Forum » Programska oprema » Nero Nastavitve
Nero Nastavitve
Tr0n ::
Ne vem, ce je ze bil ta topic, ker mi ne pokaze starejsih, zato bom kr vprasal :).
Zanimajo me vase oz. default Nero nastavitve za peko navadnega ISO CDja. Se pravi nastavitve v Multisession, File Options, Burn.
Aja, ce zelim spect Audio CD brez presledkom moram zraven Disk At Once tudi izbrat vse glasbene datoteke in nato v Properties.. nastaviti pavzo na 0?
Aja, Ob odgovoru pošlji e-mail meni ne dela oz. mi ne poslje maila!
Zanimajo me vase oz. default Nero nastavitve za peko navadnega ISO CDja. Se pravi nastavitve v Multisession, File Options, Burn.
Aja, ce zelim spect Audio CD brez presledkom moram zraven Disk At Once tudi izbrat vse glasbene datoteke in nato v Properties.. nastaviti pavzo na 0?
Aja, Ob odgovoru pošlji e-mail meni ne dela oz. mi ne poslje maila!
MitjaM. ::
Za ISO navaden cd:
no multisession, iso 2, mode1, iso9660, joliet, obe moznosti za relaxed ISO restriction prizgane.
Ce hoces da ti dela cd v dosu al pa win3.11 moras zadnji dve moznosti odkljukati, pa iso level 1
Za multisession pa ce mas kaksen star cd-rom je bolje da v mode2/XA stvar zapeces
Sicer pa mas v nerotu help (pred vsako nastavitvijo klikni na desno tipko miske pa poglej)
Za audio pa tko kot si reku, ce ti pekac ne podpira dao, potem nastimas pauzo med komadi 1 frame, ker ce nastimas 0 sekund ti lahko ob koncu vsakega komad kej zapraska...
no multisession, iso 2, mode1, iso9660, joliet, obe moznosti za relaxed ISO restriction prizgane.
Ce hoces da ti dela cd v dosu al pa win3.11 moras zadnji dve moznosti odkljukati, pa iso level 1
Za multisession pa ce mas kaksen star cd-rom je bolje da v mode2/XA stvar zapeces
Sicer pa mas v nerotu help (pred vsako nastavitvijo klikni na desno tipko miske pa poglej)
Za audio pa tko kot si reku, ce ti pekac ne podpira dao, potem nastimas pauzo med komadi 1 frame, ker ce nastimas 0 sekund ti lahko ob koncu vsakega komad kej zapraska...
Izak ::
Kaj pa naj bi to pomenlo : Also use the ISO9660 text for Joilet. Mislim kaj pomaga če to omogočiš?
Da vzame iste nastavitve Volume Label-a in ostalo za Joliet sistem kot za ISO. Nix kaj extra :).
Edino en problemcek se imam. Pri peki Audio CDja mi na koncu zadnje pesmi tak malo zaskrta (Disk At Once, 0 seconds pause)? Kako lahko to odpravim? Moram pri zadnji pesmi nastavit vecjo pavzo ali je kaksna opcija?
Aja, pa pri prvi pesmi moras nastavit pavzo na 2.
Aja, pa pri prvi pesmi moras nastavit pavzo na 2.
MitjaM. ::
Hmm Problem je k jest nimam moznosti snemat dao tko da ne morem probati, sam naprimer jest nastimam 1 frame presledka med pesmami, pa je v bistvu isto kot ce je nastiman 0 sec oz. natancno 0.0133333333333333 sec kar je premalo da bi slisal, tko da ti lahko edino svetujem da nastimas na koncu zadnje pesmi presledek 1 frame, pa upas da bo kej bols
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 100 min CDOddelek: Strojna oprema | 1212 (960) | matejoo |
» | Kako posneti 800 MB CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1464) | simonchelo |
» | Kako zapeči Audio CD brez presledkovOddelek: Zvok in slika | 1712 (1611) | Tr0n |
» | kako zapečt 800MB dokument na cd???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1471) | AlienGT |
» | snemanje audio cd-ja, 2sec + ck ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1823 (1619) | DanKick |