je všeč ključek, ki televizor spremeni v računalnik. PocketTV je nekoliko večji od običajnega USB pomnilniškega ključka, stane 99$, ima gigaherčni procesor z integriranim grafičnim procesorjem (Full HD ločljivost), 512 MB RAM pomnilnika, 4 GB prostora za shranjevanje podatkov in reža za microSD kartice do 32 GB. Vse skupaj funkcionira na operacijskem sistemu Android. http://www.kickstarter.com/projects/484...

Sc0ut ::

A lahko kdo pove če se s cca. 3 metrov opazi razlika med 720 in 1080p na cca. 40-42 LCD-ju (preko hdmi)?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Okapi ::

Če imaš dva televizorja enega ob drugem, se opazi, sicer pa težko.

O.

Sc0ut ::

Hvala.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

astras ::

ja valda se opazi... pri 720p vidis zgoraj in spodaj crn rob, medtem ko pri 1080p tega roba seveda nimas (ce mas max resolucijo 1920x1080)
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

Okapi ::

Ajoj, še en, ki pojma nima, pa tega še sam ne ve.;((

O.

_IKE_ ::

Za sorodnika potrebujem pomoč ...

Doma ima neko staro škatlo E2160 in 8800gt in 2gb rama, Računalnik želi povezati z lcd tv in na njme gledat filme in serije. TV je LG HD Ready - 1366 x 768.

Ker pa 8800GT nima hdmi izhoda mora zamenjat grafično.

Zahteve za grafično:

predvajanje filmov in serij na TV (mkv, mpeg, .....)

brskanje po netu, in pisarniški programi, BREZ iger...


Torej ,,,, katero grafično bi svetovali ?

KingAce ::

Potrebujem pomoč, danes sem preko hdmi kabla priklopil svojo Hyundai lcd tv na računalnik, zraven imam priklopljen tudi monitor (Belinea 101711) preko dvi kabla. Takoj prvi problem ki sem ga zaznal, je ta da mi sistem sploh ne zazna TV (TV-ja ne zazna niti force detect). Drugi problem je ta da ob vklopu monitorja in televizije oba izpišeta no signal in pojavi se black screen. Ko izklopim TV dobim sliko nazaj na monitor, v obratni smeri pa zadeva ne deluje, torej ob izklopu monitorja ne dobim slike na TV. Nato sem v PC priklopil samo TV in je delovala brez problema, potem pa ponovno nazaj priključil monitor in ponovno nastane isti problem.

Grafična ki je v PC-ju je ASUS Radeon HD 6670.

Torej pozna kdo, rešitev ali nasvet kako odpraviti problem?

Hvala za odgovore.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: KingAce ()

Assass1n ::

Kako je z zvokom, imam monitor na DVI ter zvočnike na zvočni, ter TV na HDMI in zvok iz grafične.

Se da, da če bi npr film prestavil na TV (uporabljam extended monitor) da bi zvok delal le tam, ne da moram sam prestavljati na HDMI in potem mi zvok na zvočnikih crkne in obratno.

Hvalaaa Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

nightbird ::

mam eno težavo. sem se namreč ukvarjal s priklopom TV, zvočnikov in laptopa in mam problem z zvokom. gre se za nek beden 2.1 sistem izvočnikov in LCD TV z 3,5'' priklopom. pač malo sem eksperimentiral in naredil priklop tako da imam pc priklopljen na sub (iz katerega je potem 3,5'' priklop za zvočnika) in nanj namesto zvočnikov priklopljen TV :) z namenom da bi pridobil več basov. zadeva celo dobro funkcionira, vendar pride do rahle zamude visokih tonov (verjetno zaradi TV-jevega procesorja ali ne?).

zanima me če obstaja kakšen program, v katerem bi nastavil nek frekvenčni zamik recimo nižjih tonov, da bi zadevo uskladil? se je že kdo srečal s čim podobnim?

LP

Zasekamoz ::

Upam da spada to vprašanje sem. Pred kratkim sem si MPC-HC nastavil sledeče zadeve, ki naj bi naredile sliko in zvok še boljše (MadVR, LAV Splitters, LAV Audio decoder & LAV Video). S tem pa se mi je spremenil tudi klasični izgled MPC-HC. Sedaj ob predvajanju nove datotek vedno dobil tale "oblaček" Slika 1:
 Slika 1

Slika 1

, prav tako se mi ob preklopu iz full screena in obratno pojavi sledeči "oblaček":
 Slika 2

Slika 2

. Moti pa me tudi da samo prikazovalik trenutnega predvajanja ponuja premalo informacij (celotna dolžina fila, kje se nahajam,...)
 Slika 3

Slika 3

.

