Forum » Pomoč in nasveti » max dolžina imena CDja v Nero... ? kako določit - spremenit ?
max dolžina imena CDja v Nero... ? kako določit - spremenit ?
Lith ::
zanima me kako bi spremenil - nastavil dolžino znakov za ime CDja, ki ga snemam v Nero (ali drugih CD-R programih), zdaj me trenutno omejuje na nekje na 15 znakov, čeprav nastavim ISO level 1 ( max 11=8+3 chars) ali ISO level 2 (max 31 chars) in charater set ASCII, pa Joliet vključim, pa tut Format Mode 1 ali Mode 2/XA ne pomaga, label CDja je še vedno omejen, imena fajlov so pa lahko daljša (pod Relax ISO restrictions vključim tudi Allow depth more than 8 directories in še .. path more than 255 chars)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
iration ::
Preberi si tole.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Lith ::
ja, hvala zaenkrat, ko program preskusim, poročam, čeprav vidim, da ponuja samo za imena datotek daljša kot 108 znakov, ne pa naslov CDja (ime, ki ga vidiš pod LABEL)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72405 (17167) | LexLuthor |
» | Kako posneti 800 MB CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1475) | simonchelo |
» | Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4924 (4433) | Hux |
» | dolžina vnešenega tekstaOddelek: Izdelava spletišč | 1729 (1342) | darh |
» | Nero NastavitveOddelek: Programska oprema | 1790 (783) | MitjaM. |