» »

abit nfs7-s rev.2.0. ali Gigabyte 7NNXP

abit nfs7-s rev.2.0. ali Gigabyte 7NNXP

mihhec ::

Mene pa zanima kera plata je boljťa za navijanje.Od teh dveh.In kera je boljťa.In ali so vredne svojega denarja.Katero bi mi priporoĨali.Kera ma veĨ stvari gor.Gor bi pa dal 2500+ batrona pa me zanima ka je bols box verzija al navadna.
  • spremenil: mihhec ()

mare87 ::

Če ne rabiš lukenj okoli socketa potem verjetno Gigabyte 7NNXP.
Tukaj maš test desetih nForce 2 Ultra 400 plošč, med katerimi sta Abit NF7-S in pa Gigabyte Ga 7NNXP.

PS: Odločitev je zdaj težja, zaradi Gigaytke :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare87 ()

Ja vem odloĨitev je teŞja.Sm ugotovu.Sam a se da procesor isto dober navijat pr obedveh enako.Luken ne rabim sej ne bom delu vodnega hlajenja.Sej Ĩe ne bom pa lukne not v plato zvrtu...joke :) .Sprasujem pa zato ker je v ceni kr vlka razlika.procesor barton 2500+je pa dobra izbira a ne.Sam to a je bols box al navadno

Zgodovina sprememb…

Jaz sploh ne nejdem cene od 7NNXP?? Preko Multiplairja se ju, da seveda enako navit. Vprašanje je preko Front Side Busa (FSB). Pri Box verziji dobiš zraven še originalni hladilnik in pa maš 3 leta garancije. Samo tisti Box hladilnik je preslab za navijanje.

Ps: Pa popravi si č-je :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare87 ()

Kako si nj Ĩ-je popravim.Plata pa koker sm gledu jo majo pr flopu za 47 jurjev

Zgodovina sprememb…

Maš vse na slovensko nareto? Uh 47k pa je res "preveč" za tako plato. Malo še počakaj pa spremljaj kak se komu plata navija. In če gre čez 220 Fsb kupi.

Fury ::

nf7-s definitivno.

Ja sej bi reku sam tale od gigabyt tut ne zgleda tok slaba a jo ma mogoče kdo pa kako se kj z njo navija.Ker čene bom kupu kr abitko

TribesMan ::

Gigabytko zelo hvalijo glede navijanja, saj sem že na dveh testih prebral da je šla do 250MHz FSB, seveda je problem potem RAM.

Drgač pa mam jest NF7-S v2 pa je kul.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Ja sam to se da odpravit z boljšim ramom a ne.

Ne. To je meja chipseta matične. Tak, da boš mogo kupit še boljši Ram če boš hoto dosečt 250+ Fsb. In to vse skupaj pomeni več denarja. Pomojem je najboljše (tudi za tebe), da kupiš NF7-S. (ker še nisi tolko navajen navijanja in potem če boš kupo Gigabytko ti noben nebo znal pomagat :)

Odpadnik ::

kako sploh lahko primerjate plato, ki je 15 jurjev dražja od abitke. V JAE majo Abitko NF7 v akciji za manj ko 30 jurjev in to se mi zdi prekleto velika prednost :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Odpadnik ()

Iztirjenec ::

Mene pa zanima kakšna je razlika med Abit NF7-S Version 2.0 in ABIT NF7-SL Version 2.0 ? Me frend gnjavi pa sprašuje, ker bo kupo abitko za bartona, pa mu ne vem povedat...

@odpadnik:kako sploh lahko primerjate plato, ki je 15 jurjev dražja od abitke. V JAE majo Abitko NF7 v akciji za manj ko 30 jurjev in to se mi zdi prekleto velika prednost.
Kaj mislis s tem ne razumem kaj hoces povedat.To da se ti dve plati ne moreta primerjati.

Odpadnik ::

Cenovno je med platama dokaj velik cenovni razkorak. Nisem ravno profi v navijanju, ampak vem pa to, da boš lahko na eni in na drugi plati procesor fino navil. Moje mišljenje je, da rajši vzameš Abitko in višen dinarja zapraviš za boljši RAM.
Če gledaš teste, se na grafih vidi, da je ena plata boljša kot druga. Vendar v praksi so te razlike zanemarljive oz. večinoma teh razlik sploh ne opaziš. Se razumeva?:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ABIT NF7-S ali EPOX 8RDA+

Oddelek: Kaj kupiti
171410 (1046) destiny
»

Nova MAMAPLATA (glede na mojo konfiguracijo) ?

261351 (1006) Dr_M
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47931596 (18191) Jaffa
»

Matična plošča za AMD!

371576 (993) Fury
»

abit ali gigabyte?

71346 (1262) humanoid

Več podobnih tem