Moje vprašanje je torej kako odstraniti tiste "oblačke" in nastaviti klasičen prikazovalnik?

goblinsly ::

2 vprašanji:

- televizija ima resolucijo 1366x768, kar je malo nad 720p. Ali bom opazil kakšno razliko med predvajanjem 1080p napram 720p. Pri 720p mora zadevo za televizijo upscalat, pri 1080p pa downscalat. Kmečka logika mi pravi, da bi posledično slika pri 1080p morala biti lepša kljub temu da je večja razlika do nativne resolucije televizije in mora bolj scalati, ampak ponavadi je pri downscalanju manj izgube kot pri upscalanju ( tako zadeva deluje pri resizanju slik.. ).


Drugo...zaenkrat še nimam media pcja in do takrat moram zdržati s main računalnikom. Ker računalnik uporablja resolucijo 1680x1050, televizija pa 1366x768 sem moral narediti 2 .exe fajla za hitro menjavo med resolucijami. Ob enem uporabljata drugi izhod ( 1 izhod so računalniški zvočniki, 1 izhod pa na grafični kartici hdmi in gre v televizijo ). Tudi za to sem naredil .exe file ki to spremeni. Oba fajla skupaj sem povezal v .bat fajl tako da 1 dvojni klik in je zadeva rešena. Grafična je 4870 ati, trenutno razumljivo clone mode. Načeloma me ta dvojni klik ne moti ker ga itaq moram narediti da zvočni izhod spremeni, vseeno pa če obstaja boljša možnost bi se izognil temu spreminjanju ločljivosti. Poleg clone obstaja še opcija da vsakemu zaslonu uredim svojo resolucijo. Vendar ko to naštimam se na televiziji vidi samo 1/4 ozadja, nobenih ikon, miške ni...sem probal premikati resolucije vendar ne pomaga. Super bi bilo namreč če bi lahko main zaslon bil na svoji resoluciji, tv pa na svoji in to brez premikanja. Se da kaj takega urediti ?

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Ali bom opazil kakšno razliko med predvajanjem 1080p napram 720p.
Ne boš.

O.

goblinsly ::

Imam še čudno težavo. Televizor kot rečeno 32lc3000 nativno 1366x768. Če izberem to resolucijo dobim popačeno sliko z robom levo in desno. Če izberem 1360x768 dobim pa dobro sliko brez roba, nelogično. Ob enem imam hude težave z tearingom ( pri prejšnjem računalniku sem pri tv-pc konfiguraciji s tem tvjem moral samo D3D Fullscreen in je bila zadeva rešena, tukaj praktično ni efekta..

goblinsly ::

Edit: Zanimivo, nastavitve sem spremenil da je televizija kot main in lcd ekran kot klon. Zdaj je ravno obratno, na tvju nobenega tearinga, na lcdju pa. D3D Fullscreen nima nobenega efekta kar je precej uredu, ker delanje v D3D je težavno, sploh ker imam zraven tvja samo miško ( ki v D3D ne dela ). Zdaj moram pa ugotoviti ali se mi splača iz DX9 renderless iti na madvc ali enhanced. :)

easyrider3 ::

Lep pozdrav vsem skupaj in imam eno vprašanje,kako bi povezal računalnik na televizor in monitor iz grafične kartice,če ima samo eden priključek DVI.
Sem probal priključit preko D-SUB priključka pa moram povedati,da je slika zelo slaba in zato bi rad imel digitalen signal na TV.
Sem kupil tudi že adapter DVI(moški) ki ima potem dva priključka DVI(ženski) in HDMI(ženski) in mi ne deluje.
http://www.so-doo.si/mobilna-oprema/ada...

Sem poštudiral da je verjetno zaradi tega,ker je adapter 24+1 pinski a normalen kabel je pa 18+1 pinski. A mi lahko kdo pove kako bi se dalo povezat monitor in TV z digitalnim signalom??

grafično kartico imam pa še ta stari model AGP vodilo in sicer je grafična tale.
http://www.asus.com/Graphics_Cards/AGP_...

