Forum » Kaj kupiti » Chiftec napajalnik HPC-360-202
Chiftec napajalnik HPC-360-202
frenk ::
odvisno kolk boš navil...k sm jest navil do konca je bla večinoma razlika samo to da je bl vroče vn pihal, sprememba glasnosti je bla pa mogoče minimalna...nism poslušal zravn napajalnika da bi slišou
RiNC ::
Osebno mam ta napajalnik. Ko prizgem comp je vent v napajalniku neslisen, pol pa ko se napajalnik zagreje, se glasnost malo poveca, vendar pa je tisji kot moj Zalman F1 (12V) na procesorju. Sem zadovoln s tem napajalnikom, tako da ti ga kr priporocam. Mogoce je za malenkost glasnejsi od 420W ki ima 2 venta, vendar je razlika po mojem minimalna.
Pri vecjih obremenitvah pa ni razlike, samo pri temperaturi (je pa res da je to pogojeno eno z drugim ).
Pri vecjih obremenitvah pa ni razlike, samo pri temperaturi (je pa res da je to pogojeno eno z drugim ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29324 (17870) | LittleDevil |
» | LC Silent Power napajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11987 (8129) | Alec999 |
» | Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3738 (2881) | GUFY |
» | dober napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1372 (995) | Binji |
» | Kupil bi napajalnik - najbolj tihega! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5382 (4202) | St@jler |