Forum » Pomoč in nasveti » trdi disk
trdi disk
wanna be ::
Živjo, mi lahko kdo pove, kako bi bilo tukaj možno narediti recovery ali da se vsaj prijavim z načinom safe mode. Če je možno, če ni disk že gotov? Pri prejšnem kompu(lenovo) sem imel mali gumbek poleg on off stikala za recovery. Tukaj pa nikjer ne najdem, tudi f12 oziroma f8, se pravi boot manager, ne najdem nikjer safe mode ali kaj podobnega?
filip007 ::
Gor odpri Linux live, pa poišči Diski in poglej Smart podatki, da se vidi če je res zanič, lahko še bere pa skopiraš podatke tam.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Sem ga zagnal iz usb in zdaj mi najde disk total capacity 622gb kar mi je malo čudno ampak ok. Kaj bi lahko bila torej napaka? disk najde...in pa kako je sedaj najlažje te podatke rešit?
Prvič delam na tak način, torej če mi dela linux preko usb, lahko samo priklopi zunanji disk in kopiram? Ampak glede na to da je toliko zadev gor, dvomim da je disk fuč, torej še kakšna druga rešitev? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11671 (7006) | solatko |
» | ASUS ProblemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2535 (1999) | BorutK-73 |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5475 (4734) | nina_s85 |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2135 (1533) | mp3pesmi |
» | ponovni zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2420 (2084) | solatko |