Zgodovina sprememb…

sejmon ::

@zasekamoz

izberi EVR Custom presenter pod options>output nastavitve.

easyrider3 ::

stvar je v tem da mi monitor ali tv sploh ne zaznata in slike ni.

sejmon ::

easyrider3 ::

Ja mogoče bi res delalo z tistim kablom,ki je na tistem LINKu ki si ga ti poslal,vendar potem bi lahko imel samo na TV sliko,če bi ga povezal na grafično kartico. V vsakem primeru bi najbolje bilo da bi zamenjal drugo grafično kartico vendar tudi to ne bom storil,ker KUPIT ne mislim nove kartice,ker so zelo drage. To velja da so drage za te starejše kartice z AGP vodilom,ker novejše grafične kartice so cenejše kot starejše.

Bi kupil rabljeno kartico samo ko je nisem še do sedaj zasledil takšno kot bi jaz hotel,da bi imela VIDEO izhod DVI in HDMI ali da bi imela vsaj dvakrat DVI izhod.

A mogoče kdo prodaja ali ve za koga da proda takšno kartico.

sejmon ::

DVI izhod ne prenaša zvok, tak da s tem ne boš nič rešil.
Stare kartice z agp vodilom in hdmi izhodom pa so redke in še vprašanje je, če podpirajo zvok preko hdmi.

Najceneje je ta kabel dvi-hdmi in pa stereo izhod, ki ga imaš na zvočni ozadi ter ga priklopiš na tv, če boš zadovoljen z stereo zvokom.Če ne pa druga zvočna.

Assass1n ::

Jaz imam ASUS 3450 tako kot na sliki zgoraj, vendar ima VGA, DVI ter HDMI izhod, dam ti jo za 20EUR.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Assass1n ()

easyrider3 ::

Assass1n je izjavil:

Jaz imam ASUS 3450 tako kot na sliki zgoraj, vendar ima VGA, DVI ter HDMI izhod, dam ti jo za 20EUR.


Lep pozdravček in to bi bilo super da bi kupil to grafično kartico,ker sem jo sam imel do sedaj in je dobr funkcionirala vendar mi je pred mesecom krepnila.
A jo lahko pošlješ tudi po pošti?

clemense ::

Lep pozdrav!
Imam težavo z receiverjem Yamaha RX V663 ter grafično kartico Ati Radeon 3400, namreč kar naenkrat mi Yamaha ne zazna signala iz Pc-ja preko HDMI-ja?!
Ko priklopim kak drug vir na HDMi pa ni nobenga problema. Pri resetiranju obeh naprav, nato zazna PC vse do zagona Windowsov(7), oz. do pozdravnega/prijavnega zaslona, nato pink screen in izgubi signal. Probal sem s starejšimi driverji in ni haska, priklopil sem Pc direkt na Tv vse ok! A je problem v Yamahi, al v grafi, al kje? Kakšen nasvet?

Lp

Rešeno z driverji iz 2011...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: clemense ()

mk818764 ::

Nisem bral cele teme, ker je predolga...mam pc povezan z routerjem. Pa tv sony, ki je povezana na net na isti router. Zdaj pa bi rad filme gledal, preko routerja. Kabel HDMI v dolžini 10m je ravnokar crknil, pa ne bi nabavljal drugega. Verjetno kako gre nastavit, da pridem do trdega diska pa zaženem film.
Ma kdo kake izkušnje?

mk818764 ::

pierch ::

Na PC-ju potrebuješ nek DLNA server, katerega bo TV prepoznal. Na tej strani je seznam in primerjava teh serverjev.

Kolikor vem Sony nima podpore za vse možne video/audio formate (najpogostejši problem je x264 mkv z DTS zvokom), tako da boš verjetno potreboval DLNA server, ki omogoča tudi transkodiranje. V naspretnem primeru boš moral vse videe predhodno pretvoriti v TV-ju kompatibilen format.

BTW: Za on the fly transkoriranje pa potrebuješ dokaj sposoben procesor, ker ne poznam DLNA serverja, ki bi to ofloadal na GPU recimo.
Pierch

mk818764 ::

Sem si včeraj nastavil. Ima win8 že vključeno podporo, samo vključil sem share, pa je delovalo. Problem nastane, ker SOny ne podpira podnapisov in pol ne moreš nastavit nikak, da bi bili podnapisi. Očitno bi rabil na tv kak drug player, kar pa do sedaj nisem nikjer našel info kako to naret.
Je pa slika boljša preko dlna, kot preko hdmi. Sem sicer presenečen zakaj toda se vidi razlika.

