Forum » Operacijski sistemi » kateri app na andridu omogoča uninstall appov
kateri app na andridu omogoča uninstall appov
#000000 ::
zanima me kateri app omogoče da preko PCja odinštaliraš, programe na telefonu, google play tega ne omogoča, a obstaja kak drug program ki to dopusti ?
klinker ::
starboi ::
zanima me kateri app omogoče da preko PCja odinštaliraš, programe na telefonu, google play tega ne omogoča, a obstaja kak drug program ki to dopusti ?
Aplikacije na telefonu lahko na google playu vse odstraniš vse, razen sistemskih ( če me spomin ne vara, pri sistemskih samo posodobitve odidejo) . Sistemskih aplikacij pa ne moreš odstraniti , kot je zgoraj napisal uporabnik , če telefon ni rootan. Če imaš telefon rootan kupiš najboljšo aplikacijo za takšne in drugačne zadeve : Titanium Backup Pro.
Po prebiranju prispevka sem dobil občutek, da ti osnove androida in custom scene niso glih najbolj znane, tako da bo verjetno najbolje da si prebereš osnove, da ne bi telefona slučajno spravil v stanje neuporabnosti . Google : android custom root basics, kjer boš dobil vse informacije na prvih 2-3 zadetkih. Lp
Karen ::
Če je telefon rootan potem se da tudi sistemske odinstalirat (npr. kak bloatware). Torej rootana naprava, program Titanium backup, tam je funkcija Freeze apps, pa se da zamrznit katerokoli aplikacijo, pa tudi jo "odpeti" iz Playstore-a da ne teži z update-i, pa backupirat, pa potem pobrisat (lahko da se je kaj preimenovalo, že dolgo nisem delal tega, ampak spomnim se da sem s to aplikacijo vse opisano naredil).
Joj no, ne rabis lih TBP za odstranit sistemskih appov na rootanem fonu, je ze dovolj nek explorer ki zna brskat po sistemski particiji tipa es-explorer
BladE_ ::
Sistemskih aplikacij pa ne moreš odstraniti , kot je zgoraj napisal uporabnik , če telefon ni rootan.
Sprašuje, če je to možno preko PC... Načeloma je, root ni potreben!
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 883205 (5890) | BorutK-73 |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6912 (712) | matobeli |
» | Prvi pametni telefon - prosim pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 2780 (2067) | He-Man |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12319 (7588) | BladE_ |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32184 (27462) | CaqKa |