» »

Vrocekrvni Alzirci

Vrocekrvni Alzirci

Samo346 ::

Pozdravljeni vsi skupaj,

nekaj casa sem delal v Avstriji in bil veckrat na Nizozemskem. Veliko sem se sreceval z raznoraznimi nacionanostmi, z ljudmi iz razlicnih koncev sveta, se posebej iz muslimanskega sveta.

Sicer je moje mnenje posploseno in nimam divolj izkusenj da bi lahko dajal bolj splosne ocene a vseeno.
Do sedaj tezko karkoli slabega recem o afganistancih ki sem jih sreceval, ali pakistancih (govorim o mladih ljudeh 18-40), eritrejcih, tudi za nigerijce, senegalce bi tezko karkoli slabega rekel, nimam negativnuh izkusenj, pozitivno so me presenetili tudi iranci, tisti katere sem spoznal so miroljubni, prijazni?

Pri Alzircih pa je drugace. Zdijo se mi zelo vrocekrvni, konfliktni. Kot da nimajo miru v sebi, stalno neki konflikti in dretje...Ima kdo kaksno idejo zakaj je temu tako, ce ima kdo podobne izkusnje?
  • spremenilo: Samo346 ()

krneki0001 ::

V Alžiriji je IQ na stopnji zmrzovalne skrinje, dodaš še idiotizem vere in dobiš rezultat.

Sej pri nas na dolenjskem ni dost drugače. V vaseh, kjer so vsi vsako nedeljo pri maši, se vsi derejo (že normalen govor je pri njih dretje) in so konfliktni ter vročekrvni.

Tako bo, dokler bodo vere prisotne.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupovanje telefona iz Uk

Oddelek: Mobilne tehnologije
132081 (1770) bdoxx
»

[FORK]Pedofilija in krščanske vrednote. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1329455 (7739) imagodei
»

Verouk kot oblika pranja možganov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30819212 (14595) Barakuda1
»

Junaštvo

Oddelek: Loža
322032 (1514) Saladin
»

Judaizem = rasizem?

Oddelek: Problemi človeštva
463105 (2295) Dr Evil

Več podobnih tem