Aja, na koncu sem ugotovil, da je kabel hdmi ok, da nekaj sere grafa. Danes pa spet dela ok. Kdo bi razumel to čudo.

pierch ::

Mislim, da je potrebno tudi da DLNA server (windows media player v tvojem primeru) podpira streeamanje podnapisov. Za tega nisem ravno prepričan da to zmore. Jaz sicer uporabljam miniDLNA, ampak ni za windowse, pa tudi Sony-ja nimam ampak Samsunga.

Na tvojem mestu bi probal še kak drug DLNA server, da si ziher.
Pierch

mk818764 ::

Če bi media player podpiral podnapise, bi moralo prikazovati podnapise na računalniku, pa mi ne. Se motim?

ABX ::

Tomi je izjavil:

Maychy85 je izjavil:

Pozdravljeni,

imam podoben problem, kot je bil že opisan na tem forumu, ampak še vedno ne gre nastaviti. Torej imam povezavo med PC in monitorjem. Grafična kartica je ATI Radeon HD 5700, sedaj pa sem kupila nov monitor Samsung SyncMaster S24A350H. Povezana sta preko HDMI, uporabljam Windows 7.

Problem je v tem, da slika na monitorju ni čez cel zaslon, na straneh je približno 3 cm črnega roba, zgoraj in spodaj pa 2 cm. In tega se nikakor ne da odpravit. Pregledala sem že vse možne nastavitve, iskala "scaling" in "overscan", ki sta bila napisana, da pomagata, pa tega v nastavitvah grafične nikjer ni. Vsi driverji so update-ani.

Mi lahko prosim kdo pomaga, oziroma podrobneje razloži, kje najdem scaling nastavitve za to grafično?

Hvala že vnaprej!

V Catalyst nastavitvah imaš možnost scaling, ki je privzeto nastavljena na -15. Daj na 0 in bo čez cel zaslon. Nahaja se nekje na Flat panel postavki, recimo tako ali tako.


Kaj ATI tega še vedno ni rešil in človek se more še vedno zafrkavat z rescaling za HDMI?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

pierch ::

mk818764 je izjavil:

Če bi media player podpiral podnapise, bi moralo prikazovati podnapise na računalniku, pa mi ne. Se motim?

Jah nevem, verjetno se ne motiš, ker ga ne uporabljam. Ampak DLNA protokol (ki je v tem primeru bistvo za prikazovanje na TV-ju) je baje zelo slabo definiran in implementacije le tega se precej razlikujejo.

Vseeno probaj kakšen drug server, škodit ravno ne more.
Pierch

mk818764 ::

sem probal...ne deluje. Mislim, da mora biti pravi player na tv, kar pa sony nima.Mislim, da ni odvisno od serverja, saj je to samo stream.
Kaj tebi na Samsungu deluje?

strijcmarko ::

Pozdravljeni !

Nisem zasledil da bi imel kdo podobno težavo kot jo imam jaz.
Imam grafiko AMD RADEON 6450 povezan z HDMI na TV SONY KDL 40EX402.
Problem je sledeči po cca 12-15 minutah na TV se slika popači (negledljivo).
(sem misli da je nastavitev napajanja - pa ni)
Kakšne morajo biti nastavitve v Catalyst Control Center?
Ma kdo kakšno izkušnjo za podobno težavo?

Hvala za odgovore :)

mk818764 ::

Preveri temperaturo grafične

pierch ::

mk818764 je izjavil:

sem probal...ne deluje. Mislim, da mora biti pravi player na tv, kar pa sony nima.Mislim, da ni odvisno od serverja, saj je to samo stream.
Kaj tebi na Samsungu deluje?

Ja, na samsungu ni problemov niti s podnapisi niti z mkv+DTS.

Sej kot pravim, DLNA protokol je zmeda in serverji so med seboj precej različni. V končni fazi je to res samo stream, ampak kako se naprave med samo vidijo in kaj omogočajo je zadeva posamezne implementacije. Zato se splača sprobat več različnih serverjev. Jaz sem sprobal ene 3 al 4 in na koncu pristal na najbolj osnovnem (miniDLNA), kateri pa omogoča čisto vse kar potrebujem.
Pierch

mk818764 ::

««
32 / 40
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5219509 (9022) kozorog
»

povezava PC-TV?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2610072 (9133) LordTado
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458258 (7653) opeter
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
513717 (3224) KTr1sk
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
505844 (4749) bbobst

Več podobnih tem