Forum » Pomoč in nasveti » debetna visa kartica
debetna visa kartica
WallSreet ::
Torej ker želim opravljati nakupe preko spleta in ker ne želim uporabljati številke svojega osnovnega bančnega računa me zanima celoten postopek kako do te kartice? Zanima me če je za to kartico potrebno ob izpolnitvi obrazca tudi kaj plačati ali je vse skupaj zastonj? Ali pri debetni poteka vse enako kot pri navadni kartici (kar se tiče nalaganje denarja itd)
hvala za odgovore.
hvala za odgovore.
OrkAA ::
Priporocam, da si namesto te kartice uredis N26 - debetni mastercard.
https://next.n26.com
Gre za Nemsko online banko, ki *trenutno* vecino storitev ponuja zastonj. Moral si bos prenest njihovo mobilno aplikacijo, opravit verifikacijo prek videoklica in cez par dni bos po posti prejel kartico.
https://next.n26.com
Gre za Nemsko online banko, ki *trenutno* vecino storitev ponuja zastonj. Moral si bos prenest njihovo mobilno aplikacijo, opravit verifikacijo prek videoklica in cez par dni bos po posti prejel kartico.
mmcmmc ::
Pri Abanki je Visa Electron zastonj, vsaj na študentskem računu je. Poleg tega ni problema z nakazovanjem denarja, ker je Visa vezana na bančni račun in se od tam "napaja". Kartico pa dobiš tako, da greš na banko in rečeš kaj bi rad pa bodo oni vse zrihtali.
Ribič ::
Jaz imam debetno Visa Electron pri Banki Koper ali kako se že imenujejo po novem.
Vse ribe so mi pobegnile!
fosil ::
Pri nkmbm plačaš 10 eur za izdelavo kartice, ki ti velja 4 leta. Drugih stroškov ni.
Vse je enako kot pri drugih karticah, lahko tudi plačuješ v trgovini.
Vse je enako kot pri drugih karticah, lahko tudi plačuješ v trgovini.
Tako je!
matobeli ::
N26 je zastonj, pa še vse lahko iz domačega kavča narediš. Sem pa pred njo uporabljal tudi NKMB Visa (oziroma jo še, pomojem 2018 poteče), ampak je N26 glede "modernih" storitev precej spredaj.
__Devil__ ::
Pri novi KBM uporabljam mastercard in je super, tako nekje 10€ velja 4 leta, super za plačevanje preko spleta in preprosto.
Seljak ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114546 (33396) | Vetrpiha |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115857 (43778) | Andro457 |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109693 (36740) | PINki |
» | visa electronOddelek: Pomoč in nasveti | 8780 (8232) | mihec87 |
» | Visa ElectronOddelek: Loža | 14819 (12808) | OmegaBlue |